bafoKrator Αύγουστος 26, 2011 Author #61 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2011 τη να κανω?μου την δινει γενικως δλδ ολο το παιχνιδι ειναι τραγικο οταν πεφτουν τα fps και ειδικα εκινες τις στιγμες ειναι το κρισιμο σε ολο το θεμα!970 τα φτανει παντως αυτο το εχω κανει test!καθε μερα δεν θα την εχω στα 970 απλα οσες ωρες παιζω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Αύγουστος 26, 2011 #62 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2011 τη να κανω?μου την δινει γενικως δλδ ολο το παιχνιδι ειναι τραγικο οταν πεφτουν τα fps και ειδικα εκινες τις στιγμες ειναι το κρισιμο σε ολο το θεμα!970 τα φτανει παντως αυτο το εχω κανει test!καθε μερα δεν θα την εχω στα 970 απλα οσες ωρες παιζω!Θεμα καρτας δεν νομιζω να ειναι το scor που ειχες βγαλει ειναι καλο αρα παμε σε θεμα software για αυτο κανε μια καινουρια εγκατασταση του game περνα τελευταιους οδηγουσ εγκατασταση το παιχνιδι και δοκιμασε μην περνας add on Link to comment Share on other sites More sharing options...
Occultist Αύγουστος 28, 2011 #63 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2011 Από όλα τα δεδομένα, φαίνεται ότι δεν υπάρχει πρόβλημα κανένα με το σύστημα. Απλώς, το παιχνίδι είναι σχετικά κακογραμμένο και δε μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Αύγουστος 28, 2011 #64 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2011 Από όλα τα δεδομένα, φαίνεται ότι δεν υπάρχει πρόβλημα κανένα με το σύστημα. Απλώς, το παιχνίδι είναι σχετικά κακογραμμένο και δε μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό.Με το hardware δεν υπαρχει προβλημα μαλλον το θεμα ειναι η windows η driver εγω δηλαδη πως με χειροτερη καρτα παιζω το game full detail με καλυτερα fps? Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Αύγουστος 28, 2011 #65 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2011 Ελα αρχηγε μου!Για καθε μερα στα 900 πυρηνα οχι παραπανω! Σου προτινω να κανεις μια καθαρη εγκατασταση σε εναν παλιο δισκο... μονο λειτουργικο, drivers και το game να δεις αν θα στο κανει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Occultist Αύγουστος 28, 2011 #66 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2011 Με το hardware δεν υπαρχει προβλημα μαλλον το θεμα ειναι η windows η driver εγω δηλαδη πως με χειροτερη καρτα παιζω το game full detail με καλυτερα fps?Παίζει πολύ απλά να συμβαίνει και εσένα το ίδιο αλλά να είσαι λιγότερο ψείρας στο θέμα και να μην το έχεις παρατηρήσει ή να μην το παρουσιάζεις τόσο υπερβολικό. Επίσης, παίζει να είναι από τα λίγα παιχνίδια που συμπαθούν περισσότερο ati παρά nvidia. Driver και windows και hardware δεν παίζει με τίποτα να είναι και να το κάνει μόνο σε σε 1-2-3 παιχνίδια επιλεκτικά (εκτός και αν είναι πολύ παλιά και έχει φύγει το optimization από αυτά). Εγώ πιστεύω ότι όλα είναι normal και θα πρέπει να αποδεχτεί ότι έτσι του τρέχει το συγκεκριμένο. Επίσης, το να πηγαίνει "απαράδεκτα" όπως το παρουσιάζει και να περιμένει να γεφυρωθεί το χάσμα με overclocking στη gpu, είναι τουλάχιστον αστείο...χωρίς παρεξήγηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Αύγουστος 28, 2011 #67 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2011 Παίζει πολύ απλά να συμβαίνει και εσένα το ίδιο αλλά να είσαι λιγότερο ψείρας στο θέμα και να μην το έχεις παρατηρήσει ή να μην το παρουσιάζεις τόσο υπερβολικό. Επίσης, παίζει να είναι από τα λίγα παιχνίδια που συμπαθούν περισσότερο ati παρά nvidia. Driver και windows και hardware δεν παίζει με τίποτα να είναι και να το κάνει μόνο σε σε 1-2-3 παιχνίδια επιλεκτικά (εκτός και αν είναι πολύ παλιά και έχει φύγει το optimization από αυτά). Εγώ πιστεύω ότι όλα είναι normal και θα πρέπει να αποδεχτεί ότι έτσι του τρέχει το συγκεκριμένο. Επίσης, το να πηγαίνει "απαράδεκτα" όπως το παρουσιάζει και να περιμένει να γεφυρωθεί το χάσμα με overclocking στη gpu, είναι τουλάχιστον αστείο...