Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply
Η εικόνα μου στο SteamGifts.com φορτώνεται από το Steam ή πρέπει να κάνω κάτι;

Φορτώνεται από το Steam, αφού κάνει login με το Steam API. Αν την αλλάξεις, μπορεί να χρειαστεί να κάνεις clear cache στο browser για να δεις την αλλαγή.

Μεγάλη οργάνωση.. μπράβο παιδιά, παρακαλώ ένα Invite στο gussgrc :yes2:

Πρέπει να μου δηλώσεις ποιος από τους δύο λογαριασμούς αντιστοιχεί σε εσένα. Και πρόσεξε τι θα απαντήσεις, γιατί στο giveaway μου του LA Noire έχουν μπει και οι δύο...

Καλό ακούγεται σαν ορισμός του "ενεργό μέλος στο forum" απλά προβληματίζομαι γιατί ήδη 2 άτομα δεν πληρούν τις προϋποθέσεις αλλά έχουν κάνει και giveaways για το TheLab. Άσε που τους έχω βάλει ήδη στο group.

Δέχομαι όμως να ισχύσει αυτό από εδώ και πέρα. :)

Οι υπόλοιποι τι λένε;

Λέω πρώτα να ορίσουμε κριτήρια εισόδου και μετά.

Θα έλεγα 100 μηνύματα και 6 μήνες στο φόρουμ.

+1

ακούγεται δικαιο και λογικο

Αντιπροτεινω "ενα 50ευρω στον Nephiλiμ."

τα πιάσαμε τα λεφτά μας :p

Λόγω μικρού συνολικού ποσού στο store, δεν μπορώ να μπω στο steamgifts, αλλά το βλέπω κι εγώ κάπως δίκαιο. Θα την βρείτε την λύση και θα φροντίσω να πληρω τις προϋποθέσεις :)

Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2

Πρέπει να μου δηλώσεις ποιος από τους δύο λογαριασμούς αντιστοιχεί σε εσένα. Και πρόσεξε τι θα απαντήσεις, γιατί στο giveaway μου του LA Noire έχουν μπει και οι δύο...

Κανε μου invite με αυτον που ειπα, τον gussgrc. Ο αλλος ειναι σχεδον ανενεργος, νομιζω το εχω ξαναπει οτι τον εχω στο pc του αδερφου μου, και του σφυριζω κανα giveaway που και που.. Δεν με ενδιαφερει ομως ουτε πολυπαιζει, ουτε μελος στο forum ειναι, ας κοψει το λαιμο του :)

..απλά προβληματίζομαι γιατί ήδη 2 άτομα δεν πληρούν τις προϋποθέσεις αλλά έχουν κάνει και giveaways για το TheLab...

Ο αλλος ποιος ειναι? :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.