Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply

Το όριο πόντων είναι 300. Δεν παίρνεις πάνω από αυτούς, γιαυτό όταν πλησιάζεις καλό είναι να τους ξοδεύεις αλλιώς "χάνεις" μη κερδισμένους πόντους.

Καλό θα ήταν να δείτε και σε ποια public group είμαι και να μπείτε ;)

Ρε θα μου πεις γιατι αναπληρωνονται συνεχεια?

Τι καθε μερα θα μπαινω θα μπαινω σε οσα βρισκω και την επομενη μερα θα εχω παλι 300P?

ΠΩΣ και ΓΙΑΤΙ παιρνεις P.Αυτο ρωταω και ξαναρωταω.

-αλλαξα τιτλο θεματος BTW-

Ρε θα μου πεις γιατι αναπληρωνονται συνεχεια?

Τι καθε μερα θα μπαινω θα μπαινω σε οσα βρισκω και την επομενη μερα θα εχω παλι 300P?

ΠΩΣ και ΓΙΑΤΙ παιρνεις P.Αυτο ρωταω και ξαναρωταω.

Προφανώς δεν περίμενα να ρωτάς κάτι που έχει απαντηθεί πολλές φορές και είναι γραμμένο και στο αρχικό post του θέματος και στο FAQ (search for points) του SteamGifts.

- Για κάθε giveaway που δημιουργείται, όλοι οι χρήστες παίρνουν το 5% της αξίας του παιχνιδιού σε πόντους (πχ για παιχνίδι 20$ παίρνετε 2 πόντους).

[...]

Υπενθυμίζω: Δεν χρειάζεται να δημιουργείς ο ίδιος giveaways για να δημιουργηθούν πόντοι. ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ δημιουργήσει giveaway, τότε ΟΛΟΙ παίρνουν το 5% της αξίας του παιχνιδιού του συγκεκριμένου giveaway σε πόντους. ;)

οι πόντοι μαζεύονται είσαι δεν είσαι Online απο μόνοι τους.
What's with these points?

The point system is designed to prevent users from entering for every single giveaway. This lowers the overall number of entries, and provides everyone with better odds of winning games they're interested in playing. New users start out with 25P. Every time anyone submits a game, every member of the site, excluding the giveaway creator, receives 5 percent of that gifts value (in USD) in points. For example, if a $50 gift is created, every user on the site receives 2.5 points. And, if a $20 gift is created, everyone would receive 1 points. These points can then be spent on entering giveaways, or creating invites for your friends.

?P - Generate an invite for a friend. This can only be activated once. Click here to visit the invites page. Please note, selling invites, or trading them for games is against the rules, and may result in your account being suspended. The number of points required to generate an invite dynamically changes based on site activity.

1P = $1 - When entering a giveaway, 1P is equal to $1. If you're entering for a chance to win a game valued at $20, you'll spend 20 points. If at anytime you decide to remove your entry while the giveaway is open, those points will be returned.

The maximum number of points that can be banked is 300. This is to prevent users from stocking up on points while being away for long periods of time.

- Οι υπόλοιποι μπαίνουν σε αυτές τις κληρώσεις "πληρώνοντας" με τόσους πόντους (οι οποίοι μοιράζονται αυτόματα* από το σύστημα), όσους απαιτεί η κλήρωση (φαίνεται ξεκάθαρα πόσοι είναι)

[...]

*για κάθε κλήρωση που δημιουργείται, όλοι οι χρήστες παίρνουν 5% επί της "αξίας" της κλήρωσης.

-αλλαξα τιτλο θεματος BTW-

Και καλά έκανες :)

I haven't won anything, and this other person has won a bunch. It's rigged, isn't it?

• Winners are selected at random from the database the moment a giveaway closes. The past history of a member has no affect on their chances of winning, and everyone always has an equal opportunity of being selected.

Σάπια. Στημένο είναι. :p

Τώρα αποφάσισα να ασχοληθώ και εγώ πρώτη φορά και φαίνεται ενδιαφέρον. Να πω την αλήθεια στην αρχή νόμιζα ότι ήταν κάτι το επίσημο από το steam.

[MENTION=1014]Tsunami[/MENTION], απλά το κυνηγάω. Όπως είπα μπαίνω μόνο σε group/private giveaways και σε public της μίας ώρας με κάτω από 700 συμμετοχές. Παρακολουθώντας το forum του SteamGifts, βρίσκεις αρκετά puzzle giveaways, αρκετούς που προωθούν τα group τους και κάνουν giveaways κτλ. Αλλιώς, απλά θα αργήσεις περισσότερο να κερδίσεις ;)

Επίσης είχα κερδίσει 4 φορές σε 5 μήνες έχοντας 700+ entries και τον τελευταίο μήνα κέρδισα άλλες 4 φορές.

Σημαντικό εργαλείο είναι και το μη επίσημο add-on για το SteamGifts. Τσεκάρεις να μη σου δείχνει αυτά που έχεις ήδη, κάνεις ignore όσα δε σε ενδιαφέρουν και βλέπεις καθαρά giveaways που μπορεί να θέλεις να μπεις με endless scrolling. Αυτό φυσικά δεν θα αυξήσει τις πιθανότητες να κερδίσετε, αλλά σίγουρα θα κάνει την δουλειά σας πιο εύκολη.

[MENTION=9387]victor[/MENTION] δεν είναι καθόλου επίσημο και μάλιστα στο επίσημο Steam forum δεν τους αρέσει να αναφέρεται. Παρόλα αυτά δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Όχι, αλλά έχω λύσει αυτόν. Έχετε μία ώρα και θα χρειαστείτε αυτό,αυτό και τις πληροφορίες της εικόνας. Τρεχάτε, είναι το Portal 2!

Και αυτός (λήγει σε 4 μέρες), με τον ίδιο τρόπο για το Portal 1 συν ένα επιπλέον βήμα στον binary translator.

Αντε να παει καλα το 2012.....(μολις κερδισα CS Source + Garry's Mod)

Εσύ είσαι πιο τυχερός από εμένα, γιατί κερδίζεις σε giveaways με 1000+ συμμετοχές! :p

Υπάρχει καθόλου ενδιαφέρον για το humble bundle 3; Έχω 1-2 κλειδιά που μου περισσεύουν, αν είναι να φτιάξω ένα private giveaway, αλλιώς να μην μπω στον κόπο :p

Είχα πει ότι ρώτησα το support του SteamGifts αν μπορώ να κάνω τέτοιο giveaway, μιας και η πολιτική τους είναι όσο πωλούνται ακόμα τα humble bundles να μην επιτρέπουν τέτοια giveaways. Τώρα που σταμάτησε λοιπόν το HB4 έφτιαξα ένα με 2 κόπιες:

signature.png

Αυτοί τουλάχιστον που κάνατε like ένα mention για να το προσέξετε:

[MENTION=1014]Tsunami[/MENTION], [MENTION=3623]EraserheadX[/MENTION], [MENTION=5186]GFFermari[/MENTION], [MENTION=10425]thanoolhs[/MENTION], [MENTION=17242]apostolis159[/MENTION]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.