Jump to content

Air cooling solution

icy20

Recommended Posts

Επειδη το εχω παρατησει λιγο το αθλημα τωρα σε αεροψυξη τι παιζει σε καλες λυσεις?Δεν μιλαω πανω απο 70 ευρω κοστος παντα...Το πολυ τοσο...

PS Για 1155 λεω...

Corsair A70.

Πάρα πολύ καλή για τα χρήματα της

Εγώ αυτή έχω, την είχα αγοράσει από το πλαίσιο 37 ευρό και

είμαι απολυτά ικανοποιημένος.Είναι κατά τη γνώμη μου

η καλύτερη σε σχέση τιμής/απόδοσης.

A70 πηρα τελικα...Εφαγα μια μικρη ηττα βεβαια γιατι ο μπροστινος ανεμηστηρας βρισκει στις ψυκτρες των μνημων...Τελικα αναγκαστηκα να βαλω μονο τον πισω ανεμηστηρα... :(

Βάλε και τον μπροστινό αλλά χωρίς το πλαστικό πλαίσιο

στερέωσε τον με λαστιχάκια η ται ραπς....

Πες μας και τις εντυπώσεις σου,πως σου φαίνεται?

Έβαλες και τα καλώδια με τις αντιστάσεις?

Βασικα δεν εχω παιξει ακομα καθολου. Η μητρικη ειναι η z68x-ud3p b3 και οι μνημες οι vengeance 1600. Ειναι πολυ ψηλες οι ατιμες.Ισως αναγκαστω να βαλω τον ανεμηστηρα οπως λεει ο φιλος με κανενα δεματικο.Το θεμα ειναι απο που να τον στερεωσω.Θα το ψαξω το απογευμα. Οι αντιστασεις ποσα volts ειναι 7αρες?εχω και ενα fan της noctua 12αρι που ειναι πανασχημο αλλα ειναι αθορυβο.Στον pull ανεμηστηρα παιζει να βαλω τον silenx που εχω τον 12αρη που ειναι κτηνος αλλα τουλαχιστον χωραει. Απλα εκει που θα τελειωνει ο silenx θα αρχιζει ο ανεμηστηρας του κουτιου ο 14αρης LOL

• 3 weeks later...

Τελικά ανέλπιστα καλή βγήκε η Α70. Χωρίς να ξέρω και πολλά για το s1155 μου έδωσε αξιοπρεπέστατη επίδοση. Έκανα και κάποια τεστ αλλάζοντας ανεμιστήρες (έχω έναν Ultra Kaze & κάποιους άλλους) και τελικά είδα πως αυτοί που έχει πάνω είναι αποδοτικοί. Θα προτιμούσα μια ιδέα λιγότερο θόρυβο οπότε θα τους βάλω στον fan controller.

Το παρακάτω είναι με 29 βαθμούς στο κουτί. Είναι λίγο πρόχειρο & γρήγορο.

post-14013-1416075454,9608_thumb.jpg

παιδια εγω εχω την πρωτη ultra 120 exreme και μολις πηγα σε χ58 αγορασα το κιτακι για να τη μονταρω πανω. σε επιδοσεις μια χαρα ειναι ωστοσο αν τη βαλω καθετα το mobo μπλοκαρει!. συνεπως συμπεραινω οτι το mounting hardware της δεν ειναι οτι καλυτερο, και για αυτο ψαχνω κατι πιο προσφατο και καλυτερο. θα μπορουσα να δωσω τα λεφτα της noctua nh-d14, ωστοσο με αυτην δεν θα χωραει η ψυχτρα του northbridge. τι αλλο προτεινετε; megahalems ή super mega; το 1366 revision της true 120 αξιζει τον κοπο; ποια θεωρειτε οτι κουμπωνει με ασφαλεια στο mobo;

Δοκίμασε να χαλαρώσεις μια ιδέα τις βίδες.

Στο s1366 ενδέχεται να δημιουργήσει πρόβλημα το δυνατό σφίξιμο.

Παίξε λίγο γιατί νομίζω πως είναι μια χαρά η ψύκτρα σου, και είναι κρίμα να την αλλάξεις αμαχητί.

Βρήκες κι' άλλες αναφορές προβλημάτων στο net για το κιτάκι της ultra ;

Δεν το εχω δοκιμάσει ποτέ, αλλά μου φαίνεται περίεργο να έχει πρόβλημα.

φιλε ταμερλανε το προβλημα λυνεται αν την βαλω καθετα, βγαλω τις 2 απο τις 3 μνημες και ξαναφλασαρω το bios(?)! μετα παιζει κανονικα. αν ωστοσο την κρατησω πιστευετε οτι αξιζει να τη λαπαρω;

Συμφωνώ με τον αγαπητό Μιχάλη, η Aegir αποτέλεσε και για μένα πολύ ευχαριστή έκπληξη. Αν και την Xigmatek δεν την έχω και σε καμία τρελή υπόληψη, η εν λόγω ψήκτρα κάνει ΠΟΛΎ καλά τη δουλειά της, τίμια, με αξιοπρέπεια και μάλλον φτηνά. Τα λέω από πρώτο χέρι, την έχω θαυμάσει σε πλατφόρμα φίλου μέσα στο κατακαλόκαιρο και ώρες ώρες αναρωτιέμαι προς τι τα mega-money για Megahalems & Co. Εντάξει, δεν είναι το ίδιο, αλλά κάνεις τη δουλειά μια χαρά!

ΥΓ. Η πλατφόρμα είναι 1155.

Το σκεφτόμουν κι εγώ για την συγκεκριμένη αλλά τελικά αποφάσισα πως τα σχεδόν 20 ευρώ που ήθελε παραπάνω το ΠΛΑΙΣΙΟ δεν άξιζαν, ειδικά για την 1155 πλατφόρμα που είναι σχετικά "κρύα".

[MENTION=743]psyber[/MENTION]: είχα την TRUE rev.1 (την πρώτη που βγήκε) στο Χ58 σύστημα χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Βέβαια είχα μητρική Asus που ήταν συμβατή και με τις παλαιότερες ψύκτρες (είχε και τρύπες για 775) οπότε δεν αγόρασα το kit.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.