Makis Hourdakis Ιούνιος 8, 2004 #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2004 Γ@μώτο δεν μπορώ να γράψω κάτι πριν με προλάβει κάποιος άλλος;;; :mad: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ram-raider Ιούνιος 8, 2004 #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2004 Αρχική απάντηση από JiMk Όσες φορές αγόρασα κάτι το είχα στην ώρα του, με κατάθεση στη τράπεζα κλπ. Επίσης και στα RMA άψογοι. Γενικά δεν έχω κανένα παράπονο απο τα παιδιά, και μια φορά που πήγα στο μαγαζί τους μου άρεσε και πολύ. Ελληνα , εχεις μαθει να εισαι ευχαριστημενος οταν σου παρεχουν αυτα που εχουν υποχρεωση, κατι που σε πολιτισμενες χωρες θεωρειται αυτονοητο. Εδω αν συμβει θεωρεις και τυχερο τον εαυτο σου και δεν εχεις παραπονο............Stratos : μια ερωτηση παρακαλω.... Αν η checkmate ειχε τα προϊόντα σου 20% πιο φτηνα θα εδινες το link? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούνιος 8, 2004 #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2004 Αν κατάλαβα καλλά ο Stratos έχει κάποια σχέση με το HAC; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούνιος 8, 2004 #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2004 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Αν κατάλαβα καλλά ο Stratos έχει κάποια σχέση με το HAC; :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Ιούνιος 8, 2004 Author #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2004 Αρχική απάντηση από fantacid Ξερεις πιο ειναι το θεμα?Οτι θα κανεις τις γυρες δεν νομιζω να βρεις ακριβως αυτο που ψαχνεις ή θα το βρεις ακομα πιο ακριβα κ θα αναγκαστεις να πας να του τα ακουμπησεις του μπαρμπα-hac.(k δε μιλαω μονο για το κουτι που ψαχνεις,δε μπορεις να το παρεις κ απο εξωτερικο γιατι με μεταφορικα θα αγοραζες δυο απο εδω!) Μπά προτιμώ να τα δώσω στον checkmate γιατί τα παιδία όσες φορές έχω πάει με εξυπηρετούν πολύ ευχάριστα και χαβαλέ και δείχνουν καινούργια πράγματα.Του μπαρμπά χακ και τις δύο φορές που πήγα δεν του πέτυχε ο καφές ή μήπως δεν του αρέσει η μούρη μουStratos είσαι ο ευγέστατος και εξυπηρετικός κύριος που ούτε απο την καρέκλα του συκώθηκε που συνάντησα σήμερα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούνιος 8, 2004 #26 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2004 Δηλαδή για να σε εξυπηρετήσουν στο HAC πρέπει να τους πας κάθε φορά και ένα καφέ;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Ιούνιος 8, 2004 Author #27 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2004 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Δηλαδή για να σε εξυπηρετήσουν στο HAC πρέπει να τους πας κάθε φορά και ένα καφέ;;; LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Ιούνιος 8, 2004 #28 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2004 Ναι αμε, η γαλλικο η εσπρεσσο η καπουτσινο... Sorry για την εμπλοκη στην κουβεντα σας..αλλα δεν κρατηθηκα... :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούνιος 8, 2004 #29 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2004 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Δηλαδή για να σε εξυπηρετήσουν στο HAC πρέπει να τους πας κάθε φορά και ένα καφέ;;; :giveup: ΕΛΕΟΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούνιος 8, 2004 #30 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2004 Προσπαθήστε να κρατήσετε την συζήτηση σε ένα επίπεδο.