billpeppas Αύγουστος 11, 2011 #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2011 O AMD δίνει πολύ περισσότερα PCI-e lanes και σε crossfire-sli δεν έχει bottleneck.Ενώ το P67/Z68/etc έχει bottleneck από τα PCI-e lanes ε ?Και μετά ξυπνήσαμε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Αύγουστος 11, 2011 #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2011 Ενώ το P67/Z68/etc έχει bottleneck από τα PCI-e lanes ε ?Και μετά ξυπνήσαμε ?μιλάω ειδικώς για Ζ68 vs 990FX/SB950. Στα ποιο κάτω Chipset δεν έχει νόημα να λέμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Αύγουστος 11, 2011 #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2011 Του alexkhr το μηχανημα ειναι KILLER και πιο ορθο! Άμεσα παραγγελία...Pokemon τι να παίξει με 2χ6990 και με athlon platforma με χ6? Να πεθανει στο stuttering, αφρους απο το στομα θα βγαλει το παλικαρι...Ιntel platforma με 2600Κ + 2x580gtx + 2x4gb 1600ΜΗΖ + 240 gb ssd vertex 3 + AX 1200 Corsair + 2x2tb hard disk raid 1πολυ δυνατα και τα 2 μηχανηματα. η ψυχρη λογικη λεει INTEL 2600K + 2x6990. δλδ τους πιο δυνατους επεξεργαστες με τις πιο δυνατες καρτες, πανω σε μια βαρβατη μητρικη, με μπολικη-γρηγορη RAM. παρ'ολα αυτα εγω θα εδινα την ψηφο μου στην AMD-ATI πλατφορμα, βασικα για 2 λογους. πρωτο και κυριοτερο η αναβαθμιση που θα κανει σε ενα μηνα (εκτος και περιμενει να τα παρει απευθειας) σε Bulldozer! οποτε αυτοματως αποκτα δυνατοτερο (ετσι ακουγεται τελος παντων...!!) απο τους 6πυρηνους Phenom, αρα και ισοδυναμο -θεωρω- του 2600Κ! δευτερο, γιατι σαν πλατφορμα ιδιας εταιρειας, πιστευω οτι εχει μικρες λεπτομερειες που εκμεταλλευεται καλυτερα την δυναμη των καρτων..!!! πχ τα Lanes, που αναφερθηκαν ηδη. ισως και αλλες πινελιες που δεν γνωριζω..!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Αύγουστος 11, 2011 #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2011 μιλάω ειδικώς για Ζ68 vs 990FX/SB950. Στα ποιο κάτω Chipset δεν έχει νόημα να λέμε.Ισχυρίζεσαι δηλαδή ότι σε ένα setup:AMD x6 @ 4GHz4GB RAM DDR3-16002* 6990vs2600K @ 4GHz4GB RAM DDR3-16002* 6990Στο AMD θα έχεις καλύτερη απόδοση ? :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 11, 2011 #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2011 Εγώ πάντως θα σου πρότεινα να δώσεις περίπου 2000-2300 και να κρατήσεις τα υπόλοιπα για αγορές σε 6-8 μήνες. Πρώτον, βγαίνουν καινούριοι επεξεργαστές και από AMD και από Intel μέσα στο Φθινόπωρο και σίγουρα θα έρθουν κάρτες γραφικών μέχρι την Άνοιξη. Πάρε λοιπόν κάτι τώρα να έχεις και αναβάθμισέ το αργότερα, έτσι θα σου κρατήσει περισσότερο και θα σπαταλήσεις λιγότερα χρήματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
