Jump to content

ASUS SK8V(940) + τι μνημες???

GoriLLakoS

Recommended Posts

Απ'οτι εμαθα οι 940 δεν υποστιρηζουν non- registered μνημες(θα επαιρνα τις OCZ3700 Platinum Eb Dual channel,αλλα τελικα δεν θα τις υποστιριζει)κ αλλαζω σχεδια...οποτε θα ηθελα να μου προτεινεται καποιες registered μνημες....κατα προτιμηση 2χ512!

Jimk κοιτα.....οπως ξερεις το καλυτερο ειναι να περιμενω τα 939 με την asus AV8....αλλα ειμαι apisteyta ανυπομονος κ λεω να παρω τωρα το 940 με SK8N......γι'αυτο ρωταω για μνημες κ για λοιπα.....μη με παρεξηγητε!χι!χι!

τα 939 ξαναρωταω ποτε περιπου υπολογιζεται να ερθουν????σεπτεμβρη???

κατά τι γνώμη μου δε κάνεις καλά

όλοι με το συγκεκριμένα τα πουλάνε τώρα για να παν σε 939 (άσε που η SK8V δε έχει και PCI lock) πρέπει να περιμένεις ή να παραγγείλεις από εξωτερικό. Φιλικά πάντα. :flower:

αν είναι να πας σε 940 καλύτερα να έπαιρνες dual opteron :o

κοίτα Αμερική η asus A8V deluxe πωλείται κανονικά (γύρω στα 189$). αν πατήσεις στο google "Asus A8V deluxe" θα σου βρει αρκετά links με μαγαζιά. Για Ευρώπη λογικά σε 1 βδομάδα θα την έχουν και τα γνωστά μαγαζιά της. (overclockers.co.uk). Απλά λέω ότι αν παραγγείλεις τώρα 940 θα δεις σε 2 βδομάδες το mobo και στην Ελλάδα και θα σου κακοφανεί...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.