Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply
Ερώτηση.

Έχω original το Far Cry 2 σε DVD και δεν το έχω παίξει ποτέ.

Το cdkey από το game ισχύει για το steam?

Μπορώ να κάνω giveaway?

Δεν το βλέπω εδώ:

http://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=7480-wusf-3601

οπότε δεν ισχύει για Steam και άρα δεν μπορείς να κάνεις giveaway. :)

Τα χω βρει ολα εκτος απο το τελευταιο οπου εχω γραψει το ονομα σε ολες τις πιθανες εκδοχες αλλα δε το δεχεται....

Μόλις γύρισα από Prometheus (7.5 btw), αν εξακολουθείς να να θες βοήθεια, πμ. Κι εγώ απ' τον Γούγλη το έβαλα πάντως, δεν είχε περάσει από τα χέρια μου το MGS2.

Μόλις γύρισα από Prometheus (7.5 btw), αν εξακολουθείς να να θες βοήθεια, πμ. Κι εγώ απ' τον Γούγλη το έβαλα πάντως, δεν είχε περάσει από τα χέρια μου το MGS2.

OT:3d ή κανονικό? Εμείς 3d θα πάμε.

P1 U2 Z3 Z4 L5 I6 N7 G8

Πολλά puzzles για όποιον έχει όρεξη. Επίσης αν δεν έχετε πρόβλημα μπορείτε να μοιραστείτε τις λύσεις αφού το λέει και ο δημιουργός:

Notes:

• Approximately 2/3rds of giveaways are contributor giveaways with limits ranging from $1 to $100
  • You can share answers, solutions, links whatever. You can't solve this on your own.
  • All giveaways end in 16 days.

;)

Είπαμε, απλά είμαι σε καλά groups! Άλλοι εδώ μέσα έχουν φαρδίσει περισσότερο!

Και επειδή είμαι σίγουρος ότι τα puzzle giveaways που έβαλα σε προηγούμενο post δεν τα κοιτάξατε καν, τα ξαναδίνω εδώ μαζί με τις απαντήσεις τους:

P1 U2 Z3 Z4 L5 I6 N7 G8

https://docs.google.com/document/d/1WcYGhKIjcg-Q66sRvEs3UFpKk8IM1Z_1KE39TP0CMv0/edit

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.