dbasilis Αύγουστος 12, 2011 #21 Αύγουστος 12, 2011 Repair4Laptop: Disassembly Guide for Toshiba Satellite L40 Laptop
dimitris_s Αύγουστος 12, 2011 #22 Αύγουστος 12, 2011 20 euro minimum εννοούσα. δεν έπιασε το σύμβολο του ευρωωωωω[MENTION=491]dimitris[/MENTION] δυστυχώς όσα toshiba έχω δει πρέπει να πας από πάνω προς τα κάτω... (να βγάλεις οθόνη, πληκτρολόγιο... κλπ κλπ) Ναι δεν εμφανίστηκε το σύμβολο του ευρώ και νόμιζα λεπτά της ώρας ...
Iraklis Αύγουστος 12, 2011 #23 Αύγουστος 12, 2011 @Iraklisε οκ, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να ανοίξεις ένα laptop... και όσους μη ειδικούς ξέρω να το έχουν επιχειρήσει λένε στο τέλος "γαμώτο αυτές οι 3 βίδες γιατί περισσέψανε? που μπαίνουν" :man_in_love: Φυσικα και ειναι δυσκολο να ανοιξεις ενα λαπτοπ το θεμα ειναι οτι ολοι μας πρεπει να εξαρτοποιηθουμε απο τεχνικους και στο λεω γιατι εγραψα λιγο ποιο πανω για ποιο λογο Μην νομιζεις οτι βγηκε κανεις πρωταρης και εμαθε κατευθειαν αμα δεν κατσεις να ασχοληθεις να το διαλυσεις να λειπου βιδες ετσι δεν θα μαθεις και στο λεω γιατι ολοι μας ετσι μαθαμε και προσωπικα για μενα να σου πω εχω χαλασει 2 υπολογιστες (δεν στο λεω απο αποψη μαγκιας) απλα θελω να σου πω οτι αμα δεν παρεις ρισκο δεν γινεται τιποτα. φιλικα Ηρακλης
steant Αύγουστος 12, 2011 Author #24 Αύγουστος 12, 2011 Το θεμα ειναι οτι ειναι ενος φιλου, αν ηταν δικο μου τωρα θα το ειχα ανοιχτο και οτι γινοταν ας ηθελε. Αλλα επειδη συνηθως στα ξενα γινετε η πατατα γι αυτο και φοβαμαι. Και οπως ειδα και στις φωτο για να πας στη ψυκτρα πρεπει να διαλησεις ολο το λαπτοπ. Τελος παντον παιδια σας ευχαριστω παρα πολυ για το χρονο σας και τις συμβουλες σας. Να στε καλα!
Havic Αύγουστος 12, 2011 #25 Αύγουστος 12, 2011 Αν αποφασίσεις να το λύσεις προσοχή μην σφίξεις πολύ τις βίδες χαλάνε εύκολα, όσο για τα ξένα.... πόσο δίκιο έχεις, συμφωνώ πάντα σε αυτά γίνετε η @@.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.