Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

Όπως θα είδατε κάποιοι άρχισα να "ανακοινώνω" τα ενεργά giveaways στο προφίλ του group:

Steam Community :: Group :: TheLab.gr@SG

[MENTION=21298]Makam[/MENTION] τελικά με την υπόθεση αλλαγής group στο giveaway σου πήρες απάντηση από το support;

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply
Ένα giveaway και από μένα. :)

Steam Gifts

(δεν ξέρω πως το κανω να φαίνεται σαν εικόνα :hm:)

απλά όταν δημιουργείς το giveaway και σε εμφανιζει στη σελίδα του...έχεις λίγο πιο κάτω 3 επιλογές comments-Stas-Signature.....κλικ στο signature και σου εμφανίζει το link έτοιμο!!

[ATTACH]51358[/ATTACH]

Καλά έκανα και quote τον ευατό μου!:tw:

..νομιζω πως μονο εγω δε κερδισα το Railworks 3....κ ας εριχνα τους 72 ποντους σχεδον σε καθε giveaway...

:hm:

Εγώ πάλι σε μία μέρα κέρδισα και το Railworks 3 και το Railworks 3 - Haulin' USA Pack :p

Ορίστε λοιπόν!

signature.png

Ωραίος! Έτσι να ανεβαίνει η ποιότητα ;)

..νομιζω πως μονο εγω δε κερδισα το Railworks 3....κ ας εριχνα τους 72 ποντους σχεδον σε καθε giveaway...

:hm:

Και εγώ το ίδιο έκανα και τελικά δεν κέρδισα τίποτα απολύτως 0/588 σταθερός.

[MENTION=4676]tragikos[/MENTION]

[MENTION=21298]Makam[/MENTION] τελικά με την υπόθεση αλλαγής group στο giveaway σου πήρες απάντηση από το support;

Πώς δεν πήρα.

Ένα μεγαλόπρεπο "What?"!

Ή δεν έκανα σωστά ότι μου είπες (support και τα σχετικά) ή τα Αγγλικά μου είναι... ανώτερα νότιας Ευρώπης!

Παρ'όλα αυτά υπάρχει ελπίδα ο νικητής να ανήκει στη καινούργια ομάδα οπότε ελπίζω.

Επίσης, υπάρχει τρόπος να δω στη σελίδα των δώρων πόσο κοστίζουν αυτά που δώρισα (για να ξέρω το όριο contributor);

Λοιπόν, επειδή εδώ και 1 βδομάδα με έχουν γειώσει στην ερώτηση αν επιτρέπονται giveaways για Shadowgrounds, θα τα κάνω τελικά. Ενδιαφέρεται κανείς από το γκρουπ ή τα έχετε όλοι, οπότε να τα κάνω σε άλλο;

Λοιπόν, επειδή εδώ και 1 βδομάδα με έχουν γειώσει στην ερώτηση αν επιτρέπονται giveaways για Shadowgrounds, θα τα κάνω τελικά. Ενδιαφέρεται κανείς από το γκρουπ ή τα έχετε όλοι, οπότε να τα κάνω σε άλλο;

εγω δεν το εχω :cool:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.