Jump to content

PC GIA GAMING HELP

antreoulis12

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

γεια σασ θελω να αγορασο ενα pc μονο για gaming βασικα θα πεζω call of duty black ops modern warfare 2 και το νεο που θα βγει δεν ξερω τπτ για στισιμο pc και ονοματα και τετια θελω να εχει πολλι μνημη γραφικων σιγουρα ακουω τισ γνωμεσ σασ

α και θα ιθελα να μαθω αν γινετε να βαλο εχτρα μνημη στο pc μου για να φοραι πιο πολλα σε περιπτωση που θα παρω ετοιμο και ποσα περιπου τθα στιχισι

και αν μπορουσατε να μου πειτε την γνωμη για αυτο το pc Turbo-X Cerberus G3300 γτ σκεφτομε πολι να το αγορασο αλλα με πιραζι λιγο η μνημη του δεν χερω αν γινετε να βαλω κιαλι εχτρα

συγνωμη για τα ορθογραφικα λαθη περιμενω απαντησησ ευχαριστω

• Replies 46
  • Created
  • Last Reply
γεια σασ θελω να αγορασο ενα pc μονο για gaming βασικα θα πεζω call of duty black ops modern warfare 2 και το νεο που θα βγει δεν ξερω τπτ για στισιμο pc και ονοματα και τετια θελω να εχει πολλι μνημη γραφικων σιγουρα ακουω τισ γνωμεσ σασ

α και θα ιθελα να μαθω αν γινετε να βαλο εχτρα μνημη στο pc μου για να φοραι πιο πολλα σε περιπτωση που θα παρω ετοιμο και ποσα περιπου τθα στιχισι

και αν μπορουσατε να μου πειτε την γνωμη για αυτο το pc Turbo-X Cerberus G3300 γτ σκεφτομε πολι να το αγορασο αλλα με πιραζι λιγο η μνημη του δεν χερω αν γινετε να βαλω κιαλι εχτρα

συγνωμη για τα ορθογραφικα λαθη περιμενω απαντησησ ευχαριστω

To Turbo-XXX άσε το, μακάρι να του έλειπε μόνο η μνήμη...

Να μας πεις μέχρι πόσα μπορείς να διαθέσεις...

Ποια οθόνη έχεις...

Και αν θα χρειαστείς περιφερειακά (mouse, keyboard, Ηχεία κλπ)...

Υποθέτω τα θες από ένα μαγαζί μια και δεν έχεις ιδέα πως να το στήσεις ε;

Λειτουργικό έχεις;

btw Καλώς όρισες...

σε ευχαριστω φιλε βασικα το αυτο το pc to turpo το διαλεχα απο το σιτε γτ μπορω να δινω με μηνα γτ δεν εχω ολα τα λευτα δινω μεχρι 1000 maximum φιλε θελω ενα καλο pc δεν χερω τπτ για στισιμο μεχρι τορα πιρα 2 λαπτοπ κε απογοιτευτικα πολι παρα πολι θα χριαστο mouse και απο οθονη απο το σιτε διαλεχα αυτι LG W2361V-PF TFT Monitor 23''

σε ευχαριστω φιλε βασικα το αυτο το pc to turpo το διαλεχα απο το σιτε γτ μπορω να δινω με μηνα γτ δεν εχω ολα τα λευτα δινω μεχρι 1000 maximum φιλε θελω ενα καλο pc δεν χερω τπτ για στισιμο μεχρι τορα πιρα 2 λαπτοπ κε απογοιτευτικα πολι παρα πολι θα χριαστο mouse και απο οθονη απο το σιτε διαλεχα αυτι LG W2361V-PF TFT Monitor 23''

Το φίλε ελπίζω να μην πηγαίνει σε εμένα ε; :X:

θες να το πάρεις με δόσεις; Υπάρχουν και άλλα μαγαζιά που κάνουν δόσεις μέσω πιστωτικής...

Για την οθόνη σου θα έλεγα να δεις αυτήν

Msystems.gr - Προϊόντα - Dell U2311H Ultrasharp 23¨ Wide (Rev.A02)

Λίγο πιο ακριβή αλλά πολύ καλύτερο πάνελ...

Που μένεις; Αθήνα;

σε σενα το ιπα αλλα το περνο πισο τωρα κυπρο μενω βασικα θα τα παρω απο αυτο το σιτε απλοσ αν μπορισ στισε μ ενα pc καλο γυρο στα 1000 ευρο με οθονη αυτι που μου εδειχεσ τορα και mouse και με πολικι μνημη αν μπορεισ δλδ αλλα το προωλιμα δεν χερο να το στισο

Στη κύπρο έχετε eshop Αλλά δεν έχει ποικιλία μια δυο φορές που έψαξα για άτομα. Το πλαίσιο θα στα στείλει Κύπρο; Και με τι μεταφορικά;

Τι άλλα καταστήματα έχετε;

Δεν έχω πρόβλημα να σου κάνω σύνθεση αλλά το ότι είσαι Κύπρο με προβληματίζει λίγο με τα Ελληνικά μαγαζιά. Δεν έχω ιδέα αν στέλνουν...

Στελνουν ΚΣ οχι το πλαισιο οι υπολοιποι....Με αρκετα μεταφορικα.Μπορεις να κανεις δυο πραγματα ή να ζητησεις να στο στειλουν με courier με μεγαλο σχετικα κοστος ή να ζητησεις να το παραδωσουν σε καποια μεταφορικη πολυ καλα συσκευασμενο για να σου βγει φθηνοτερο αν δεν γνωριζεις μεταφορικες στην κυπρο pm για να σου πω.

σε ευχαριστω που μου εκανεσ συνθεση το πλασιο δεν τα στελνει κυπρο τωρα δεν ξερω τι να κανω αφου δεν ξερω να στισο pc να κατσο τορα να παο να αγορα ετοιμο που δεν ειναι σπουδεα οποσ λετε ολοι εχεισ καμια ιδεα ειναι δυσκολο να το στισισ?

Μπορεις να πας σε ενα καταστημα με υπολογιστες στην Κυπρο και να ζητησεις να σου κανουν αυτη την συνθεση. Απλα δεν ξερω τι τιμες θα εχει.

καλα λεσ η συνθεση που εκανεσ ειναι καλη ι μνημη 4GB ειναι αρκετη αυτο με ενδιαφερι παραπανο απο ολα γινετε να βαλο και αλλι εχτρα?

σε ευχαριστω πολη με βοηθισατε πολυ σε ξαναροτο αν ειναι καλη ι συνθεση για gaming γτ δεν θελο να παρο αλλο pc για χρονια για τα call of duty το θελω βασικα

^^^Είσαι λίγο άκυρος όμως vlahoskwn

Μητρική με H67 chipset; Και μνήμες triple channel σε Dual channel Μητρική;

Δίσκος μπορεί να μπει και ο 1TB Samsung F3

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.