Jump to content

Renegade Ops [Action, Shooter]

tragikos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

renegade330.jpg

Από τους δημιουργούς του Just Cause 2 (Avalance Studio) και με περιγραφή "driving or flying around blowing stuff up while playing with your friends" έρχεται το Renegade Ops, κάπου τον Σεπτέμβριο στην τιμή ~13€.

Έχει μέχρι και 4 παίκτες co-op εξού και το 4-pack του Steam στην εκπληκτική τιμή των 25€ (περίπου η μισή τιμή για την κάθε κόπια).

Official Page

Gametrailers

Steam

Trailer:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=FKh3aBTihxc]‪Renegade Ops - Teaser Trailer‬‏ - YouTube[/ame]

Gameplay:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=UJDzCCB6lKU]‪Renegade Ops[/ame]

Διαθέσιμο για PSN, XBLA, PC

μαζευτείτε άλλοι 3 να το αγοράσουμε το έκανα ήδη preorder :p

• 1 month later...

Ναι μια χαρά φαίνεται, αλλά εκεί που το περιμέναμε Σεπτέμβρη, τώρα στο Steam λέει αόριστα πάλι για Οκτώβρη. Τουλάχιστον με προπαραγγελία το 4-pack και από αμερική μου βγήκε πολύ φθηνά

14 Οκτωβρίου τελικά βγαίνει στο PC. Μάλιστα το Steam έχει και exclusive περιεχόμενο:

Drive the Half-Life 2 muscle car in the Steam Exclusive version of Renegade Ops launching October 14th.

Renegade Ops puts players in a mobile commando unit sent behind enemy lines to defeat Inferno, a madman intent on global domination. Players have the choice to fight alone in single player mode, team up offline with two-player split screen or join the dynamic 4-player online co-op experience.

Those who purchase the game on Steam will be able to take control of the Half-Life 2 muscle car as Gordon unleashes the Antlions to aid the Renegade Ops.[/quote]

Steam

• 3 weeks later...

Στις 19 λέει βασικά... Λες να πάρει κι άλλη παράταση?:...:

Λοιπον, ψήνεστε για κανένα 4-pack η να το τσιμπήσω έτσι?:p

Ναι έχουν αλλάξει ημερομηνία κυκλοφορίας από τις 14 που ήταν να κυκλοφορήσει. Προσωπικά από το πρώτο post αναφέρω ότι το έκανα ήδη pre-order. Βρήκα 3 αμερικανούς και μου ήρθε πιο φθηνά to 4-pack. Αν πας στο forum του Steam για το παιχνίδι, υπάρχουν θέματα που μαζεύονται άτομα να το μοιραστούν. Θα σου έρθει πολύ πιο φθηνά ;)

Έλα μου ντε... Τέτοια εξέλιξη σε προπαραγγελία δεν την περίμενα :p

Ελπίζω τουλάχιστον να μην μας απογοητεύσει...

edit: και όχι τπτ άλλο, αλλά βγαίνει και μετά το BF3. Εγώ περίμενα ότι θα γεμίσω τον χρόνο μου με αυτό μέχρι τότε. Πραγματικά φέτος έχει πέσει πολλή αναβολή γενικά.

Και σιγά πια το έπος που το κάνουνε playtest και patch μέχρι την τελευταία ώρα...Παπατζήδες της SEGA:p

Έλα μου ντε... Τέτοια εξέλιξη σε προπαραγγελία δεν την περίμενα :p

Ελπίζω τουλάχιστον να μην μας απογοητεύσει...

edit: και όχι τπτ άλλο, αλλά βγαίνει και μετά το BF3. Εγώ περίμενα ότι θα γεμίσω τον χρόνο μου με αυτό μέχρι τότε. Πραγματικά φέτος έχει πέσει πολλή αναβολή γενικά.

Αυτο παρατηρω και αναρωτιεμαι γιατι;;;

Περασα απο τα Μουλτιραμα για να αραξω στο PS3 που εχουν στην εισοδο για τους πελατες [μονο για αυτο παω εκει-λες να με καταλαβουν;] και ειχαν το renegade ops...

Εκατσα κανα 4ωρο, εφυγα γιατι κλειναν...

Περα απο τη πλακα, το δοκιμασα και μου αφησε θετικες εντυπωσεις...

Αν και δεν ειμαι σε θεση για πολλες-πολλες κρισεις μιας και ζητημα να εκατσα 10 λεπτα ορθιος...

Τσιφουταδες, χαθηκε να βαλουν μια πολυθρονιτσα, ενα πουφ;;; pfff

Παντως θυμιζει το Zombie Driver...

Ελπίζω όχι γιατί εκτός του ότι η κάμερα του με ζάλιζε τόσο ώστε να μην μπορώ να παίξω πάνω από 5 λεπτά, ήταν πολύ "φτωχό" σε υπόθεση, όπλα και γραφικά... Επίσης στο Zombie Driver πυροβολείς μόνο από μπροστά ενώ στο Renegade Ops έχεις 360 πεδίο βολής.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.