Jump to content

Αν είχατε 3.000€ για πέταμα....

ximaira

Recommended Posts

Που μπορω να δω 3 23'' μαζι?????

Υπάρχει κάποιο λινκ για την dell με το πανελ που λες???

Πήγαινε σε κάποιο μεγάλο κατάστημα που έχουν στήσει ποαιχνιδοπισια μπας και πετύχεις κανένα εκτός αν έχεις κάποιο γνωστό που το έχει υλοποιήσει... Εγώ για παράδειγμα το είδα σε φίλο μου και δεν με βολεύει λόγω δουλειάς...

Για την Dell σίγουρα θα υπάρχει θέμα στο φόρουμ απλά είμαι νέα και τους δρόμους δεν τους ξέρω ακόμα...

Δες μερικά review όμως

Dell U2311H Review

Dell U2311H review - FlatpanelsHD

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Αφού έχεις μάθει με την Apple, φαντάζομαι για τη δουλειά που θες σίγουρα στη θέση σου θα πήγαινα σε Eizo (προσωπικά έχω μια HD2442W) θα έλεγα να πας σε Eizo foris. Είναι ότι καλύτερο υπάρχει σε οθόνη. (350Ευρώ έχει από visionstudio)

Υπάρχει στην Αθήνα demo room στην αντιπροσωπεία για να τις δεις από κοντά (ακόμη και coloredge)

Αφού έχεις μάθει με την Apple, φαντάζομαι για τη δουλειά που θες σίγουρα στη θέση σου θα πήγαινα σε Eizo (προσωπικά έχω μια HD2442W) θα έλεγα να πας σε Eizo foris. Είναι ότι καλύτερο υπάρχει σε οθόνη. (350Ευρώ έχει από visionstudio)

Υπάρχει στην Αθήνα demo room στην αντιπροσωπεία για να τις δεις από κοντά (ακόμη και coloredge)

Ποια δουλεια τη θελει ? το gaming ?

Ποια δουλεια τη θελει ? το gaming ?

Εξυπηρετεί gaming χωρίς όμως να χάνει σε CAD προγράμματα, έχει καλό color space, κάνει για όλα.

Εξυπηρετεί gaming χωρίς όμως να χάνει σε CAD προγράμματα, έχει καλό color space, κάνει για όλα.

Εγω πιστευω οτι μπορει να κανει εξισου καλα τι δουλεια του και με τη dell με σχεδον μιση τιμη

Καλησπέρα.

Εχω μπόνους 3.000€ για αγορα Η/Υ..

off topic

Υποχρεωτικά (για την λέξη bonus λέω) αυτά τα 3.000 πρέπει να πάνε σε Η/Υ;

...

...

...

...

...

Να τα δωσεις στον Μπένυ το σκέφτηκες;

:p

PSU :: Corsair Power Supply 850W ATX 24 pin AX CMPSU-850AXEU Active-PFC Retail - Visionstudio.gr 256

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=25146&cat=5 557 ή

VGA :: nVidia GeForce GTX 580 Phantom 3GB DDR5 PCI-E Dual DVI HDMI DP (Gainward) (4260183361794) - Visionstudio.gr 569

2x MEMORY :: Corsair Vengeance 8GB DDR3 Non ECC CL9 1866MHz (CMZ8GX3M2A1866C9) (Kit 2 x 4096) - Visionstudio.gr 94*2 188

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=25599&cat=3 189

PROCESSOR :: Intel Core i7 2600K 3.4 GHz Quad Core Socket 1155 95W Box (BX80623I72600K) - Visionstudio.gr 279

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=24798&cat=6 192

εδω ειμαστε στα ~1490 ευρω χωρις κουτι και μηχανικο δισκο με 16 gb ram η στα 1400 με 8

αν σκεφτεσε την υδροψυξη βαζοντας το 800d στα 356 απο το ιδιο καταστημα παει στα ~1750 η 1850 ευρω αναλογα τη μνημη που θα βαλεις

Επιτέλους μετά από 60 posts βρέθηκε ένας (ο Κοπρίτης δε μετράει :) ) που να ξέρει τι λέει...coolarete λίγο ορμήξατε όλοι στα 3 χιλιάρικα και τα ξεκ@λιάσατε χωρίς έλεος και μυαλό πρώτα απ'ολα...

Για 23" που έχει μια χαρά είναι και με το παραπάνω μια κάρτα. Αν πάρει 3 οθόνες να γουστάρει τότε φάτε τα και τα 3.000, χαλάλι!

Λοιπόν κοίτα πως έχει...

