Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply

Ε καλά μη μετράτε, λογικά θα ξεπεράσει τις 16k που είχε πιάσει το faerie solitaire... Μια βδομάδα έχει ακόμα :)

Αα, και τη γκαντεμιά μου, ένας με έψαχνε να μου δώσει ένα indie gala bundle από κάποιο event, και επειδή δε με έβρισκε online το έδωσε αλλού :(

[MENTION=22342]minast[/MENTION]

Όπως προείπα σε άλλον φαρδύοπο, "Δεν δικαιούστε δια να ομιλείτε". Άντε μην κάνω ποστ νούμερα εδώ πέρα και γίνουμε Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών σε τρέιντ λίμιτ. :tongue:

fyi re: Dwarfs! Giveaway - Created by Dudler

Update:

First of all wow...just, WOW o_O! I never expected this many entries and comments in one and a half day. I've read all the your comments and just wants to say thank you for all the support : )! Due to the number of people who want the game I would like to announce that I will add 1000 more keys to the pot (woot!? double! :p). And also adding 150 keys (with a bonus of 150 dlc keys) for a separate give away for contributors as this seamed to be something lots of people commented on. I hope you all find this fair and good! Robin out....

Οι πιθανότητες μόλις διπλασιάστηκαν...

signature.png

edit: και για αποφυγή παρεξηγήσεων παραθέτω ότι είπα και στον Neph

Δεν είμαι εγώ ρε :p

Σιγά μην έφτιαχνα 2ο account για να παίζω και εκεί παιχνίδια (δες στατιστικά στο Steam). Του γαμπρού μου είναι.

Χαιρετίζω την ομήγυρη.

Αυτά που έχουν γραφτεί στην αρχή του νήματος ισχύουν ακόμα;

Με ενδιαφέρει πιο πολύ η πρόσκληση φυσικά.

Αν λοιπόν κάποιος μπορεί να με προσκαλέσει, θα ήταν ευχής έργο.

Αν όχι τι προτείνετε;

(δεν θυμαμαι αν πρεπει να εχείς ειδη στο account σου παιχνιδια κάποιας αξιας)

Εξακολουθεί να θέλει $100. Αν σε κάποιους λείπουν, το Summer Sale που μάλλον θα ξεκινήσει σε λίγο είναι καλή ευκαιρία, γιατί μετράει την πλήρη αξία, όχι την εκπτωτική τιμή. Καλωσήρθες [MENTION=21298]Makam[/MENTION].

edit: μια και θυμήθηκα ότι είχες απαντήσει για την προσφορά του Amazon, αν την είχες αγοράσει, θα σου μετρούσε $94.95, όχι $7.49!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.