Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply
  • 2 weeks later...
[MENTION=4676]tragikos[/MENTION] νομίζω θέλουν ένα edit τα links

για άλλη μια φορά!!!! :thank_you2:

Nope, είναι puzzle-giveaways και πρέπει να τα λύσεις! :p

Ευχαριστώ για τους συνδέσμους, μπορεί να μπω στο Deadspace.

0/342 Καλα παω ετσι?:man_in_love:

Σοβαρα σκεφτομαι να το παρατησω ειδικα με την τυχη μου ειναι πιθανοτερο να βρω 50ευρο πεταμενο αναμεσα στα ζαρζαβατικα στο διαδρομο της Λαικης αγορας παρα να κερδισω game στο Steamgifts.

Με απλουστευμένα στατιστικά, με public giveaways (υποθέτω avg 1000 entries, 1 copy) μειώνεις σε 50% την αθροιστική πιθανότητα να ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ κερδίσει τίποτα γύρω στα 700 giveaways entered. Από εκείνο το σημείο και μετά, μπορείς να λες ότι είσαι γκαντέμης.

Βέβαια, το ότι αθροιστικά είναι πιθανότερο να είχες κερδίσει, δε σημαίνει ότι από τότε και μετά κρατάς την ανάσα σου :)

Πάντως, νομίζω ότι είχε ξανανοίξει invites ένα γκρουπ για 'άτυχους'. Αν έχεις 0/400+ και είσαι κάπως δραστήριος σε φόρουμ και τσατ, μπορείς να ζητήσεις invite (check forums for 'losers' pls - δεν έχω βάλει sg σ' αυτό το πισι).

Εφόσον κερδίσεις οτιδήποτε, σε στέλνουν στην ευχή του θεού...

Με απλουστευμένα στατιστικά, με public giveaways (υποθέτω avg 1000 entries, 1 copy) μειώνεις σε 50% την αθροιστική πιθανότητα να ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ κερδίσει τίποτα γύρω στα 700 giveaways entered. Από εκείνο το σημείο και μετά, μπορείς να λες ότι είσαι γκαντέμης.

ΠΑΡΩΝ ! Profile of JaguarOne

:p

Κέρδισα και το Killing Floor σε ένα group giveaway με 2 άτομα :p

Με βλέπω να σταματάω να αγοράζω παιχνίδια στο Steam αν είναι να κερδίζω έτσι...

Μήπως να σταματήσω να σας ενημερώνω επίσης; :magic:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.