Jump to content

Περιμένωντας το νέο μου Alienware

mazax

Recommended Posts

Ξέρω ότι η alienware στην Ελλάδα είναι παρεξηγημένη εταιρεία. Ήρθε μέσω της DELL που την εξαγόρασε αλλά δεν έχει σχέσημε αυτό που η alienware πρεσβεύει στο εξωτερικό. Κανονικά είναι Laptop κατάπαραγγελία. Εδώ μέχρι τώρα μόνο στα Multirama είχαν κάποια συγκεκριμέναμοντέλα. Τώρα μέσω της DELL κατάφερα και έκανα μια παραγγελία όπως την ήθελα, βγήκε λίγοακριβό αλλά αν το καλοκοιτάξεις δεν είναι ποιο ακριβό από ανάλογα SONY, TOSHIBA κλπ. Τοπεριμένω σε 15 μέρες, δηλαδή γυρνώντας από διακοπές μάλλον θα είναι Αθήνα.Μόλις με το καλό το παραλάβω θα έχουμε περισσότερα.

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

man configurated μοντέλο πήρες δηλαδή? Μέσω της Dell είπες... πως δηλαδή? Ένα alienware oem όπως και να το κάνεις είναι μοναδικό και ποτέ δεν πρέπει να αναλογιστείς πόσο θα σου έβγαινε αν το έστηνες μόνος σου... οπότε great choice :clap:

• 2 weeks later...

Σήμερα που γύρισα έμαθα ότι τελικά έρχεται Ελλάδα Παρασκευή. Μάλλον από Δευτέρα (που όμως πάω για δουλειά) θα το έχω στα χέρια μου. Δεν πειράζει αλλά έχασα τώρα που είχα άδεια ακόμα λίγες μέρες.

Τελικά ήρθε στην αποθήκη της Quest Παρασκευή και δεν κρατήθηκα και πήγα και το παρέλαβα από εκεί εγώ.

Πρώτες εντυπώσεις:

1. Απίστευτη Οθόνη ενώ σαν φορητό είναι πολύ παχύ η οθόνη του είναι λεπτή και εξαιρετική.

2. Θεόβαρο, λογικό αλλά είναι ασήκωτο. Μιλάμε όχι για laptop αλλά για μεταφερόμενο desktop.

3. Ηχεία klipsch, φοβερές ψήκτρες, πολύ καλό keyboard φωτιζόμενο.

4. HDMI in αυτό δεν ξέρω γιατί το έχει. Συνδέεις PS3 ? Tuner?

Τώρα το φορτώνω με παιχνίδια από steam και σε λίγο θα έχω και εντυπώσεις από games.

Το configuration που αγόρασα είναι το παρακάτω

Alienware M17xR3 : Base Stealth Black

Processor : Intel Core i7 Processor 2630QM (2.00Ghz, 6MB, 4C)

Display : 17.3in WideFHD (1920 x 1080) WLED LCD

Camera : Integrated 3.0 Mega Pixel HD Camera

Resource DVD : Alienware M17xR3

Ship Accessory : Southern European Docs

Memory : 8192MB (2x4096) 1333MHz DDR3 Dual Channel

Hard Drive : 1.5TB (2x750GB) SATA Raid 0 "Stripe" (7,200rpm) Dual HDD

Optical Drive : Blu-Ray Disc (DVD+/-RW + BD-ROM) Drive including software

Power Supply : Alienware 240W AC Adapter

Power Cord : Euro 250V

Battery : Primary 9-cell 93W/HR LI-ION

Graphics : 2GB GDDR5 AMD Radeon HD 6990M

Bluetooth : European Dell Wireless 375 Bluetooth Card

Wireless : European Intel Wireless LAN 6300 3x3 (802.11a/b/g/n) Card

Keyboard : Internal US/International Qwerty Keyboard

Operating System : Greek Genuine Windows 7 Ultimate SP1 (64 BIT)

Software : Dell Support Center 3.0

Software : Sync Up Software

Software : Dell Stage E-MAGAZINE Software

Software : Dell Stage Software

Software : Datasafe Local 2.0 Basic

Antivirus : McAfee SecurityCenter 15 Month Subscription

AlienFX Colour : Mars Red

Name Plate Engraving : Generic (Μόνο αυτό δεν υποστήριζε η παραγγελία από Ελλάδα)

3 Year Hardware Support - Next Business Day

Alienware M17x R3 Order - Greece

Notebook - Freight 1 Unit

Εχεις απόλυτο δίκιο για το μέγεθος, οπως λέω και ποιο πάνω είναι ένα φορητό desktop. Δεν το λες και laptop 17.3 - 4.5kg. Ηθελα κάτι που να μπορώ όταν φευγω απο Αθήνα να παίζω σαν σε σταθερο. Φαντάσου πριν 2 χρόνια πήγα και πηρα ένα XPS DELL 2000€+ το οποίο ήταν φανταστικό μεν αλλά στα games......

Από τότε έψαχνα τρόπο να φέρω επίσημα ένα alienware, αλλα τότε δεν γινότανε. Τώρα τα κατάφερα !!!

Δεν ξέρω τι γνώμη έχετε για τα alienware αλλά εγώ εχω μείνει και το χαζευω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.