Nazgul Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11, 2011 Καλησπέρα σε όλους σας. Πήρα μόλις σήμερα μια samsung sa350h στις 23 ίντζες είχα αγοράσει και (hdmi - hdmi) καλώδιο για να την συνδέσω με την hd5770 radeon που έχω. Το μόνο που κατάφερα είναι να μπώ σε safe mode η σε normal αλα χωρίς εγγατεστιμένους drivers και αν έκανα εγκατάσταση τους ξανά, μετά την επανεκίνηση μπλέ οθόνη. Όταν όμως έβαλα την αναλογική σύνδεση πλέον όλα καλά. Θα μπορόυσε κάποιος να εξηγήσει γιατι σημβαίνει αυτό και δεν έχω την δυνατότητα να κάνω χρήση του hdmi ?Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Αύγουστος 18, 2011 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2011 Μήπως κοιταξες αν υπάρχουν drivers της Samsung για την οθόνη σου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Occultist Αύγουστος 18, 2011 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2011 Μήπως δεν έκανε καλή επαφή το βύσμα...μήπως το καλώδιο έχει πρόβλημα...Δε θέλει extra driver για το hdmi ή για την οθόνη πάντως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Αύγουστος 18, 2011 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2011 Στην Samsung του κολλητού μου (δεν θυμάμαι το μοντέλο) ήθελε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.