paynemax Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11, 2011 Kαλησπερα ,τα πραγματα ειναι απλα επειδη λεω να ξεφορτωθω τα 3 monitors που εχω(επειδη ειναι διαφορετικα), αποφασισα να παω στις 2 παρακατω επιλογες....DELL Monitor U2711 DELL U2311 x 3 "απ΄οτι εχω καταλαβει ειναι δοκιμασμενο προιον απο αρκετους εδω μεσα"η χρηση ειναι καθαρα GAMING , αν και δεν την εχω δει πιστευω οτι η 2711 πρεπει να εχει τεραστια διαφορα καθαρα και μονο απο θεμα αναλυσης.Εδω που τα λεμε παντως 3 monitors για gaming δεν ειναι και οτι πιο βολικο μιας και στα First person shooter multiplayer χανεις την μπαλα , δεν παιζω games .... rally ουτε ποδοσφαιρακι ! ! !Το θεμα ειναι αν αξιζει το 2711 μιας και δεν το εχω δει LIVE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus3bar Αύγουστος 11, 2011 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2011 Ούτε εγώ την έχω δεί την 2711,άλλα ήθελα να την είχα.Για τρία monitors ίσως θές και καλύτερη κάρτα(ες),για να παίξεις αξιοπρεπώς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Αύγουστος 11, 2011 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2011 http://www.thelab.gr/othones-kai-panels/dell-ultrasharp-u2711-27-ips-monitor-2560x1440-76796.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Αύγουστος 11, 2011 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2011 Kαλησπερα ,τα πραγματα ειναι απλα επειδη λεω να ξεφορτωθω τα 3 monitors που εχω(επειδη ειναι διαφορετικα), αποφασισα να παω στις 2 παρακατω επιλογες....DELL Monitor U2711 DELL U2311 x 3 "απ΄οτι εχω καταλαβει ειναι δοκιμασμενο προιον απο αρκετους εδω μεσα"η χρηση ειναι καθαρα GAMING , αν και δεν την εχω δει πιστευω οτι η 2711 πρεπει να εχει τεραστια διαφορα καθαρα και μονο απο θεμα αναλυσης.Εδω που τα λεμε παντως 3 monitors για gaming δεν ειναι και οτι πιο βολικο μιας και στα First person shooter multiplayer χανεις την μπαλα , δεν παιζω games .... rally ουτε ποδοσφαιρακι ! ! !Το θεμα ειναι αν αξιζει το 2711 μιας και δεν το εχω δει LIVE.πριν 10 μερες η 27 ειχε κατρακυλήσει στα 560 ευρω (με φπα) και η 30αρα 940>Σημερα η 27αρα εχει οσο εχει και η 30αρα 1150>Εγω θα περιμενα>Τετοιες διακυμανσεις τιμων μεσα σε λιγες μερες δεν ειναι φυσιολογικες>Τα χριστουγεννα θα την παρεις με ενα 500αρικο.Trust me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Αύγουστος 12, 2011 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2011 Για μένα είναι κάτι το υποκειμενικό αλλά πρέπει να τα βάλεις και κάτω ένα ένα τα πράγματα και να δεις μόνος σου.Δλδ πρέπει να σκεφτείςΣτην περίπτωση με τρία monitor1)αν τα κάδρα θα σε ενοχλούν.2)Ότι για να παίξεις θα χρειαστείς και άλλη μία κάρτα.3)Επίσης άμα θα θες απλά να τις βάλεις κάθετα και απλά να έχεις μεγαλύτερη ανάλυση και όχι το fov,τότε σε συνθήκες περιβάλλοντος windows,net θα πρέπει να γυρνάς και τη μεσαία οθόνη κάθε τρεις και λίγο σε οριζόντια διάταξη.Στην περίπτωση της μίας οθόνης1)Θα έχεις μεγαλύτερη οθόνη (νταααααα....) :to_pick_ones_nose3:2)Δεν έχεις το fov αλλά έχεις την ανάλυση σε κάθε περίπτωση και3)δε θα χρειαστείς άλλη κάρτα απαραίτητα.Προσωπικά το μέγεθος για μένα μετράει όπως και το οικονομικό.Άσε που τα κάδρα έστω και στην ιδέα θα με χαλούσαν.