GoriLLakoS Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2004 Απ'οτι εμαθα οι 940 δεν υποστιρηζουν non- registered μνημες(θα επαιρνα τις OCZ3700 Platinum Eb Dual channel,αλλα τελικα δεν θα τις υποστιριζει)κ αλλαζω σχεδια...οποτε θα ηθελα να μου προτεινεται καποιες registered μνημες....κατα προτιμηση 2χ512! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούνιος 8, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2004 ΚΛΙΚΑΡΕ ΤΟκαι θα τις βρεις ΕΔΩ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούνιος 8, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2004 Thankz jax...εισαι απιστευτος!!!!!λιγο ακριβουτσικες.......αλλαααααα....υπαρχει επισημη ημερομηνια για αφιξη των 939 στο ελλαντα???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Ιούνιος 8, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2004 Αποφάσισε τι θέλεις επιτέλους ρε Βασίλη...:X: Φιλικά πάντα.:hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούνιος 8, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2004 Jimk κοιτα.....οπως ξερεις το καλυτερο ειναι να περιμενω τα 939 με την asus AV8....αλλα ειμαι apisteyta ανυπομονος κ λεω να παρω τωρα το 940 με SK8N......γι'αυτο ρωταω για μνημες κ για λοιπα.....μη με παρεξηγητε!χι!χι!τα 939 ξαναρωταω ποτε περιπου υπολογιζεται να ερθουν????σεπτεμβρη??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιούνιος 8, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2004 κατά τι γνώμη μου δε κάνεις καλά όλοι με το συγκεκριμένα τα πουλάνε τώρα για να παν σε 939 (άσε που η SK8V δε έχει και PCI lock) πρέπει να περιμένεις ή να παραγγείλεις από εξωτερικό. Φιλικά πάντα. :flower: αν είναι να πας σε 940 καλύτερα να έπαιρνες dual opteron Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούνιος 8, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2004 μου δινεις ενα λινκ για αγορα 939??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιούνιος 8, 2004 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2004 κοίτα Αμερική η asus A8V deluxe πωλείται κανονικά (γύρω στα 189$). αν πατήσεις στο google "Asus A8V deluxe" θα σου βρει αρκετά links με μαγαζιά. Για Ευρώπη λογικά σε 1 βδομάδα θα την έχουν και τα γνωστά μαγαζιά της. (overclockers.co.uk). Απλά λέω ότι αν παραγγείλεις τώρα 940 θα δεις σε 2 βδομάδες το mobo και στην Ελλάδα και θα σου κακοφανεί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.