bleo8onhs Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2004 Πηγή: www.deviantart.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούνιος 8, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2004 Αν αυτο ειναι φωτογραφια θα σκισω τις κυλλοτες μου....λοοοοολΠαντως αυτος που το ζωγραφισε ή το φωτογραφισε ειναι "μαστορας" με ολη την σημασια της λεξεως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούνιος 8, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2004 Εγώ πάντως για πολύ καλλή ζωγραφιά το βλέπω... Πολύ δύσκολο το βλέπω να είναι φωτογραφία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούνιος 8, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2004 Για φωτομοντάζ μου μοιάζει εμένα πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Ιούνιος 8, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2004 Κι εμενα για Τ Ε Λ Ε Ι Α ζωγραφια μου φαινεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Ιούνιος 8, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2004 Αρχική απάντηση από DJD Για φωτομοντάζ μου μοιάζει εμένα πάντως. αλλη μια ψηφος στο φωτομοντάζ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιούνιος 8, 2004 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2004 γιαζωγραφικη το κοβω και εγω ..... μιας και κατι τετοια κανει η κοπελα μου στο δευτερο ετος της Ακτο..... ειναι μεταφορα φωτογραφιας σε ρεαλιστικη απεικονιση.... ενα προχειρο δειγμα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούνιος 8, 2004 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2004 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης [Σήμερα, στις 22:13] ...ειναι μεταφορα φωτογραφιας σε ρεαλιστικη απεικονιση.... Που πηγαν οι ελιες;... Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Ιούνιος 8, 2004 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2004 loooool Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιούνιος 8, 2004 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2004 μαλλον επρεπε να πω σου-ρεαλιστικη......lol...λες να φτυνει αραγε το Photoshop τα κουκουτσια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούνιος 8, 2004 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2004 Mε μαρκαδορο το εκανε????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsihlini Ιούνιος 8, 2004 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2004 οχι με ξυλομπογιαδες!!!!! :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιούνιος 8, 2004 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2004 φωντομοntaz χαλαρά. ειδικά αν είναι από αυτό το site... Chosen είναι περίοδος εκλογών και η προπαγάνδα σου δε θα περάσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούνιος 8, 2004 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell φωντομοntaz χαλαρά. ειδικά αν είναι από αυτό το site... Chosen είναι περίοδος εκλογών και η προπαγάνδα σου δε θα περάσει Απαιχτος ο Chosen...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Ιούνιος 8, 2004 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2004 ειναι πολυ τελειο να ειναι ζωγραφική ....φωτογραφία αποκλείεταιΑρα ειναι δημιούργημα ενος υπολογιστή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Ιούνιος 9, 2004 Author #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2004 Συγνώμη, αλλά γιατί οι περισσότεροι αποκλείετε το γεγονός να είναι φωτογραφία? Να ποστάρω 3-4 φωτογραφίες, να δείτε τι μπορεί να φωτογραφίσει κανεις με τον σωστό εξοπλισμό? Πριν πω τι είναι να και λεπτομέρεια. ’λλαξε γνώμη κανείς? (φωτομοντάζ δεν βλέπω στο poll...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιούνιος 9, 2004 #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2004 το ψαρακι παραπανω ειναι απλα ξυλομπογιες....το λουλουδι τωρα το κοβω για μεικτη τεχνικη με αερογραφο στο φοντο και μαρκαδορο στα υπολοιπα....παραειναι στυλιζαρισμενη η υφη και οι αντανακλασεις του νερου για να ειναι αληθινο....επισης ο φωτισμος ειναι ασαφης και ολιγον υπερδραματοποιημενος...σαν αναγεννησιακος πινακας ενα πραμα....ισως απλα ο ζωγραφος να εχει βασιστει σε καποια φωτογραφια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούνιος 9, 2004 #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2004 Συγγνώμη αλλά μήπως ξέρει κανείς τι αληθινά είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Ιούνιος 9, 2004 Author #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2004 Ζωγραφική είναι. Ούτε υπολογιστής, ούτε αερογράφος, ούτε μαρκαδόρος.Εγώ πάντως νόμισα ότι είναι αληθινή φωτογραφία (αν δεις κοπρίτη τι κάνουν οι τύποι σε αυτό το site θα αλλάξεις γνώμη για το φωτισμό και τα ρέστα...)Λάδι είναι. Το πιστεύετε? Σε όλο το έργο (έργο είναι και νομίζω ότι ο δημιουργός είναι της τάξης των ζωγράφων που όλοι ξέρουμε) δεν υπάρχει πουθενα bleeding! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Ιούνιος 10, 2004 Author #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2004 Αυτό? (χεχε, θα σας γεμίσω εικόνες! :whistling ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.