Οπότε θα πήγαινα σε 27άρα μια και καλή και ούτως ώστε να μη χρειάζεται σε κάθε αναβάθμιση της κάρτας να παίρνω δύο.Οπότε +1 στην 27άρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paynemax Αύγουστος 12, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2011 To λοιπον , μαλλον με βλεπω για την 27" , προτιμω την αναλυση απ΄οτι 3 monitors(καδρα).Παντως με εχει προβληματισει , ακουω πολλα προβληματα και παραπονα και εντος του forum αλλα και εκτος.Επισης ενας αλλος προβληματιμος ειναι οτι το monitor δεν ειναι καινουριο , κυκλοφορει εδω και αρκετο καιρο , κοντα στα 2 χρονια αν δεν κανω λαθος και δεν θελω να παω να σκασω 700€ και μετα απο 2 μηνες να κυκλοφορησει το νεο μοντελο....ΘΑ ΠΕΘΑΝΩΩΩΩΩ....αν ηταν καρτα γραφικων η επεξεργαστης δεν θα με πειραζε αλλα η οθονη ειναι σταθερη αξια και δεν εχω σκοπο να την αλλαξω για τα επομενα 3 χρονια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Αύγουστος 12, 2011 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2011 Κάνε ένα άνοιγμα στο skroutz.Την βλέπω και με 620€!Πέρα από αυτό πάρε και κανα τηλ ή επικοινώνησε με την dell ή ψάξε και μάθε αν υπάρχει κανα νέο μοντέλο στα σκαρια.Αλλά αμφιβάλλω γιατί θα το γνωρίζαμε αρκετούς μήνες πριν.Οπότε και να βγει,θα πάρει καιρό πιστεύω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mazax Αύγουστος 15, 2011 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2011 Σαν κάτοχος του εν λόγο μονιτορ στο προτείνω ανεπιφύλακτα απλώς να ξέρεις ότι μετά χρειάζεσαι μια πολλή καλή κάρτα γραφικών. Εγώ είχα την ΑΤΙ 6870 αλλα σε αυτές τις αναλύσεις είχα πρόβλημα, και πήγα στην nvidia 580 οπότε και ηρεμησα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Αύγουστος 15, 2011 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2011 χωρις να την συγκρινω σε καμια περιπτωση με την dell, εγω εχω την IiyamaB2712HDS. την αλλαξα με την 23-αρα που ειχα γιατι πηρα τραπεζι με πλατος 1μετρο +. Η οθονη με εχει ικανοποιησει πληρως, πολυ σοβαρο design και επισης η αναλυση της ειναι πολυ βολικη. Προσεξε το αυτο, γιατι οι πολυ μεγαλες αναλυσεις κουραζουν. Επισης δες το χωρο που θα την βαλεις γιατι δεν ειναι βολικο να την εχεις πολυ κοντα.Edit: η τιμη ειναι 2 φορες κατω και.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Αύγουστος 16, 2011 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2011 Η τιμή είναι 2 φορές κάτω γιατί έχει τη μισή ανάλυση. Την οποία δυστυχώς πληρώνεις αδρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Αύγουστος 16, 2011 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2011 Ειχα 26άρα και πήγα σε 3 x 23άρες. Δε το μετάνοιωσα ποτέ. Η αίσθηση που δίνουν οι 3 οθόνες σε πολλά παιχνίδια ειναι πολύ καλή και σιγουρα καλύτερη απο λιγο μεγαλύτερο μέγεθος σε 1 οθόνη. Οπότε αν παίζεις παιχνίδια που παίζουν καλά σε 3 οθόνες, τότε θα σου πρότεινα να πας εκεί. Πλέον τα περισσότερα παιχνίδια αρχίζουν να παίζουν καλά σε 3 οθόνες. Από την άλλη η 27άρα της Dell θα ήταν η δεύτερη μου επιλογή. Αν μπορείς να δείς την υλοποίηση κάπου να παίζει θα κρίνεις καλύτερα. Πχ τα κάδρα ουτε που τα βλέπω πλέον και ακόμα ειμαι με μια 5870 2GB και παίζω άψογα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Αύγουστος 16, 2011 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2011 Παντως αν παιξεις (και οχι δεις) το BFBC2 και το BlackOps στα 5760x1080 δεν θα θες να σηκωθεις απο την καρεκλα. Τωρα πια με 500ευρω στηνεις ενα αξιοπρεπες eyefinity Msystems.gr - Προϊόντα - Dell U2311H Ultrasharp 23¨ Wide (Rev.A02) Link to comment Share on other sites More sharing options...