Πολλοί γουστάρουμε το hac, πολλοί έχουν αντίθετη άποψη,Το παλικάρι απλά καταγράφει την εμπειρία του, μην το φάμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούνιος 8, 2004 #31 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2004 Εγω παντως εχω παρει κατι λαμπες κ μια volcano 12 aπο εκει κ η εξηπηρετηση ηταν πολυ ευχαριστη μπορω να πω!!!Χθες ομως τα ψιλοεπαιξε η volcano κ θα την παω για rma...οποτε θα σας πω κ εντυπωσεις απο rma...LOL! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Ιούνιος 8, 2004 #32 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2004 Ημουν με΄σα στο μαγαζί όταν μπήκες εσύ. Μου έδειχνε ένα μπλοκ απο την βιτρίνα, το οποίο μάλιστα το δοκιμάσαμε πάνω σε μία nf7-s (δικιά του) αν κάνει και επίσης δοκιμάσαμε με διάφορα είδη σωληνών (δικά του) για να δούμε τι γίνεται (μιλούσα με το 2ο παιδί και ήμουν όρθιος, πλάτη σε εσένα). ’κουσα την "φασαρία" αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε. Το συγκεκριμένο άτομο με έχει εξυπηρετήσει τις άπειρες φορές και μάλλιστα μου έχει δείξει πράγματα, τα έχω πιάσει (ακόμα και mobos) τον έχω καθυστερήσει να κλείσει το μαγαζί κλπ, και ήταν ΠΑΝΤΑ ευγενικότατος. Δεν ξέρω, ίσως να εξαρτάται και από τον πελάτη. Ίσως το κουτί να ήταν πολύ ακριβό και να σε φοβήθηκε το μάτι του. Ίσως στο σημείο που άρχισες να μιλάς για "δικαιώματα καταναλωτή κλπ" να τα πήρε ο άλλος, δεν ξέρω. Ελικρινά δεν καταλαβαίνω τι έγινε! Εγώ τελικά δεν το πήρα το block αφού δεν έκανε για τους σωλήνες μου αλλά του έφαγα τουλάχιστον μισή ώρα και αγόρασα μόνο κάτι ψυκτράκια για τις μνήμες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιούνιος 8, 2004 #33 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2004 οι πιο πολλοι απο εμας εχουν ψωνισει ουκ ολιγα πραγματακια απο το εν λογω καταστημα.... και θα πιθανοτατα θα ψωνισουμε αλλα τοσα... αυτη ειναι η αληθεια.... εγω παντως προχθες τον σηκωσα απο την καρεκλα .... και με εξυπηρετησε ταχιστα ..... μιας και αυτο που δεν εβρισκα ηταν ακριβως μπροστα στα ματια μου... δεν τεθηκε θεμα καν.... αυτα ειναι αστειοτητες.... μιλωντας αντικειμενικα τωρα... οι τιμες των αντικειμενων και οι γνωσεις των παιδιων του Hac, πανω σαυτα ειναι σιγουρα καλυτερες απο αυτες της Checkmate.... αλλα....... η απαντηση του Στρατου, κατα την γνωμη μου, δεν ειναι αυτη ενος επαγγελματια... αν μη τι αλλο, το οτι δεν ακουω μια αλλη πλευρα της ιστοριας, με κανει να πιστευω οτι οντως τα πραγματα συνεβησαν οπως τα λεει ο Nobig... πραγμα που δεν τιμα καθολου εναν καταστηματαρχη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Ιούνιος 8, 2004 #34 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2004 "Μπά προτιμώ να τα δώσω στον checkmate γιατί τα παιδία όσες φορές έχω πάει με εξυπηρετούν πολύ ευχάριστα και χαβαλέ και δείχνουν καινούργια πράγματα."Eμένα κάθε φορά είναι έτσι, τελείως "παρείστικο" κλίμα. Μέχρι και internet μπήκαμε να δούμε αν κάνουν οι σωλήνες στο block! Όλα είναι θέμα τρόπου και προσέγγισης Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιούνιος 8, 2004 #35 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2004 Ρε συ jogi sorry για το off topic αλλα εσυ δεν μου ειχες στειλει για το block αλλα δεν μου απαντησες?