Jump to content

Ελεγχος pc απο αλλο pc!

redbighunter

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ναι το ξερω ο τιτλος δεν ειναι και ο καλυτερος! μηπως ξερει κανεις πως μπορω να ελεγχω το pc που υπαρχει στο πατρικο μου απ το δικο μου σπιτι? δλδ να μπαινω στο net και να μπορω να κανω οτι θελω στο pc εκει, σαν να τον εχω μπροστα μου? με ενδιαφερει κυριως να μπορω να παρω αρχεια απο το Pc που υπαρχει στο πατρικο μου αλλα και να τον βαζω να κατεβαζει απο το net!

ευχαριστω και καλο υπολοιπο καλοκαιριου!

Πολλά προγράμματα υπάρχουν, άλλα δωρεάν, άλλα επί πληρωμής.

Τα καλύτερα για εμένα είναι :

• realVNC (payed)
  • TeamViewer (free)
  • TightVNC (free)
  • logmein (free)

Και φυσικά υπάρχει και το κλασσικό των Windows το Remote Desktop.

Για μενα μιας κ θες να αντιγραφεις αρχεια, το καλυτερο ειναι το Teamviewer, ΑΛΛΑ με εγκατεστημενο το VPN για να κανεις ευκολα τις μεταφορες. Φυσικα η ταχυτητα θα ειναι αναλογη του upload/download που εχεις στο σπιτι σου κ στο πατρικο σου ;)

+1 κι από μένα για το TeamViewer. Φρόντισε να κάνεις λογαριασμό για να έχεις σωσμένα τα settings και να μπορείς να μπεις από παντού.

Επίσης, φρόντισε να το κάνεις εγκατάσταση στο πατρικό (σου δίνεται η επιλογή και να το τρέξεις απλώς) έτσι ώστε να εγκατασταθεί το service και να μπορείς να μπεις και από το login screen ;)

εγώ χρησιμοποιώ το default πρόγραμμα των windows (M$ remote desktop), αν έχεις windows 7 σε κάθε PC βάζεις και NLA ασφάλεια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.