paynemax Αύγουστος 16, 2011 Author #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2011 Περιμενω προσκληση ωστε να τις δω να παιζουν LIVE ! ! ! υ.γ.Θα φερω και ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ ! ! ! :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Αύγουστος 16, 2011 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2011 Περιμενω προσκληση ωστε να τις δω να παιζουν LIVE ! ! ! υ.γ.Θα φερω και ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ ! ! ! :clap: Ωπ γλυκακι ; Εχεις πμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Αύγουστος 21, 2011 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2011 εχω μια U2711 και τρεις U2311την 2711 την εχω για γενικη χρηση και τις 2311 ΜΟΝΟ για gamingπροτου αγορασω τις 2311 επαιζα στην 2711.οντος η αναλυση της 2711 ειναι μεγαλη και χωρις να μαξαρεις τα φιλτρα βλεπεις παρα πολυ καλα γραφικα!!!αλλα μπροστα στο triple monitor (για gameing παντα) δεν μπορει να σταθει τπτ...ουτε 50αρα πλασμα!!!σου προτεινω να πας σε 3xU2311 με κλειστα ματια!!! δεν θα το μετανιωσεις ποτε!!!ειδικα εκει που εχει παει η τιμη της ειναι τρελη ευκερια και VFM Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Αύγουστος 21, 2011 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2011 Αν και θα πω αυτο μονο. πολυ θα ηθελα να δοκιμασω αυτη σε πισι Philips 50PFL7956H 50" | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Αύγουστος 21, 2011 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2011 Άμα έχει και γλυκάκι,τότε...περνάς από zpaf για να δεις τις τρεις 23άρες και κανονίζουμε εμείς για την 27άρα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 25, 2011 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2011 πολυ θα ηθελα να δοκιμασω αυτη σε πισιPhilips 50PFL7956H 50" | Skroutz.gr Πολύ καλή λύση, αν και δε θα έπαιρνα ποτέ Philips, θα διάλεγα κάτι άλλο στις 50" Όσον αφορά τώρα στο θέμα μας... Έχεις 3x23". Το ότι είναι διαφορετικές, είναι ένα θέμα, αλλά όταν μιλάμε για gaming το 80% της προσοχής σου είναι στην κεντρική, οι άλλες απλά προσθέτουν στην εμπειρία. Προσωπικά, ΑΝ έμπαινα στη διαδικασία να επιλέξω, μάλλον θα έπαιρνα μια 32-35" τηλεόραση Full HD και θα έπαιζα σε αυτή. Καλά τα monitors, αλλά η απεικόνιση των παιχνιδιών στην τηλεόραση είναι απίστευτη και δε συγκρίνεται. Αυτός είναι και ο βασικότερος λόγος που πουλάνε οι κονσόλες. Πρόσφατα είχε έρθει φίλος σπίτι που έχει PS3 και το παίζει σε 35" TV να δει και να συγκρίνει το DiRT3. Μετέφερα τον υπολογιστή στο σαλόνι και τον έβαλα στην 45" που έχουμε (Plasma). Όταν μπήκε στο παιχνίδι, δεν πίστευε ότι είναι το DiRT3, νόμιζε ότι του κάνω πλάκα κι έχει βγει το 4. τα γραφικά (με τις ίδιες ρυθμίσεις) που έβλεπα στο Eizo απλά δεν έχουν καμία σχέση, είναι σα να βλέπεις ταινία. Όσο για το PS3; Καλά, αυτό ήταν χειρότερο κι από το monitor... Θα σου έλεγα να