altri Αύγουστος 11, 2011 #26 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2011 Sony Playstation 3 (PS3) Slim 320GB Bundle | Skroutz.grApple iMac 27" i7 (/4GB/1ΤB/HD 6970M) | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannis303 Αύγουστος 11, 2011 #27 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2011 Ρε παιδια συγνωμη κιολας ο ανθρωπος θελει να δωσει 3000 αυτη τη στιγμη τι να περιμενει αν ειναι ετσι να περιμενει και το 2012 που θα βγουν οι Sandy-E με Χ79, για τωρα ομως ο καλυτερος συνδυασμος ειναι Ι7-2600κ με Ζ68/Ρ67 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Αύγουστος 11, 2011 #28 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2011 Ισχυρίζεσαι δηλαδή ότι σε ένα setup:AMD x6 @ 4GHz4GB RAM DDR3-16002* 6990vs2600K @ 4GHz4GB RAM DDR3-16002* 6990Στο AMD θα έχεις καλύτερη απόδοση ? :clap:Σαφώς και θα έχει, ειδικά όσα games τραβάνε δύναμη από τις κάρτες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Αύγουστος 11, 2011 #29 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2011 Σαφώς και θα έχει, ειδικά όσα games τραβάνε δύναμη από τις κάρτες.Σαφώς και ΘΑ έχει λες.Ξέρεις όμως, με εικασίες δεν κάνεις τίποτα.Το ότι κάνεις λάθος είναι περιττό να το πω, νομίζω πως λίγο πολύ το είπα ξεκάθαρα εξ' αρχής.Πρωτού το συνεχίσεις, και παραπλανήσεις τον κοσμάκη, κάνε πρώτα μόνος σου μια δοκιμή και δες αν υπάρχει όπως λες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Αύγουστος 11, 2011 #30 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2011 Ποια ειναι η ουσια να μιλαμε για πλατφορμα οταν το QUAD CF σαν SETUP ειναι MEGA FAIL! Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Αύγουστος 11, 2011 #31 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2011 Ποια ειναι η ουσια να μιλαμε για πλατφορμα οταν το QUAD CF σαν SETUP ειναι MEGA FAIL! Μεγίστης σημασίας η ουσία του Quad CF. Σαν να λέμε π.χ. σύγκριση billpeppas vs sebastian: Εγω έχω λεφτά Εγω έχω χαρέμι με γκόμενες Εγω έχω την ομορφιά Εγω έχω τα πτυχία Εσύ έχεις το καλύτερο τρικ στον τρόπο που βγάζεις το κινητό σου από την τσέπη Δεν είναι σημαντικό να στηριχθείς σε αυτό που έχεις ρε Ορέστη ? :man_in_love: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Αύγουστος 11, 2011 #32 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2011 Μεχρι την κυριακη θα εχω στησει το καινουριο μηχανακι μου (περιμενω τον ssd)οποτε θα μπορω να σου πω και εντυπωσεις.HAF 932 advanced -150coolermaster silent 1000w -150asus maximus xtreme4 - 300i7 2600k - 2602*4096 GSkill pc17000 - εσυ θα μπορουσες να βαλεις αυτεςcorsair force 3 120gb3*2tb wd green -240gtx 580 - εσυ μπορεις να βαλεις 2supermegahalem με 2 bequiet8 απο δαυτους για να ταιριαζουν οπτικα με τη mobo τις μνημες και το κουτι.και εναν fan controler zalman - 32.5euro για να κραταμε το θορυβο χαμηλα.Μεχρι την κυριακη ελπιζω να μπορω να σου εντυπωσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pol77 Αύγουστος 11, 2011 #33 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2011 Αν σου φάνηκε υπερβολή μόνο η επιλογή φουρφουριών οκ τότε Φιλικά το λέω (εξηγούμαι μια και ο γραπτός λόγος παρεξηγιέται εύκολα ) Είναι λίγο περίεργο το θέμα με τους ανεμιστήρες... Τρεχει ένα project στο εργαστήρι του Κοπρίτη για εμένα με ανεμιστήρες BeQuiet συνολικής αξίας