Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply

Ερώτηση.

Στο steamgifts δε με αφήνει να πάρω μέρος σε ένα giveaway (dlc) γιατί λέει μου λείπει το base game. Εγώ όμως νομίζω ότι έχω το base game.

Btw το πήρα σχετικά πρόσφατα το base game (χτες συγκεκριμένα).

Ξέρει κανείς το φταίει; :flag:

Για όσους συμβεί το ίδιο.

Στο steamgifts.com πάνε account -> sync account και κλικάρουν force sync.

Ελπίζω να μην μπορεί να κερδίσει ο tragikos στο giveaway που κάνει. :hehe:

signature.png

Όταν γράφω ότι μπορεί να συμμετέχουν:

TheLab.gr Official (only actual members of the site TheLab.gr)

το εννοώ. Άτομα που δεν γνωρίζω από εδώ, που δεν έχω δει ποτέ στο θέμα και που απλά κάποιος τους το σφύριξε ή έτυχε να περάσουν και να μπουν αποκλείονται.

Δεν θέλω να κατονομάσω, αλλά αν αυτοί που ταιριάζουν στην περιγραφή του "δεν μπαίνεις" διαβάζουν το θέμα, να ξέρουν ότι άνετα θα ζητήσω re-roll αν κερδίσουν και ακόμα και re-roll να μην γίνει προτιμώ να έχω μείωση του "Percent Received by Users" παρά να τους δώσω το παιχνίδι. Το ξεκαθαρίζω από τώρα για να μην έχω μα-μου-σου-του.

Απορώ πως δεν το είχα σκεφτεί νωρίτερα! Είχα δει παλιότερα κάποια groups από γνωστά sites, τα οποία εκτός από το official group τους στο Steam που ήταν public, είχαν και ένα private για τα μέλη τους στο SteamGifts. Πήρα λοιπόν την πρωτοβουλία και δημιούργησα το δικό μας:

Steam Community :: Group :: TheLab.gr@SG

Έτσι θα μπορούμε να φτιάχνουμε group giveaways ξεκάθαρα για τα μέλη μας, χωρίς outsiders και είδα-φως-και-μπήκα.

Σιγά σιγά θα αρχίσω να καλώ κόσμο.

Αν οι admins διαφωνούν, παρακαλώ να το δηλώσουν και θα φροντίσω το group να μην έχει καμία σχέση με το επίσημο TheLab.

signature.png

Έτοιμο το δωράκι.

Το παιχνίδι λέγεται Shatter.

Όποιος ενδιαφέρεται, ορίστε.

[MENTION=4676]tragikos[/MENTION]

Και πώς γινόμαστε μέλη;

χαζή ερώτηση πως κάνεις post ενα giveaway δλδ το code για να φαίνεται η εικόνα του giveaway!?

άκυρο το βρήκα....

Για να ξεκινήσει το group του [MENTION=4676]tragikos[/MENTION]

signature.png

Μια επεξήγηση για το πως κάνουμε join το group?

Επίσης, κάντε με add friend, username hurin848!:red:

EDIT : username denisirion

@ταζερομ και μόλις προσπαθούσα να το αγοράσω για giveaway αλλά ξέμεινε η prepaid από ρευστό XD

χαζή ερώτηση πως κάνεις post ενα giveaway δλδ το code για να φαίνεται η εικόνα του giveaway!?

άκυρο το βρήκα....

Για να ξεκινήσει το group του [MENTION=4676]tragikos[/MENTION]

signature.png

Το έκανες χειροκίνητα ή υπάρχει και άλλος τρόπος;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.