Ειχα pc με 2χ GTX 295, i7 2.8Ghz, 6gb RAM Gigabyte UD7....κ.α. To πούλισα αυτο πηρα iMAC 27'' κ τώρα που βρήκα αυτά τα χρήματα είπα να πάρω ενα ακόμη σωστό pc για να μπορώ να κάνω όλα εκείνα που δεν γίνονται με ενα mac. Τώρα για τα λεφτά για πέταμα..Ετσι το έβαλα για πλάκα. Δεν θεωρώ ποτε πεταμένα τα λεφτα μου για τις αγορές που έχω κάνει στο θέμα Pc's... Εχεις δίκιο σε αυτο που λες για θέμα ήχου κ συνολικά της εμπειρία, αλλα αυτά εμένα μου μείνανε απο το παλιό pc...Απλα αναφέρω οτι ακούω μουσική απ εναω YAMAHA ενισχυτή 7.1 με YAMAHA ηχεία 350w το ενα... Κ για ξεκαθαρίσω κ το άλλο που είπες για το πως θα χρησιμοποίσω το μηχάνημα....Θελω να παίζω παιχίδια κ επειδή ένας γείτονας μου σπουδάζει 3d Animation κ μου δείχνει κάποια πράγματα κ εμένα θέλω οτι πάω να κανω render μια σκηνή να μην μου κανει αιώνες να την μετατρέψει..ΑΥΤΟ...

Αν θυμάσαι είχαμε ξανα μιλήσει μαζι για το θέμα υδρόψυξης για το παλιό μου μηχανημα.

αφου κι απο ηχο εισαι καλυμενος

τοτε για τα αλλα εγω θα τσεκαρα μια λιστα παρομοια με την παρακατω (ποντικι διαλεξε εσυ, ειναι πολυ υποκειμενικο...)

πιστευω οτι με λιγο ψαξιμο τα παιρνεις απο διαφορες μεριες σε καλυτερη συνολικα τιμη

κι ενδεχομενως να κοιτουσα και καποια απο τα εξαρτηματα σε μτχ εντος εγγυησης

(το οτι εχω τα φραγκα δεν σημαινει οτι δεν αξιζει να το ψαξω παραπανω)

για οθονη θα κοιτουσα την 2711 της Dell

θα μαζευα τα εξαρτηματα με την ησυχια μου

και θα αφιερωνα ενα ΣΚ να τα στησω και να ψιλοκλοκαρω ομορφα κι ωραια

μετα θα μαζευα κανενα φραγκο να παρω ενα UPS της προκοπης (εαν δεν εχεις ηδη)

και απο Χριστουγεννα μερια θα πουλουσα το H100

και θα αναβαθμιζα το συστημα καπως ετσι για να δεσει το γλυκο

να ανεβει και το ηθικο μιας και θα εχουν αρχισει να χτυπανε την πορτα κι οι ivybridge...

(ωστε να μπορεις αργοτερα να προσθεσεις κι αλλη μια 580 ησυχα και δροσερα)

ολα αυτα περι ορεξεως βεβαια.....

αφου κι απο ηχο εισαι καλυμενος

τοτε για τα αλλα εγω θα τσεκαρα μια λιστα παρομοια με την παρακατω (ποντικι διαλεξε εσυ, ειναι πολυ υποκειμενικο...)

πιστευω οτι με λιγο ψαξιμο τα παιρνεις απο διαφορες μεριες σε καλυτερη συνολικα τιμη

κι ενδεχομενως να κοιτουσα και καποια απο τα εξαρτηματα σε μτχ εντος εγγυησης

(το οτι εχω τα φραγκα δεν σημαινει οτι δεν αξιζει να το ψαξω παραπανω)

για οθονη θα κοιτουσα την 2711 της Dell

θα μαζευα τα εξαρτηματα με την ησυχια μου

και θα αφιερωνα ενα ΣΚ να τα στησω και να ψιλοκλοκαρω ομορφα κι ωραια

μετα θα μαζευα κανενα φραγκο να παρω ενα UPS της προκοπης (εαν δεν εχεις ηδη)

και απο Χριστουγεννα μερια θα πουλουσα το H100

και θα αναβαθμιζα το συστημα καπως ετσι για να δεσει το γλυκο

να ανεβει και το ηθικο μιας και θα εχουν αρχισει να χτυπανε την πορτα κι οι ivybridge...

(ωστε να μπορεις αργοτερα να προσθεσεις κι αλλη μια 580 ησυχα και δροσερα)

ολα αυτα περι ορεξεως βεβαια.....

Στο καλαθι απο aqua εχεις ενα λαθος εχεις βαλει 2 tank

Στο καλαθι απο aqua εχεις ενα λαθος εχεις βαλει 2 tank

Πως κάνεις έτσι για 60ευρά; :p

Προσωπικά θα έδινα 1000-1200€ για να φτιάξω ένα pc (μαζί με οθόνη)...

SLI...? Έχει σημασία αν παίζει το πιο βαρύ παιχνίδι που υπάρχει στα 80fps ή στα 150...?

Με 1200€ θα έχεις πάνω-κάτω τις ίδιες επιδόσεις με τα 3000€, σε πραγματική χρήση...