περί τα 400 ευρώ (οι ανεμιστήρες, όχι το project)... Λογικά, θα το δούμε σύντομα τελειωμένο. Και για να μην είμαι εντελώς off topic, σκοπεύεις να κανεις overclocking? Σε ενδιαφέρει η απόδοση στην ψήξη, η ησυχία, κάτι ενδιάμεσο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Αύγουστος 11, 2011 #34 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2011 Εγώ πάντως θα σου πρότεινα να δώσεις περίπου 2000-2300 και να κρατήσεις τα υπόλοιπα για αγορές σε 6-8 μήνες. Πρώτον, βγαίνουν καινούριοι επεξεργαστές και από AMD και από Intel μέσα στο Φθινόπωρο και σίγουρα θα έρθουν κάρτες γραφικών μέχρι την Άνοιξη. Πάρε λοιπόν κάτι τώρα να έχεις και αναβάθμισέ το αργότερα, έτσι θα σου κρατήσει περισσότερο και θα σπαταλήσεις λιγότερα χρήματα. θα συμφωνήσω.. συμπληρώνοντας πως όσα και να έχεις για πέταμα απο ένα κομμάτι του τιμοκαταλόγου και πάνω δεν αξίζει να χώνεις κι άλλο χρήμα γιατί στο τρώνε για πλάκα και χωρίς αντίκρυσμα. best value for you money ακόμα και στα high end κομμάτια και ό,τι οθόνη και να έχεις δες και τις λύσεις που σου πρότειναν τα παιδιά 27" dell και 3χ whatever monitors δεν κακό.... ε εκεί θα θες και κάνα φραγκάκι για νέο γραφείο,ίσως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Αύγουστος 11, 2011 #35 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2011 Είναι λίγο περίεργο το θέμα με τους ανεμιστήρες... Τρεχει ένα project στο εργαστήρι του Κοπρίτη για εμένα με ανεμιστήρες BeQuiet συνολικής αξίας περί τα 400 ευρώ (οι ανεμιστήρες, όχι το project)...Λογικά, θα το δούμε σύντομα τελειωμένο.Και για να μην είμαι εντελώς off topic, σκοπεύεις να κανεις overclocking? Σε ενδιαφέρει η απόδοση στην ψήξη, η ησυχία, κάτι ενδιάμεσο;Επειδή έκανες quote σε μένα λογικά σε μένα απευθύνεσαι...Με BeQuiet έχω και εγώ γεμίσει το obsidian και αξίζουν ταμάλα...Για το O/c yep Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Αύγουστος 11, 2011 #36 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2011 Αν σου φάνηκε υπερβολή μόνο η επιλογή φουρφουριών οκ τότε Φιλικά το λέω (εξηγούμαι μια και ο γραπτός λόγος παρεξηγιέται εύκολα ) Kανενα προβλημα συζητηση κανουμε ο καθενας εχει τη γνωμη του Γενικα τa post αν ειχα απεριοριστο λεφτα πιο ειναι το super συστημα που θα φτιαχνατε η βαζοντας ενα οριο που και τα top να βαλεις παλι δεν το φτανεις τα θεωρω λιγο ασκοπα καλυτερα ας μας πει τι ακριβως θελει να κανει με το συστημα πρωτα και βλεπουμε οπως και αν εχει σκοπο να βαλει υδροψυξη αργοτερα που πιστευω θα παιξει μεγαλο ρολο στην επιλογη κουτιου Τη οθονη εχει? αν εχει καποια με TN πανελ μεσα σε αυτο το χρηματικο ποσο μπορει ανετα να βαλει μια πολυ καλυτερη οθονη dell 27 η και 30 Ιντσων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Αύγουστος 11, 2011 #37 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2011 οταν λες να "πεταξεις 3000€" τι ακριβως εννοεις?απαξιωνεις το συστημα που θες ν απρεις πριν καλα καλα το αγορασειςοταν λες οτι θελεις να επεξεργαζεσαι video και γενικα θες να κανει τα πανταολα...