ilias78 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2011 για help me γιατι ειμαι ετοιμος να ξαναπερασω xp στο μηχανημα.εχτες εβαλα τα 7αρια (64bit). ολα ωραια ολα καλα. εκανα και τα update μεσω net.σημερα λοιπον, ενω το router εδειχνε οτι εχει σημα κανονικα, δεν μπορουσα να μπω net. στο εικονιδιο του δικτυου, ειχε κιτρινο θαυμαστικο. στην διαγνωση, ενω μου ειχε κοκκινο Χ στο internet, δεν εβρισκε προβλημα. με τα πολλα, πηρα τηλ στο παροχεα μου και μου εδωσε καποια νουμερακια και εβαλα στο ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ INTERNET ΕΚΔΟΣΗ 4. αφου τα εβαλα, ειχα και παλι net. το θεμα ομως ειναι οτι τα νουμερα αυτα δεν τα κραταει αποθυκευμενα με αποτελεσμα καθε φορα που ενοιγω το pc, να βλεπω κιτρινο θαυμαστικο στο εικονιδιο του δικτυου και να πρεπει να ξαναπερασω τα νουμερα για να εχω προσβαση στο internet. εκανα update τους drivers της realtek αλλα τιποτα. καμια βοηθεια?να προσθεσω, οτι αφου βαλω τα νουμερα, κανει αυτοματο ελεγχο. και μου βγαζει πως το προβλημα ("το dhcp δεν ειναι ενεργοποιημενο για τον προσαρμογεα local area connection") διορθωθηκε Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaNick Αύγουστος 11, 2011 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2011 Τι είναι το "net";Ο πάροχος ποιος είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias78 Αύγουστος 11, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2011 το inτερνετ. Παροχος Φορθνετ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnakis12 Αύγουστος 11, 2011 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2011 Για πήγαινε στοΠίνακας ελέγχου-σύστημα και ασφάλεια-εργαλεία διαχείρισης-υπηρεσίεςκαι δες τοΠρόγραμμα-πελάτης DHCP αν ξεκινάει αυτόματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias78 Αύγουστος 11, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2011 μεχρι τον πινακα ελεγχου και το συστημα καλα. μετα τις επιλογες που λες, δεν τις βρισκω. εχω win 7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis-pa Αύγουστος 11, 2011 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2011 Και εμενα μου εχει τυχει ορισμενες φορες και εχω βρει ενα κολπο, δηλ παταω το εικονιδιο με το internet access κλικαρω το Open Network and Sharing Center και παω στο change adapter settings πανω αριστερα και εκει αφου μπω μεσα με δεξι κλικ του δινω disable και μετα enable και ειναι ολα ενταξει. Δοκιμασε το. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias78 Αύγουστος 11, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2011 διαπιστωσα το εξης. καθε φορα που κλεινω-ανοιγω το pc, χωρις να κλεισω το modem, συνδεομαι κανονικα στο net. αντιθετα, αν με το ανοιγοκλειμα του pc, κλεισω και ανοιξω το modem, τοτε εχω προβλημα και πρεπει να περασω τους αριθμος στο προτωκολλο 4. αρα κατι παιζει με το modem να υποθεσω?EDITμηπως φταιει που το λειτουργικο μου ειναι 64bit? εβαλα του αδερφου μου πανω που ειναι 32bit (7αρια) και δεν διαπιστωσα το παραπανω προβλημα. συνδεεατι κανονικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stallone Αύγουστος 12, 2011 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2011 διαπιστωσα το εξης. καθε φορα που κλεινω-ανοιγω το pc, χωρις να κλεισω το modem, συνδεομαι κανονικα στο net. αντιθετα, αν με το ανοιγοκλειμα του pc, κλεισω και ανοιξω το modem, τοτε εχω προβλημα και πρεπει να περασω τους αριθμος στο προτωκολλο 4. αρα κατι παιζει με το modem να υποθεσω?Tο πιθανότερο είναι να φταίει το "τείχος προστασίας".Πήγαινε: Έναρξη > πίνακας ελέγχου > τείχος προστασίας των Windows > ρυθμίσεις για προχωρημένους > βασική δικτύωση-πρωτόκολλο DHCP (έχει 2 DHCP) > αν είναι πράσινα εντάξει, αν είναι μαύρα δώσε δικαιώμα (και στα 2)> κάνε κλικ επάνω τους > ενεργοποίηση κανόνα (δεξιά στήλη).EDITμηπως φταιει που το λειτουργικο μου ειναι 64bit? εβαλα του αδερφου μου πανω που ειναι 32bit (7αρια) και δεν διαπιστωσα το παραπανω προβλημα. συνδεεατι κανονικα.Όχι δεν παίζει κανένα ρόλο αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias78 Αύγουστος 12, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2011 κ τα 2 πρασινα ειναι.απο μια αναζητηση που εκανα στο νετ, ειδα τελικα πως το modem μου εχει θεμα με τα 7αρια.επισης, ακυρο αυτο με του αδερφου μου το pc. μαλλον θα αλλαξω modem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.