Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

Όπως θα είδατε κάποιοι άρχισα να "ανακοινώνω" τα ενεργά giveaways στο προφίλ του group:

Steam Community :: Group :: TheLab.gr@SG

[MENTION=21298]Makam[/MENTION] τελικά με την υπόθεση αλλαγής group στο giveaway σου πήρες απάντηση από το support;

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply
[MENTION=1014]Tsunami[/MENTION], ασε το, μονο απο μενα κερδιζεις. Ο fumantsu ειναι δικος μου.

Οπότε φρόντισε το επόμενο giveaway που θα κάνεις θέλω το Metro.Άντε και το Arkham City...:dance3:

Τι παιχνίδι είναι, το έχεις παίξει καθόλου?

Τωρα παιζω το turtorial. To train simulator 2012 ειναι, αλλα το πακετο αυτο εχει αγορασμενες διαδρομες απο Usa αν καταλαβα καλα :T:

..νομιζω πως μονο εγω δε κερδισα το Railworks 3....κ ας εριχνα τους 72 ποντους σχεδον σε καθε giveaway...

:hm:

και εγώ:p

Ένα giveaway και από μένα. :)

Steam Gifts

(δεν ξέρω πως το κανω να φαίνεται σαν εικόνα :hm:)

απλά όταν δημιουργείς το giveaway και σε εμφανιζει στη σελίδα του...έχεις λίγο πιο κάτω 3 επιλογές comments-Stas-Signature.....κλικ στο signature και σου εμφανίζει το link έτοιμο!!

[ATTACH]51358[/ATTACH]

Καλά έκανα και quote τον ευατό μου!:tw:

..νομιζω πως μονο εγω δε κερδισα το Railworks 3....κ ας εριχνα τους 72 ποντους σχεδον σε καθε giveaway...

Εγώ πάλι σε μία μέρα κέρδισα και το Railworks 3 και το Railworks 3 - Haulin' USA Pack :p

Ορίστε λοιπόν!

signature.png

Ωραίος! Έτσι να ανεβαίνει η ποιότητα ;)

Και εγώ το ίδιο έκανα και τελικά δεν κέρδισα τίποτα απολύτως 0/588 σταθερός.

[MENTION=4676]tragikos[/MENTION]

[MENTION=21298]Makam[/MENTION] τελικά με την υπόθεση αλλαγής group στο giveaway σου πήρες απάντηση από το support;

Πώς δεν πήρα.

Ένα μεγαλόπρεπο "What?"!

Ή δεν έκανα σωστά ότι μου είπες (support και τα σχετικά) ή τα Αγγλικά μου είναι... ανώτερα νότιας Ευρώπης!

Παρ'όλα αυτά υπάρχει ελπίδα ο νικητής να ανήκει στη καινούργια ομάδα οπότε ελπίζω.

Επίσης, υπάρχει τρόπος να δω στη σελίδα των δώρων πόσο κοστίζουν αυτά που δώρισα (για να ξέρω το όριο contributor);

Λοιπόν, επειδή εδώ και 1 βδομάδα με έχουν γειώσει στην ερώτηση αν επιτρέπονται giveaways για Shadowgrounds, θα τα κάνω τελικά. Ενδιαφέρεται κανείς από το γκρουπ ή τα έχετε όλοι, οπότε να τα κάνω σε άλλο;

Λοιπόν, επειδή εδώ και 1 βδομάδα με έχουν γειώσει στην ερώτηση αν επιτρέπονται giveaways για Shadowgrounds, θα τα κάνω τελικά. Ενδιαφέρεται κανείς από το γκρουπ ή τα έχετε όλοι, οπότε να τα κάνω σε άλλο;

εγω δεν το εχω :cool:

Voila

signature.png

Αξίζει αυτό? Έλεγα να το πάρω γιατί έχουν μείνει κάτι ψιλά από αυτά που είχα φορτώσει την κάρτα για τις εκπτώσεις..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.