εννοεις επαγγελματικα και εαν ναι με κυριο βαρος σε ποιο συγκεκριμενο κομματι?ή εννοεις οτι θες κατα κυριο λογο ενα πολυ δυνατο συστημα που κυριως θες να παιζει παιχνιδια απροβληματιστακαι σαν επακολουθο της επεξεργαστικης ισχυος του να δουλευει ανετα σε ερασιτεχνικη επεξεργασια video, 3D και αλλες εργασιες?ενας επαγγελματιας θα εδινε 3000 μονο για VGA και ενα monitorκαι δεν θα θεωρουσε πεταμενα λεφτα γιατι για αυτον θα ηταν εργαλειοενας gamer θα εδινε ενα σεβαστο τμημα του ποσου στην οθονη, πληκτρολογιο, ποντικι & ηχο για μια πιο ολοκληρωμενη εμπειριαη συμβουλη μου ειναι ξεκαθαρισε πως θα το χρησιμοποιεις κατα κυριο λογοκαι μην κινηθεις με τη λογικη πωλητων αλυσιδων πληροφορικηςτου στυλ ξεκιναω με ακριβοτερα βασικα εξαρτηματα και στο τελος φτανω να στριμωχνω τσιπικα υποσυστηματα για να βγει το budgetτα εχουμε ξαναδει πολλες φορες το εργοσυστηματα με επεξεργαστες extreme edition των 900€μητρικες υπερφορτωμενες των οποιων τις δυνατοτητες ουτε καν θα σκεφτεις να χρησιμοποιησεις ποτεμνημες υπερκοστολογημενες που καμια διαφορα δεν εχουν σε real use με τροφοδοτικα no name και midi λαμαρινενια κουτια που μετα απο κανα δυωρο gaming παιζουν σαν slideshow και ακουγονται σαν τρενοκαι σε καμια περιπτωση μην παραβλεψεις το κομματι της αλληλεπιδρασης σου με το συστηματον ηχο, την οθονη, την καρεκλα, την σωστη συναρμολογηση και στησιμοκαι το θεμα ψυξης του Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Αύγουστος 11, 2011 #38 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2011 Kανενα προβλημα συζητηση κανουμε ο καθενας εχει τη γνωμη τουΓενικα τa post αν ειχα απεριοριστο λεφτα πιο ειναι το super συστημα που θα φτιαχνατε η βαζοντας ενα οριο που και τα top να βαλεις παλι δεν το φτανεις τα θεωρω λιγο ασκοπα καλυτερα ας μας πει τι ακριβως θελει να κανει με το συστημα πρωτα και βλεπουμε οπως και αν εχει σκοπο να βαλει υδροψυξη αργοτερα που πιστευω θα παιξει μεγαλο ρολο στην επιλογη κουτιου Τη οθονη εχει? αν εχει καποια με TN πανελ μεσα σε αυτο το χρηματικο ποσο μπορει ανετα να βαλει μια πολυ καλυτερη οθονη dell 27 η και 30 ΙντσωνΔεν διαφωνώ σε όσα λες... Προτάσεις έπεσαν βάση χρηματικού ποσού και όχι αληθινών αναγκών... Εκανα και ένα μικρό πρόλογο πριν την σύνθεση μου...Από εκεί και πέρα αν ντε και καλά θέλει να πετάξει 3 χιλιάρικα, χωρίς να τα αξιοποιήσει ποτέ μα ποτέ και ειλικρινά μη μου πει κανείς ότι θα αξιοποιήσει 2 6990 ας το κάνει. Δικό του το μαχαίρι δικό του και το καρπούζι...Για το θέμα κουτιού... Οταν φτιάχνεται ένα σύστημα με τόσα λεφτά, ε το κουτί δεν πρέπει να πάει πίσω, καθώς όπως συνηθίζω να λέω να μεταξωτά αυτά θέλουν επιδέξιους αυτούς...Για το θέμα ανεμιστήρων... Ειλικρινά τα αξίζουν τα λεφτά τους.. Και αν κάποιος δεν έχει τόσο υψηλό Budget, μπορεί να τους βρει και ακόμα πιο κάτω... Ο fan controller με αυτά τα ανεμιστήρια είναι διακοσμητικό στοιχείο...Θα αναμένω να δω τις πραγματικές ανάγκες του παιδιού πάντως... Εχω περιέργια αν είναι θέμα απλά για να κάνουμε συνθέσεις ή θέμα για real life... Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Αύγουστος 11, 2011 #39 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2011 Δεν διαφωνώ σε όσα λες... Προτάσεις έπεσαν βάση χρηματικού ποσού και όχι αληθινών αναγκών... Εκανα και ένα μικρό πρόλογο πριν την σύνθεση μου...Από εκεί και πέρα αν ντε και καλά θέλει να πετάξει 3 χιλιάρικα, χωρίς να τα αξιοποιήσει ποτέ μα ποτέ και ειλικρινά μη μου πει κανείς ότι θα αξιοποιήσει 2 6990 ας το κάνει. Δικό του το μαχαίρι δικό του και το καρπούζι... Για το θέμα κουτιού... Οταν φτιάχνεται ένα σύστημα με τόσα λεφτά, ε το κουτί δεν πρέπει να πάει πίσω, καθώς όπως συνηθίζω να λέω να μεταξωτά αυτά θέλουν επιδέξιους αυτούς... Για το θέμα ανεμιστήρων... Ειλικρινά τα αξίζουν τα λεφτά τους.. Και αν κάποιος δεν έχει τόσο υψηλό Budget, μπορεί να τους βρει και ακόμα πιο κάτω... Ο fan controller με αυτά τα ανεμιστήρια είναι διακοσμητικό στοιχείο... Θα αναμένω να δω τις πραγματικές ανάγκες του παιδιού πάντως... Εχω περιέργια αν είναι θέμα απλά για να κάνουμε συνθέσεις ή θέμα για real life... Εφοσον απο οτι ειδα δεν εχει σκοπο να βαλει υδροψυξη το 800D εγω προσωπικα δεν θα το εβαζα για αεροψυξη μιας και δεν ειναι το καλυτερο που μπορει να βρει με καλο airflow ειδικα οταν του προτεινουν συστημα με 2 καρτες θυρια που βγαζουν ζεστο αερα και μεσα στο κουτι για τους ανεμηστηρες αναλογα το αυτι του καθενα και σε τι αποσταση βρισκετε απο το pc αλλα και παλι αν δεν μας πει τι ακριβως θα κανει με το pc δεν μπορουμε να βγαλουμε συμπερασματα Επεξεργασια εικονας οπως ειπε και ο Γιωργος θα κανει επαγγλεματικα? η απλα για τη πλακα του ? Αμα θελει τοσο πολυ να πεταξει στα λεφτα ας μου δωσει και μενα καμια 300αρα να παρω ενα wb για την 6990 και ενα ssd Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Αύγουστος 11, 2011 #40 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2011 Εφοσον απο οτι ειδα δεν εχει σκοπο να βαλει υδροψυξη το 800D εγω προσωπικα δεν θα το εβαζα για αεροψυξη μιας και δεν ειναι το καλυτερο που μπορει να βρει με καλο airflow ειδικα οταν του προτεινουν συστημα με 2 καρτες θυρια που βγαζουν ζεστο αερα και μεσα στο κουτι για τους ανεμηστηρες αναλογα το αυτι του καθενα και σε τι αποσταση βρισκετε απο το pc αλλα και παλι αν δεν μας πει τι ακριβως θα κανει με το pc δεν μπορουμε να βγαλουμε συμπερασματα Επεξεργασια εικονας οπως ειπε και ο Γιωργος θα κανει επαγγλεματικα? η απλα για τη πλακα του ? Εμ είδες τα λεγόμενά του δεν συμβαδίζουν και πολύ... Οταν θες ένα τοπ σύστημα βάζεις την τοπ ψύξη... Κάνεις μία μόνος σου αν το έχεις το σπορ ή πας στον Γιώργο και στον κάνει τζι τζι και δεν ιδρώνεις... Δεν είναι αμαρτία να μπουν όλα αυτά επάνω και να του ζαλίζουν τον έρωτα οι 2 6990 που θα κάνουν σα τρένο; Ή να λέει έχω ανεβασμένη θερμοκρασία; Αμα θελει τοσο πολυ να πεταξει στα λεφτα ας μου δωσει και μενα καμια 300αρα να παρω ενα wb για την 6990 και ενα ssd χαχαχαχα έπεσα κάτω... +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.