andreas19 Αύγουστος 28, 2011 #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2011 Η οθονη glossy ειναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
abtonyhop Αύγουστος 28, 2011 #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2011 Καλοριζικος ! Βλεπω φορτωμενο το πηρες. Πως και δεν το πηρες με SSD ? (αν και απο οτι λενε συμφερει να το αναβαθμίσεις μονος σου). Απο Αγγλια το παραγγειλες ? Και εγω συντομα περιμενω να μου ερθει ο δικός μου alienware ! (ο m14x ομως...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mazax Αύγουστος 28, 2011 Author #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2011 Η οθονη glossy ειναι;Ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
mazax Αύγουστος 28, 2011 Author #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2011 Καλοριζικος ! Βλεπω φορτωμενο το πηρες. Πως και δεν το πηρες με SSD ? (αν και απο οτι λενε συμφερει να το αναβαθμίσεις μονος σου). Απο Αγγλια το παραγγειλες ? Και εγω συντομα περιμενω να μου ερθει ο δικός μου alienware ! (ο m14x ομως...)Ευχαριστώ πολύ, οι ssd θα ανέβαζαν το κόστος αλλα 1000€ περίπου (για raid 0) οπότε κόπηκαν.Όχι από Ελλάδα αλλα εφτιαξα το configuration απο Αγγλία και ζήτησα τιμή απο εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Αύγουστος 28, 2011 #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2011 Καλυτερα να βαλεις και κανενα antiglare screen protector γιατι την μερα θα σου βγαινουν εξω τα ματια με την glossy οθονη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ababapanos Αύγουστος 29, 2011 #26 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2011 Φίλε μέσο του msystems το πήρες? μπορείς να μου δώσεις πληροφορίες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mazax Αύγουστος 29, 2011 Author #27 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2011 Δουλεύω σε εταιρεία που αγοράζουμε χονδρική κατευθείαν από DELL partners (Quest,Westnet).Λογικά και η ΜSystems θα μπορεί να σου το παραγγείλει αφού και αυτή αγοράζει DELL χονδρική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
isaios Αύγουστος 29, 2011 #28 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2011 ποση αυτονομια να εχει αραγε αυτο το μικρο τερας...?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mazax Αύγουστος 29, 2011 Author #29 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2011 Μετά την πρώτη φόρτιση και κατά την διάρκεια εγκαταστάσεων και μόνο (Οχι gaming ή αναπαραγωγή Video) κράτησε περίπου 2 ώρες αλλά δεν πιστεύω να κρατάει πάνω από ώρα. Ουτως η άλλως αυτό το laptop ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ φορητός. Μέχρι τώρα είχα 2 επαγγελματικά DELL 13" ένα mac 13" και ένα gaming laptop 13". Μόνο το XPS που έχω είναι 16" και είχε την χρήση που θα κάνω στο alienware, μεταφερόμενο σταθερό σε διακοπές, ταξίδια για gaming. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abtonyhop Αύγουστος 29, 2011 #30 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2011 Με σωστες ρυθμισεις, βγαζεις μεχρι και 2,5 ώρες... (απενεργοποιόντας την καρτα γραφικών και το turbo mode του i7). Σε παιχνίδι ουτε μιση ωρα δεν βγάζει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrkon Αύγουστος 29, 2011 #31 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2011 Πολύ ωραίο! Πραγματικά είναι απίστευτο πως μπορούν να τα χωράνε και ταυτόχρονα να καταφέρνουν(?) σωστό airflow και να φαντάστεις οτι έχεις και την δυνατότητα για crossfire ... Καλοδούλευτο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mazax Αύγουστος 29, 2011 Author #32 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2011 Με σωστες ρυθμισεις, βγαζεις μεχρι και 2,5 ώρες... (απενεργοποιόντας την καρτα γραφικών και το turbo mode του i7). Σε παιχνίδι ουτε μιση ωρα δεν βγάζει...Δίκιο έχεις αλλά τι να το κάνεις αυτό χωρίς την VGA με την onboard που έχει?Σε Divx που καταναλώνει μπαταρία έβγαλε ένα επεισόδιο game of thrones 720p 50+ minutes. Games μόνο με ρευμα.......τελος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abtonyhop Αύγουστος 29, 2011 #33 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2011 Δίκιο έχεις αλλά τι να το κάνεις αυτό χωρίς την VGA με την onboard που έχει?Σε Divx που καταναλώνει μπαταρία έβγαλε ένα επεισόδιο game of thrones 720p 50+ minutes. Games μόνο με ρευμα.......τελος.Ενοοειται οτι δεν ειναι λυση αυτη. Αλλα, αμα χρειαστει, σε καποια εφαρμογη που δεν ειναι απαιτητική π.χ. MS office, μια χαρα αυτονομία βγαζει, απο τις καλύτερες για αυτή την κατηγορία. Μην ξαχνάμε οτι πολλα laptop (π.χ. καποια macbook) εχουν την HD3000 σαν κανονικη καρτα γραφικων. Οχι σαν προχειρη οπως την βαζει η alienware... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Αύγουστος 29, 2011 #34 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2011 Με Display : 17.3in WideFHD (1920 x 1080) WLED LCD και Hard Drive : 1.5TB (2x750GB) SATA Raid 0 "Stripe" (7,200rpm) Dual HDD και μόλις (μόλις για ότι έχει επάνω)93Wh μπαταρία πάλι καλά που έβγαλε 50 λεπτά ταινία. Δεν είναι φορητός αυτό το μηχάνημα, dekstop είναι με ενσωματομένα ηχεία, οθόνη και UPS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mazax Αύγουστος 31, 2011 Author #35 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2011 Δεν είναι φορητός αυτό το μηχάνημα, dekstop είναι με ενσωματομένα ηχεία, οθόνη και UPS.Μετά από μερικές μέρες εμπειρίας μαζί του, μπορώ να σου πω έχεις απόλυτο δίκιο.Παίζω σε 1920*1080 full ,CODMW2, NBA2k10, και επιτέλους σε laptop Civilization αφού επιτέλους έχω αριθμητικό για τις διαγώνιες κινήσεις. Σήμερα στήνω και Crysis2 για εντυπώσεις. Αλλά όλα αυτά πάνω σε γραφείο, συνδεδεμένος με ρεύμα γιατί αλλιώς.....Για το 3D mark θέλετε να τρέξω την free version? την full δεν την έχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Αύγουστος 31, 2011 #36 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2011 Free και αναμένουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
mazax Αύγουστος 31, 2011 Author #37 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2011 Για πείτε γνώμες για το 3d mark καλό ή κακό. Δεν το έχω ξανατρέξει για αυτό ρωτάω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mazax Αύγουστος 31, 2011 Author #38 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2011 Ξέρει κανείς γιατί μου βγάζει ότι έχω την 6970Μ και όχι την 6990Μ? Οχι τιποτα άλλο αλλά 200€ παραπάνω έκανε η 6990Μ AMD Radeon HD 6970M Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Αύγουστος 31, 2011 #39 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2011 Κατέβασε το gpu-z να δεις τι κάρτα γραφικών έχεις.Το σκορ με τι drivers γραφικών είναι;Για mobile είναι πολύ καλό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mazax Αύγουστος 31, 2011 Author #40 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2011 οπως το ανοιξα τους εργοστασιακούς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.