Από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα θα τα έριχνα σε ένα καλό και αθόρυβο ups (3000€ απροστάτευτα είναι αστείο), εξωτερικό nas backup με raid 1, καλά ηχεία, ακουστικά, μικρόφωνο, καλό εκτυπωτή, τιμονιέρα, joystick, gamepad, track-ir, καλιμπραριστήρι με environment lighting detection για την οθόνη, mouse, mousepad, μια rgb led μπάρα για οπίσθιο φωτισμό της οθόνης (όποιος το έχει δοκιμάσει θα καταλάβει γιατί), καλή καρέκλα (αν δεν υπάρχει), υποπόδιο relax με μασαζομπίλιες, θερμαινόμενες usb 3.0 παντόφλες, σόμπα και aircondition για το δωμάτιο...

Καταλαβαίνεις που το πάω... υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα γύρω από τον υπολογιστή που ανεβάζουν δραματικά την ποιότητα, την αξία και την χρήση του, που καλύτερα να δώσεις περισσότερα λεφτά εκεί παρά στο pc που ούτως ή άλλως δεν θα σου λείψει τίποτα με τα 1200...

Κοινώς σε αυτοκινητιστικούς όρους, μην πάρεις να οδηγείς στην πόλη Bugatti χωρίς θερμαινόμενα καθίσματα, αναπτήρα, πορτ μπαγκάζ, ντουλαπάκι κτλ, αλλά πάρε Audi A8 που θα είσαι πάλι βασιλιάς και θα το περισσότερο θα το χαρείς... Η Bugatti είναι μόνο για τα benchmarks στις πίστες και τα περιοδικά, τίποτα άλλο...

μια rgb led μπάρα για οπίσθιο φωτισμό της οθόνης (όποιος το έχει δοκιμάσει θα καταλάβει γιατί)

moar info plz ακούγεται ενδιαφέρον

Είναι ένα από τα μελλοντικά μου projects και η ιδέα προέρχεται από την ambilight σειρά τηλεοράσεων της philips... Αυτό που προσφέρει είναι ότι δημιουργεί έναν ambient φωτισμό που ξεγελά το σύστημα μάτια-εγκέφαλος... Όπως λένε θεωρητικά (τον δικό μου χαζό εγκέφαλο πάντως τον κορόιδεψε) αυξάνει την αντίθεση, κάνει πιο έντονα τα χρώματα, είναι πιο ξεκούραστο και γενικά είναι και ωραίο εφέ...

Οι τρόποι να το υλοποιήσεις είναι 2... ο ένας και πιο εύκολος είναι να έχεις μια φθηνή rgb ledοταινία με τηλεχειρισμό (κόστος περί τα 20€ τα 5 μέτρα μαζί με το remote control) και να αλλάζεις manual τον φωτισμό... στην περίπτωση αυτή θα πρέπει εσύ ο ίδιος να ρυθμίζεις τον ambient φωτισμό ανάλογα με το κυρίαρχο χρώμα της οθόνης σου... πχ αν παίζεις κάποιο racing παιχνίδι που βλέπεις πολύ ουρανό την ημέρα, βάζεις γαλάζιο, αν είναι νύχτα βάζεις υποφωτισμένο μωβ... αν παίζεις μια πίστα στο BFBC2 και είναι έρημος επιλέγεις πορτοκαλί ανοιχτό κ.ο.κ...

Ο άλλος τρόπος και πιο επιστημονικός είναι ένα diy ambient rgb το οποίο παίρνει την πληροφορία των χρωμάτων που απεικονίζονται στην οθόνη, από το λειτουργικό και ρυθμίζει αυτόματα τον φωτισμό... υπάρχουν ήδη έτοιμα projects όπως το ambiusb...

Προσωπικά θέλω να φτιάξω δική μου υλοποίηση η οποία να είναι πιο κοντά σε αυτή του ambilight της philips, καθώς το ambiusb παίρνει το κυρίαρχο χρώμα από τον μέσο όρο, ενώ εγώ θέλω να έχω περισσότερες αυτόνομες rgb γραμμές που να φωτίζουν ξεχωριστά τα τεταρτημόρια της οθόνης και με περισσότερες υποδιαιρέσεις...

Το οπτικό αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό πάντως...

Edit: wtf, το έψαξα τώρα λίγο και τελικά έχουν βγει πολύ περισσότερα πράγματα από τότε που σκεφτόμουν να το κάνω, υπάρχει κόσμος με πιο πολύ ελεύθερο χρόνο... τα έχουν κάνει όλα πια... τσέκαρε και το momolight και γενικά στο google... και στο youtube έχει πολλά βίντεο...

Oftopic : Εχω παιξει και εχω δει ταινια σε ambilight 40αρα ειναι ολα τα λεφτα!Και δεν το ειχα ψαξει καθολου το ζητημα αν υπαρχει και για το PC .Η επομενη αγορα σιγουρα!!!!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.