Βλεπω ψαχνεις ακομα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Ιούνιος 8, 2004 #36 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2004 Exeiς μήνυμα. Έψαχνα για block επεξεργαστή, αφού ο 11 δεν φτιάχνει κανένα... (σνιφ σνιφ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Ιούνιος 8, 2004 Author #37 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2004 Αρχική απάντηση από jogi "Μπά προτιμώ να τα δώσω στον checkmate γιατί τα παιδία όσες φορές έχω πάει με εξυπηρετούν πολύ ευχάριστα και χαβαλέ και δείχνουν καινούργια πράγματα."Eμένα κάθε φορά είναι έτσι, τελείως "παρείστικο" κλίμα. Μέχρι και internet μπήκαμε να δούμε αν κάνουν οι σωλήνες στο block! Όλα είναι θέμα τρόπου και προσέγγισης Τι να πώ δεν ξέρω, του μίλησα απλά χωρίς ηρωνίες ότι θέλω να πάρω το κουτί και απλά να ρίξω μια ματιά πρίν το πάρω. υπόθεση 1 λεπτού. Γιατί έφαγε τέτοιο κόλλημα; Το άλλο το ωραίο που είπε είναι αν το κατεβάσει αν θα πάρω το κουτί του ραφιού και του απάντησα φυσικά όχι. Δηλαδή δίνει και σε πελάτες πράγματ βιτρίνας χωρίς την συσκευασία τους.Jogi σαν καταναλωτές έχουμε τεράστια δύναμη αλλά δεν την εκμεταλευόμαστε είτε γιατί δεν γνωρίζουμε τα δικαιώματα μας έιτε γιατί λέμε έλα μωρε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ram-raider Ιούνιος 8, 2004 #38 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2004 Μαλλον το χανουμε το θεμα.Δεν τιθεται θεμα αν ειναι καλο γενικα, ή αν γουσταρουμε το HAC γενικα.(ειμαι και εγω πελατης)Σχολιαζουμε τη συγκεκριμενη μεταχειρηση πελατη και την απαντηση εδω (ειρωνικα κατα τη γνωμη μου) : για δες και στην checkmate (με λιγα λογια δες ποσο πιο ακριβα το εχει αυτος). Γιατι δεν δωθηκε λινκ επισημου σιτε ή καποιoυ review απο καποιο ξενο σιτε κλπ? και ολα αυτα με βαση τα στοιχεια που εχουμε και υποθετοντας οτι οντως εγιναν ετσι τα πραγματα.κλεινοντας για να μην παρεξηγηθω (ουφ πολυ μιλαω):Γενικα το χακ ειναι καλο και το γουσταρουμεγενικα εχει καλες τιμεςγενικα ειναι εξυπηρετικοι και φιλικοίειδικα στη συγκεκριμενη περιπτωση (αν οντως ξερουμε ολη την αληθεια και οχι μονο μερος αυτης) η συμπεριφορα ηταν απαραδεκτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Ιούνιος 8, 2004 #39 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2004 Δυστυχώς δεν παρακολούθησα όλη τη κουβέντα, αλλά δεν νομίζω να είχε 100% άδικο. Ξαναλέω, είναι θέμα προσέγγισης. Και το έχουμε δυναμη κλπ, δεν πιάνει. Nαι έχουμε δικαιώματα, αλλά τα διεκδικούμε με ευγένεια οπότε και τα κατοχυρώνουμε με σιγουριά και δεν τα απαιτούμε με λάθος τρόπο ρισκαρωντας να μην πάρουμε τελικά τίποτα. Πές μία φορά που διεκδικούσες κάτι χωρίς φωνές και με σεβασμό (πλυθυντικός κλπ) και δεν το κέρδισες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Ιούνιος 8, 2004 #40 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2004 χωρίς να έχω κάτι με το Hacshop πιστεύω πως δεν χρειάζεται ούτε να γλύφω ούτε να είμαι η ψυχή του thelab(joki) για να με εξυπηρετήσουν...χαλαρώστε όλοι λίγοκαλα τα παιδιά καλοί και οι πελάτεςείναι σχέση αμφίδρομοικαι εμείς έχουμε ανάγκη που μας στηρίζουν(δεν την ψάχνουν πολυ στο RMA)και αυτοι μας έχουν ανάνγκη γιατί οι περισσότεροι πάμε και πέρνουμε τα καλύτερακαι όχι στην καλύτερη τιμή ετσί?οποιος δε γουστάρει πάει αλλού απλα τα πραγματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.