μη βιαστείς για μια τέτοια αγορά και να επισκεφτείς μερικούς φίλους, να μαζέψεις εικόνες κι εμπειρίες, να βάλεις κάτω τις παραμέτρους και να διαλέξεις μετά. Οι 3πλή οθόνη θα είναι λίγο καλύτερη από μια τηλεόραση, αλλά μην ξεχνάς τις απαιτήσεις σε κάρτα γραφικών, με ότι συνεπάγεται αυτό σε κόστος/θόρυβο/ζέστη/κατανάλωση. Ο αδερφός μου έχει ανάλογο setup, 20" mon μαζί με 32" tv 1080p και έχει ξετρελαθεί. Χώρια που σε παιχνίδια τύπου WoW, κλπ, έχεις ανοικτό και τον browser στο monitor και ψάχνεις για λύσεις, βοήθεια, μιλάς στο chat, κλπ. Μη βιαστείς Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Αύγουστος 25, 2011 #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2011 Πολύ καλή λύση, αν και δε θα έπαιρνα ποτέ Philips, θα διάλεγα κάτι άλλο στις 50"Όσον αφορά τώρα στο θέμα μας... Έχεις 3x23". Το ότι είναι διαφορετικές, είναι ένα θέμα, αλλά όταν μιλάμε για gaming το 80% της προσοχής σου είναι στην κεντρική, οι άλλες απλά προσθέτουν στην εμπειρία. Προσωπικά, ΑΝ έμπαινα στη διαδικασία να επιλέξω, μάλλον θα έπαιρνα μια 32-35" τηλεόραση Full HD και θα έπαιζα σε αυτή. Καλά τα monitors, αλλά η απεικόνιση των παιχνιδιών στην τηλεόραση είναι απίστευτη και δε συγκρίνεται. Αυτός είναι και ο βασικότερος λόγος που πουλάνε οι κονσόλες. Πρόσφατα είχε έρθει φίλος σπίτι που έχει PS3 και το παίζει σε 35" TV να δει και να συγκρίνει το DiRT3. Μετέφερα τον υπολογιστή στο σαλόνι και τον έβαλα στην 45" που έχουμε (Plasma). Όταν μπήκε στο παιχνίδι, δεν πίστευε ότι είναι το DiRT3, νόμιζε ότι του κάνω πλάκα κι έχει βγει το 4. τα γραφικά (με τις ίδιες ρυθμίσεις) που έβλεπα στο Eizo απλά δεν έχουν καμία σχέση, είναι σα να βλέπεις ταινία. Όσο για το PS3; Καλά, αυτό ήταν χειρότερο κι από το monitor... Θα σου έλεγα να μη βιαστείς για μια τέτοια αγορά και να επισκεφτείς μερικούς φίλους, να μαζέψεις εικόνες κι εμπειρίες, να βάλεις κάτω τις παραμέτρους και να διαλέξεις μετά. Οι 3πλή οθόνη θα είναι λίγο καλύτερη από μια τηλεόραση, αλλά μην ξεχνάς τις απαιτήσεις σε κάρτα γραφικών, με ότι συνεπάγεται αυτό σε κόστος/θόρυβο/ζέστη/κατανάλωση. Ο αδερφός μου έχει ανάλογο setup, 20" mon μαζί με 32" tv 1080p και έχει ξετρελαθεί. Χώρια που σε παιχνίδια τύπου WoW, κλπ, έχεις ανοικτό και τον browser στο monitor και ψάχνεις για λύσεις, βοήθεια, μιλάς στο chat, κλπ. Μη βιαστείς Τα γραφικά των κονσολων ειναι δραμα μπροστα στα PC. Νομιζα ότι αυτο θα ειχε αλλαξει με τα PS3 / XBOX 360 άλλά δεν. Οποτε ολα αυτα που λες ειναι προφανη (με εξαίρεση την Plasma 45'' που δεν υπάρχει - ή 42'' θα ναι ή 46'' ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 25, 2011 #20 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2011 Τα γραφικά των κονσολων ειναι δραμα μπροστα στα PC.Νομιζα ότι αυτο θα ειχε αλλαξει με τα PS3 / XBOX 360 άλλά δεν. Οποτε ολα αυτα που λες ειναι προφανη (με εξαίρεση την Plasma 45'' που δεν υπάρχει - ή 42'' θα ναι ή 46'' ) 46" Δίπλα είναι το 5 στο 6... Μα τα βάζουν κι αυτοί κολλητά... Βασικά δεν είναι τόσο προφανή... Προσωπικά το σκέφτομαι πολύ αντί να αλλάξω οθόνη κάποια στιγμή να πάω σε τηλεόραση. Ο αδερφός μου κάνει και development εκεί, αν και δεν το θεωρώ την καλύτερη λύση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.