liberto Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2004 Ξέρει κανείς γιατί μου το κάνει αυτό σε κάποια τραγούδια? ενώ στο juckbox δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τα συγκεκριμένα τραγούδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Ιούνιος 8, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2004 μηπως σε αυτα που σου το κανει ειναι διαφορετικής ποιοτητας? διφορετικο format?για κανε ενα unistall και install το winamp Link to comment Share on other sites More sharing options...
liberto Ιούνιος 8, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2004 αυτά που μου δημιουργούν πρόβλημα είναι 160bit.τα υπόλοιπα είναι 128βιτ και κάποια άλλα νομίζω 392bit με αυτά δεν έχω πρόβλημα.Γιατί το κάνει αυτό?μιλάμε πάντα για μπ3.έκανα ήδη uninstall. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 9, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2004 Όταν τρέχεις το winamp, το τρέχεις με visualizations; Link to comment Share on other sites More sharing options...
liberto Ιούνιος 9, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2004 Αρχική απάντηση από astrolabos Όταν τρέχεις το winamp, το τρέχεις με visualizations; όχι, άλλα το δοκίμασα και έτσι και αλλιώς. πάλι τα ίδιαμήπως έχει καμιά ρύθμιση που μου ξέφυγε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 9, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2004 Να σου πώ. Κάτι ριψοκίνδυνο, που το έκανα στα 2003 και μου έφτιαξε την είκονα σε avi αρχεία, αλλα είναι αμφιβόλου αποτελέσματος. Πήγαινε στην διαχείρηση συσκευών και απεγκατέστησε όλα τα audio codecs και μετά εγκατέστησε το winamp πάλι. Λογικά, ό, τι audio codec θέλει το winamp, το περνάει κατα την εγκατάσταση. Καλύτερα πάντως πρίν το κάνεις να πάρεις και γνώμες από άλλους συμφορουμίτες, να μην σε πάρω στο λαιμό μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyBeR_JiM Ιούνιος 9, 2004 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2004 βασικα ρε παιδια ο encoder φταιει .. κατεβασε τον lame_enc.dll απο το www.mp3.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
liberto Ιούνιος 9, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2004 cyber. κατέβασα το αρχείο που λές άλλα δεν έγινε τίποτα,μάλλον όμως φταίει αυτό το αρχείο mp3_decoderdll.dll (118,784 30/4/2001), που βρίσκεται στο φάκελο winamp. δυστυχώς δεν μπορώ να το βρώ πουθενά να κατεβάσω την νέα έκδοση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.