Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

A: Your giveaways

B: My Library :yes2:

Venn_A_subset_B.svg

A: Your Library

B: My Library

Bx72o.png

:p

Πάντως πέρα από την πλάκα giveaways που μαζεύουν έστω και 2 entries σε αυτό το group σημαίνει ότι χρειάζονται. Συν του πρόκειται για giveaway με παιχνίδι που αγοράστηκε και όχι από δωρεάν keys ;)

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply

Πάντως πέρα από την πλάκα giveaways που μαζεύουν έστω και 2 entries σε αυτό το group σημαίνει ότι χρειάζονται. Συν του πρόκειται για giveaway με παιχνίδι που αγοράστηκε και όχι από δωρεάν keys ;)

Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ο δωρητής ξέρει ότι έχει 40% πιθανότητα να είναι ευχερές ο νικητής να τον κεράσει καφέ (αν είναι πολύ καλό παιδί). Ασε να τον πειράξουμε λίγο.

Και για να έχουμε καλό ρώτημα, τις βγάλαμε και τις μετράμε τις libraries δηλαδή; Οποία ηθική κατάπτωσις... :whip:

Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ο δωρητής ξέρει ότι έχει 40% πιθανότητα να είναι ευχερές ο νικητής να τον κεράσει καφέ (αν είναι πολύ καλό παιδί). Ασε να τον πειράξουμε λίγο.

Και για να έχουμε καλό ρώτημα, τις βγάλαμε και τις μετράμε τις libraries δηλαδή; Οποία ηθική κατάπτωσις... :whip:

Ο δωρητής τα καλά παιδιά τα κερνάει και παγωτό. u jelly? :hehe:

Ευχαριστούμε! Έχω το FlatOut: Ultimate Carnage, μπορώ να μπω ή μπα;

Πάλι καλά που ρώτησα :p

Έκανα και την παρθενική μου νίκη στο group λοιπόν. Άντε και στο dead space :upside:

ουρτ

Για-ουρτ;

Ασε, γιατί σφίξαν οι ζέστες και άρχισε να κάνει quote τον εαυτό του. Ένας θεός ξέρει τι έπεται...

Α, και συχαρίκια, αλλά κάτω τα χέρια από το Deadspace, ε; Όλα κι όλα. :p

[MENTION=4676]tragikos[/MENTION]

Τα ραλάκια έχουν ξεκινήσει για τον προορισμό τους.

Όταν κορνάρουν στην πόρτα σου (gmail), ενημέρωσε με ότι το gps τους δούλεψε καλά.

Έχει πέσει η κίνηση λίγο...

signature.png

just a little update: τελειώνει στις 11 αλλά μάλλον θα είμαι έξω, οπότε θα το στείλω όταν γυρίσω/αύριο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.