Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

Το έκανες χειροκίνητα ή υπάρχει και άλλος τρόπος;

απλά όταν δημιουργείς το giveaway και σε εμφανιζει στη σελίδα του...έχεις λίγο πιο κάτω 3 επιλογές comments-Stas-Signature.....κλικ στο signature και σου εμφανίζει το link έτοιμο!!

post-14830-1416076421,9462_thumb.jpg

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply
signature.png

Έτοιμο το δωράκι.

Το παιχνίδι λέγεται Shatter.

Όποιος ενδιαφέρεται, ορίστε.

[MENTION=4676]tragikos[/MENTION]

Και πώς γινόμαστε μέλη;

Makam σε έκανα invite ;)

Θα σου πρότεινα επίσης να φτιάξεις ένα question στο support με priority "urgent" και category "giveaway deletion" και να τους πεις ότι έκανες λάθος στο Group που επέλεξες και ότι αντί για το TheLab.gr-Official ήθελες το TheLab.gr@SG. Ήδη έχει μπει τουλάχιστον 3 άτομα στο giveaway σου που δεν είναι μέλη του TheLab.

Μια επεξήγηση για το πως κάνουμε join το group?

Επίσης, κάντε με add friend, username hurin848!:red:

Το προφίλ σου είναι denisirion οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να σε καταλάβω. Σε έκανα invite

[MENTION=4676]tragikos[/MENTION] Δεν θα ήταν καλό να βάλουμε κάποια όρια στο ποίοι θα μπαίνουν στο Thelab@SG; Τι λες και εσύ;

Ναι καλό θα ήταν. στο τέλος του post θα γράψω την άποψη μου.

Στο group πως θα μπούμε; Η δεν θα μπούμε;

Πρέπει να ξέρω το steam profile url σου για να σε βρω.

---------------------------------

Λοιπόν πλέον είναι και ο astrolabos admin (και) του TheLab.gr@SG και μαζί με αυτόν είμαστε (προς το παρόν) οι μόνοι που μπορούν να καλέσουν κόσμο. Επίσης είμαι ο μόνος που μπορεί να διώξει κόσμο.

Αρχικά λοιπόν πρέπει να συμφωνήσουμε και να ορίσουμε κάποιους κανόνες λειτουργίας και όρους συμμετοχής. Η πρώτη μου σκέψη δικαίωμα συμμετοχής να έχουν τα ενεργά μέλη του Λάμπη αλλά και άτομα που είχαν (ή θα έχουν) ενεργή παρουσία σε αυτό το θέμα. Δεν θα είναι προαπαιτούμενο να έχει κάνει κάποιος giveaway, ούτε να κάνει αρκεί να είναι ενεργό μέλος. Άτομα που εμφανίζονται από το πουθενά με στόχο να μπουν στο group αποκλείονται. Νομίζω ότι όλοι μας έχουμε μια εικόνα στο μυαλό μας για τα άτομα που θα θέλαμε να έχουν δυνατότητα να κερδίσουν έναν διαγωνισμό μας. Αν έχετε άλλες προτάσεις πείτε το ώστε να συντάξουμε ένα κείμενο που θα μπει στην περιγραφή του group. Όποιος θέλει να μπει στο group θα το λέει σε αυτό το θέμα και δεν θα στέλνει friend request στους admins.

Τα μέλη έχουν δυνατότητα να postάρουν στην σελίδα του group, οπότε καλό θα ήταν όταν κάνετε group giveaway να βάζετε το link της στο προφίλ του group. Φυσικά καλό θα ήταν να βάζετε και την υπογραφή του giveaway σε αυτό το θέμα όπως γίνεται ήδη ;)

Επίσης σκέφτομαι πολύ σοβαρά να βάλω κανόνα για thanks σε κάθε συμμετοχή τουλάχιστον στα giveaways του group μας. Είναι τόσο πολύ να γράψετε κάτι σε αυτόν που έφτιαξε το giveaway στο οποίο συμμετέχετε; :p

signature.png

...το εχω κ καθεται. Κριμα ειναι. Ας το παρει καποιος που ασχολειται.

:)

Εχμ, βλέπω ότι δεν έχεις MNC στο προφίλ σου, ενώ κέρδισες ένα από μένα. Αν σε μια βδομάδα από το giveaway δεν το έχεις στο library, παίζει να φας ban στο SG.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.