Jump to content

Renegade Ops [Action, Shooter]

tragikos

Recommended Posts

Ελπίζω όχι γιατί εκτός του ότι η κάμερα του με ζάλιζε τόσο ώστε να μην μπορώ να παίξω πάνω από 5 λεπτά, ήταν πολύ "φτωχό" σε υπόθεση, όπλα και γραφικά... Επίσης στο Zombie Driver πυροβολείς μόνο από μπροστά ενώ στο Renegade Ops έχεις 360 πεδίο βολής.

Παρα Πολυ Ωραια. . .

Το δοκίμασα λίγο πριν φύγω για δουλειά. Έφαγα ένα από τα πιο αστεία errors κατά την εκκίνηση:

attachment.php?attachmentid=46471&d=1319699506

:hang3:

Κατά τ'άλλα το παιχνιδάκι είναι καλό. Έχει κλισέ σενάριο του στυλ Metal Slug, το οποίο όμως δεν σου στερεί τη χαρά του να καταστρέφεις "άσκοπα". Ξεκίνησα το παιχνίδι ως Gordon Freeman (special χαρακτήρας για την Steam Version) και έπαιξα συνεχόμενα την πρώτη αποστολή χωρίς να προβληματιστώ πουθενά. Ο χειρισμός του σίγουρα θα ήταν πιο εύκολος με gamepad, αλλά αυτοί που παίζουν ποδοσφαιράκια (fifa, pes) με το πληκτρολόγιο δεν θα έχουν θέμα. Αυτά από το single. Όταν δοκιμάσω και το multi θα γράψω δυο λογάκια. :)

post-4676-1416075573,4808_thumb.png

• 2 weeks later...

καλησπέρα στην κοινότητα . υπάρχει καμιά λύση για το πάγωμα και το κόλλημα του παιχνιδιού? ρωτάω γιατί όσο και να έψαξα δεν βρήκα λύση, και κάποια λύση για κάποιο αρχελιο dgxi δεν έλυσε το πρόβλημα σε μένα.

το παιχνίδι πολύ καλό αλλά δεν μπορώ να το παίξω . έχω φτάσει στην 4 πίστα και κολλάει συνέχεια κατά το τέλος της πίστας.

έχει βρει άκρη κανένας συνάδελφος gamer?

ευχαριστώ εκ των προτέρων

Εγώ το ξεκίνησα αλλά δυστυχώς δεν έχω χρόνο και δεν έχω φτάσει πέραν της τρίτης πίστας. Δεν συνάντησα κανένα θέμα μέχρι εκεί αλλά με λίγη αναζήτηση που έκανα δεν βρίσκω κάποια παρόμοια περίπτωση με τη δική σου. Αν το έχεις αγοράσει μέσω Steam, δοκίμασε να κάνεις verify τα data του παιχνιδιού. :)

το παιχνίδι είναι από τον θείο αλλά στο κουγκλάρισμα το έχω διαβάσει σαν πρόβλημα . πάτα renegade ops freeze να δεις παρόμοιες περιπτώσεις και στο steam forum.αν δεν βρώ άκρη θα το κατεβάσω μέσω steam:hang3:. καταραμένε όλι ρεν:hang3:

Το κατεβασα και εγω αν και δεν αναγνωριζει ενα παλιο Saitek gamepad που εχω...

Το εψαξα λιγο και ειναι γενικο φαινομενο...μαλλον σε κανα patch θα το διορθωσουν...

• 2 weeks later...

Και η Sega έκανε το θαύμα της... Λιγότερο από μήνα μετά το release του παιχνιδιού, το έχει σε ημερήσια προσφορά 50%! fuuuuu!

Με το 4-pack πλέον κοστίζει η κόπια κάτι παραπάνω από 3€ στον καθένα. Κλέψιμο τελείως, αλλά και τεράστια τσατσιά για όλους εμάς που το πήραμε προπαραγγελία ή όσους το πήραν day one... :wall:

το έπαιζα τόσο καιρό κατεβασμένο απότον θείο και το παιχνίδι κόλλαγε. με την προσφορά στα 6,50 ευρώ το κατέβασα απο το steam και πάλι κολλάει.

στο net τους κράζουν αλλά δεν έχει βγει λύση .

το πάγωμα και κόλλημα του παιχνιδιού δεν το έχει βιώσει άλλος συνάδελφος?:p

Tελικά μετά απο πολλαααααά κολλήματα kai άπειρες δοκιμές,δοκίμασα να βάλω το vsync on και δια μαγείας το παιχνίδι ξεκόλλησε. κατάφερα να βγάλω πίστα χωρίς να παγώσει:T:

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...

Το τερμάτισα και το διασκέδασα αρκετά (έστω και χωρίς gamepad). Το multiplayer είναι ακόμα πιο διασκεδαστικό, αφού πραγματικά γίνεται χαμός στην οθόνη (όταν και οι δύο είναι μαζί). Αρκετά καλό παιχνιδάκι και ας μας ταλαιπώρησε στο release date του.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.