redbighunter Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12, 2011 Ναι το ξερω ο τιτλος δεν ειναι και ο καλυτερος! μηπως ξερει κανεις πως μπορω να ελεγχω το pc που υπαρχει στο πατρικο μου απ το δικο μου σπιτι? δλδ να μπαινω στο net και να μπορω να κανω οτι θελω στο pc εκει, σαν να τον εχω μπροστα μου? με ενδιαφερει κυριως να μπορω να παρω αρχεια απο το Pc που υπαρχει στο πατρικο μου αλλα και να τον βαζω να κατεβαζει απο το net!ευχαριστω και καλο υπολοιπο καλοκαιριου!
o polonos Αύγουστος 12, 2011 #4 Αύγουστος 12, 2011 Remote Support, Desktop Sharing, Access Remote PC Free, Web Conferencing | ShowMyPC
Aligator21 Αύγουστος 12, 2011 #5 Αύγουστος 12, 2011 Πολλά προγράμματα υπάρχουν, άλλα δωρεάν, άλλα επί πληρωμής.Τα καλύτερα για εμένα είναι :realVNC (payed)TeamViewer (free)TightVNC (free)logmein (free)Και φυσικά υπάρχει και το κλασσικό των Windows το Remote Desktop.
YDinopoulos Αύγουστος 12, 2011 #6 Αύγουστος 12, 2011 Για μενα μιας κ θες να αντιγραφεις αρχεια, το καλυτερο ειναι το Teamviewer, ΑΛΛΑ με εγκατεστημενο το VPN για να κανεις ευκολα τις μεταφορες. Φυσικα η ταχυτητα θα ειναι αναλογη του upload/download που εχεις στο σπιτι σου κ στο πατρικο σου
Chosen Αύγουστος 12, 2011 #7 Αύγουστος 12, 2011 +1 κι από μένα για το TeamViewer. Φρόντισε να κάνεις λογαριασμό για να έχεις σωσμένα τα settings και να μπορείς να μπεις από παντού. Επίσης, φρόντισε να το κάνεις εγκατάσταση στο πατρικό (σου δίνεται η επιλογή και να το τρέξεις απλώς) έτσι ώστε να εγκατασταθεί το service και να μπορείς να μπεις και από το login screen
Pokemon640 Αύγουστος 12, 2011 #8 Αύγουστος 12, 2011 εγώ χρησιμοποιώ το default πρόγραμμα των windows (M$ remote desktop), αν έχεις windows 7 σε κάθε PC βάζεις και NLA ασφάλεια.
petroSEXtreme Αύγουστος 12, 2011 #9 Αύγουστος 12, 2011 Team Viewer και απο μενα μεχρι που δοκιμασα το splashtop.Απιστευτα γρηγορο και ευκολο.Take a look Splashtop Inc. - remote desktop software with high performance video & audio
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.