Heir of a dying day Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11, 2011 Θελω να αγορασω ενα fan controller το οποιο να εχει τα εξης χαρακτηριστηκα:1.) Να μπορει να ανεβοκατεβαζει "intelligent" τα rpm των fans με βαση την θερμοκρασια.2.) Να μπορω να ρυθμηζω εγω τα rpm βαση της θερμοκρασιας.3.) Να μπορει να απενεργοποιει τα fans.4.) Αν αυτο θα ηταν δυνατο,να εχει καλη συχνότητα μετάδοσης.Ολα τα υπολοιπα ειναι δευτερευοντα.Τι εχετε να μου προτεινετε?
hatsumi1 Αύγουστος 11, 2011 #2 Αύγουστος 11, 2011 για ριξε μια ματια skroutz εχω το kaze και ειναι πολυ καλο
jax7480 Αύγουστος 11, 2011 #3 Αύγουστος 11, 2011 Ρίξε μια ματιά σε αυτό. Από τα λίγα που έχουν αυτόματη ρύθμιση στροφών.eworld.com.gr Ο κόσμος της ΠληροφορικήςΨάξε βέβαια και κανένα review.
pargotzi Αύγουστος 11, 2011 #4 Αύγουστος 11, 2011 NZXT Sentry LX Double Deck LCD Meter | eBay Φίλε αυτό έχω στο σύστημα της υπογραφής εδώ και ένα χρόνο περίπου και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Επίσης πληρεί όλες τις προδιαγραφές που ζητάς.
schumifer Αύγουστος 11, 2011 #5 Αύγουστος 11, 2011 Τι αφορά η συχνότητα μετάδοσης σε ένα ένα fan controller?
Heir of a dying day Αύγουστος 11, 2011 Author #6 Αύγουστος 11, 2011 pargotzi σε αυτο το NZXT μπορω π.χ. να το ρυθμησω να ξεκινανε τα ανεμιστιρακια στους X βαθμους και οταν πεφτει κατω απο τους Χ βαθμους να απενεργοποιουνται?Επισης εχω βρει και αυτο εδω το kaze server το οποιο δειχνει πολυ οραιο αλλα δεν βλεπω πουθενα να γραφει οτι μπορεις να ρυθμησεις εσυ τα ανεμιστιρακια βαση της θερμοκρασιας που θελεις...αυτο εχει προγραματισμενη ρυθμηση rpm/°C stantar για τα ανεμιστιρακια ή μπορεις να το ρυθμησεις μονος σου?
pargotzi Αύγουστος 11, 2011 #7 Αύγουστος 11, 2011 Μπορείς να ρυθμίσεις τον κάθε ανεμιστήρα που έχεις τοποθετημένο ξεχωριστα ή και όλους μαζί στις μέγιστες και χαμηλότερες στροφές. Φυσικά μπορείς και να απενεργοποιήσεις τους ανεμιστήρες σου ρυθμίζοντας τους σε 0 στροφές. Έχει 2 θέσεις στο mode α) auto kai β) manual. Στο auto ανάλογα με τη θερμοκρασία χαμηλώνει τις στροφές των ανεμιστήρων βέβαια ανεπαίσθητα. Στο manual απλά ρυθμίζεις τις στροφές των ανεμιστήρων ανεβαίνοντας ή κατεβαίνοντας ανά 100 στροφές. Έχω μείνει αρκετά ικανοποιημένος απο το συγκεκριμένο προιόν! Ελπίζω να βοήθησα!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.