Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

Είσαι τραγικός:p
Μπήκα κι εγώ. :)

Ήταν απλό, δεν μπορείτε να πείτε... Γενικά στο forum του site κυκλοφορούν τέτοια puzzles, ή και απλά private giveaways, να το έχετε στα υπόψιν ;)

ποιος είναι μετά? κάνε ένα ποστ τη λίστα παλι αν γίνεται..

Μετά είναι ο Periklis_pap που καλύπτει ήδη τις προϋποθέσεις. Κανείς άλλος δεν έχει ζητήσει που να τις καλύπτει. :)

Ακόμα και αν δεν υπάρχει προς το παρόν κάποιος που να θέλει invite, όσοι "χρωστάνε" invite μπορούν να δημιουργήσουν ένα με την πρώτη ευκαιρία και να το έχουν εύκαιρο για όταν θα ζητηθεί ;)

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply

Προς έχοντες invites, οι παρακάτω με τη σειρά καλύπτουν τις προϋποθέσεις:

Periklis_pap

z3et

:)

οι [MENTION=1347]jpavly[/MENTION], [MENTION=7033]Lazy Dog[/MENTION], [MENTION=2162]GruntGR[/MENTION], [MENTION=13496]ManolisX[/MENTION], [MENTION=7401]alexis2044[/MENTION], [MENTION=14120]narta[/MENTION] δεν έχουν προσέξει το θέμα ε; :p

Ο μονος τρόπος να μαζέψουμε πόντους είναι με αυτους που παιρνουμε απο τα giveaways? Η παίζει κι αλλιώς?

Παίρνεις πόντους μόνο από τα giveaways που δημιουργεί ο οποιοσδήποτε.

Δεν ξερω για τι μιλαμε αλλα αν είναι τζάμπα βαλτε με και μενα. :p

Θελει κανενα ιδιαιτερο στοιχειο για το inv?

Τα παρακάτω μόνο

• Να είναι (ή να γίνει) μέλος του Steam Community :: Group :: TheLab.gr Official
  • Να έχει στην κατοχή του πάνω από 5 επι πληρωμή παιχνίδια στο Steam.
  • Να έχει τουλάχιστον 20 ώρες άθροισμα gameplay στα επί πληρωμή παιχνίδια στο Steam που κατέχει.
  • Να μην έχει VAC Ban.
  • Να είναι πάνω από 6 μήνες μέλος στο TheLab και να έχει πάνω από 200 posts. (αυτό με τον καιρό μπορεί να αλλάξει)
  • Το πρώτο πράγμα που θα κάνει μόλις γίνει μέλος του SteamGifts είναι να περιμένει να μαζέψει όσους πόντους απαιτούνται (ξεκινάει με 25) για να δημιουργήσει invite και να την δώσει εδώ με τις ίδιες προϋποθέσεις, συνεχίζοντας την αλυσίδα. Έτσι θα φροντίσουμε όσο περισσότερα μέλη του TheLab να μπουν στο SteamGifts.

Ο τελευταίος κανόνας προφανώς και δεν μπορεί να ελεγχθεί πριν δοθεί το invitation, αλλά είναι πολύ σημαντικός. Να έχετε υπόψιν ότι πόντοι βγαίνουν αρκετά συχνά οπότε θα μπορέσετε να συμμετέχετε σε αρκετές κληρώσεις αφού έχετε φτιάξει ένα invitation. Πχ εγώ έχω φτιάξει ήδη 3 invitations και παρόλα αυτά έχω συμμετάσχει σε 243 κληρώσεις μέσα σε 2 μήνες που είμαι μέλος.

Μόνο:p

βασικά οι ξένοι ΑΝ μπορούν να διαβάσουν την γραμματοσειρά χωρίς γνώσεις ελληνικών δεν νομίζω να μπορούν να το προφέρουν.

Δεν χρειάζεται να το προφέρουν, αν το βάλουν στο Google translate και πατήσουν ακρόαση, θα το ακούσουν μία χαρά ;)

Άλλωστε το έχουν βρει αρκετοί που δεν είναι Έλληνες.

edit: και μόλις είδα ότι κέρδισα άλλο ένα δώρο το FlatOut: Ultimate Carnage! :clap:

Ωραία πάει το σύστημα, όσο πάει και περιπλέκεται και μου φαίνεται θα σας αφήσω να τα βρίσκετε μόνοι σας :p

Θέλουν ακόμα invite:

nikchris

alexis2044

"Χρωστάνε" invite οι:

Jumex (όταν επιστρέψει από διακοπές ;) )

Periklis_pap (όταν καταφέρει να μαζέψει 50$ παιχνίδια και να γραφτεί :p )

z3et (σήμερα πήρε invite)

tazerom (vacation mode)

Tsunami (σήμερα πήρε invite)

Να θυμίσω το Private Givaway μου για όσους λύσουν τον γρίφο εδώ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.