Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply

Σας είπα, εγώ μπαίνω μόνο σε public της μίας ώρας, ή σε group giveaways και private. Όλα τα άλλα δεν έχει νόημα να προσπαθείς καν ;)

Δείτε και τα στατιστικά με τις πιθανότητες.

Σας είπα, εγώ μπαίνω μόνο σε public της μίας ώρας, ή σε group giveaways και private. Όλα τα άλλα δεν έχει νόημα να προσπαθείς καν ;)

Πως βλεπουμε ποιο ειναι σε group και private?

Πως βλεπουμε ποιο ειναι σε group και private?

Για τα private πρέπει να έχεις το link για να μπεις, αλλιώς δεν τα βλέπεις πουθενά.

Τα group giveaways εμφανίζονται κανονικά στην κεντρική σελίδα, αν και μόνο αν, ανήκεις σε εκείνο το group στο οποίο στοχεύουν. Απλά έχουν την ένδειξη "Group Giveaway" ;)

Όπως είπα και σε προηγούμενο post, καλό θα ήταν να μπείτε στο επίσημο S.Gifts Steam Group, γιατί εκεί βγαίνουν πλέον αρκετά giveaways

Για τα private πρέπει να έχεις το link για να μπεις, αλλιώς δεν τα βλέπεις πουθενά.

Τα group giveaways εμφανίζονται κανονικά στην κεντρική σελίδα, αν και μόνο αν, ανήκεις σε εκείνο το group στο οποίο στοχεύουν. Απλά έχουν την ένδειξη "Group Giveaway" ;)

Όπως είπα και σε προηγούμενο post, καλό θα ήταν να μπείτε στο επίσημο S.Gifts Steam Group, γιατί εκεί βγαίνουν πλέον αρκετά giveaways

Ειχα μπει ηδη απλα επρεπε να ειχα κανει resync για να μου τα εμφανισει....

Κατεβηκε ο Θεος και κερδισα τη συλλογη Humble Frozenbyte bundle!

ΥΓ. Ολη η ''φασαρια'' εγινε για το Trine...

Και εγώ αυτό ήθελα και προσπαθούσα με νυχια και με δόντια! :p

Αλλά βγήκε το humble frozen synapse bundle που αν έδινες πανω απο το μέσο όρο που έχουν δώσει οι αγοραστες επαιρνες το humble frozenbyte bundle δωρο! Έδωσα λίγο πάνω από το μεσο όρο λοιπόν και κομπλε! :innocent:

• 2 weeks later...

Σε private πως μπαινεις?

[MENTION=5186]GFFermari[/MENTION] πρέπει να έχεις το link. Πχ στο forum υπάρχουν κάποιοι που δίνουν απλά το link για να μπεις (άρα τους ενδιαφέρουν να μπουν άτομα που διαβάζουν το forum), όπως εδώ. Υπάρχουν και άλλοι που φτιάχνουν μίνι quizes για να βρεις το link, όπως εδώ, ή όπως είχα κάνει παλιότερα εγώ εδώ. Κατά κύριο λόγο όμως τα links δίνονται μεταξύ γνωστών, είτε σε chat rooms συγκεκριμένων Steam Groups, είτε σε άλλα forums κτλ...

Απ' ότι διαβάζω, θα αφαιρέσουν το σύστημα με τις προσκλήσεις στο site και πλέον θα γίνει open for all (πάντα με περιορισμό 50$ αξίας παιχνιδιών στον λογαριασμό). Οπότε αυτό το νήμα δεν έχει τόσο νόημα, αν και μπορεί να χρησιμοποιηθεί πλέον για να ενημερώνεται όποιος θέλει σχετικά.

Ευχαριστώ όλους όσοι βοήθησαν να εξελιχθεί θετικά και ελπίζω κάποιοι από εσάς να στάθηκαν τυχεροί και να κέρδισαν κάνα παιχνίδι όπως και εγώ. :)

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.