χωρίς παρεξήγηση.Mα το θεμα ειναι οτι επαιξα το game στο 2ο pc που εχει καρτα nvidia (gts 450) για να δω αν εχει οντως προβλημα με nvidia καρτες δεν ειμαι fan του hon αρα πιστευω οτι ημουν αρκετα ψειρας αρα εφοσον η καρτα βγαζει λογικα scor στο 3dmark θεωρω οτι ειναι καθαρα θεμα software δεν γινετε σε μενα να παιζει αψογα με χειροτερη καρτα και αυτος με τη top να εχει προβλημα εγω και με τους παλιους οδηγους αλλα και με τους τελευταιους (ουτε καν ξερω ποιοι ηταν οι προηγουμενοι)Kαι αν εκανες το κοπο να διαβασεις ολα τα πιο πανω post θα εβλεπες οτι δεν το δοκιμασα μονο στο συστημα τις υπογραφης αλλα και σε 2ο με q9450 kai gts 450 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Αύγουστος 28, 2011 #68 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2011 Δοκίμασες να ανεβάσεις το cpu και αν κλείσεις το ht? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bafoKrator Αύγουστος 29, 2011 Author #69 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2011 [MENTION=10015]csaris[/MENTION] δυστυχως δεν εχω καποιον δισκο ευκαιρο να το κανω αυτο αυτη τη στιγμη!καποιος απο insomnia.gr μου ειπε οτι παιζει να εχω θεμα με το τροφοδοτικο(ΗΙPER HPU-4M880) επειδη τα 12V που βγαζει για το pci-e ειναι 4 αλλα τα 2 βγαζουν 18A και τα αλλα 2 30Α!αλλα το τροφοδοτικο ειναι και για Quad sli απ,οσο λεει βεβαια!λετε να ειναι αυτο?επισης για lag στον master server μου ειπαν αλλα ειναι τα πρωτα π εχω ελεξει συνεπως δεν νομιζω!νομιζω οτι ισως ειναι Nvidia θεμα γιατι με ATI 6850 στον υπολογιστη που εχω κανει για την κοπελα μ δεν εχω τετοια θεματα!μετα ομως αναρωτιεμαι πως μια gts450 δεν βγαζει τα ιδια θεματα?λετε να ειναι απλα μεμονωμενο σε μενα το προβλημα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Αύγουστος 29, 2011 #70 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2011 @csaris δυστυχως δεν εχω καποιον δισκο ευκαιρο να το κανω αυτο αυτη τη στιγμη!καποιος απο insomnia.gr μου ειπε οτι παιζει να εχω θεμα με το τροφοδοτικο(ΗΙPER HPU-4M880) επειδη τα 12V που βγαζει για το pci-e ειναι 4 αλλα τα 2 βγαζουν 18A και τα αλλα 2 30Α!αλλα το τροφοδοτικο ειναι και για Quad sli απ,οσο λεει βεβαια!λετε να ειναι αυτο?επισης για lag στον master server μου ειπαν αλλα ειναι τα πρωτα π εχω ελεξει συνεπως δεν νομιζω!νομιζω οτι ισως ειναι Nvidia θεμα γιατι με ATI 6850 στον υπολογιστη που εχω κανει για την κοπελα μ δεν εχω τετοια θεματα!μετα ομως αναρωτιεμαι πως μια gts450 δεν βγαζει τα ιδια θεματα?λετε να ειναι απλα μεμονωμενο σε μενα το προβλημα!Αμα ηταν θεμα τροφοδοτικου θα ειχες παντου προβλημα πιστευω Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Αύγουστος 29, 2011 #71 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2011 Αποκλειεται να εχει θεμα το psu σου.Ενα φορματακι θες κ θα σαι κομπλε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagos456 Αύγουστος 29, 2011 #72 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2011 Εσύ περίμενες ότι παίρνοντας μια 580 θα τα παίζεις όλα στα τέρματα???:clap:Δεν είναι έτσι... Εγώ έχω 2x5970 asus και έχω 40.000 3dmark Vantage,Και σπάνια μερικές φορές μπορεί να πέσουν τα fps στα 60..Βάλε μια ακόμα..τότε θα δεις διαφορά μεγάλη..τώρα δεν κάνεις τίποτα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Αύγουστος 29, 2011 #73 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2011 Εσύ περίμενες ότι παίρνοντας μια 580 θα τα παίζεις όλα στα τέρματα???:clap:Δεν είναι έτσι... Εγώ έχω 2x5970 asus και έχω 40.000 3dmark Vantage,Και σπάνια μερικές φορές μπορεί να πέσουν τα fps στα 60..Βάλε μια ακόμα..τότε θα δεις διαφορά μεγάλη..τώρα δεν κάνεις τίποτα..Παμε καλα ? στο τελος θα ακουσω οτι για να παιζουμε παστιντζα θα θελουμε quad cfx i quad sli Δεν ειναι απετιτικο παιχνιδι το εχουμε ξανα πει εφοσον με την 450 παιζει αψογα σε αναλυση 1920*1080 full detail πιστευω οτι κατα 99% ειναι θεμα software η καποιο απο τα add που βαζει κανει τη ζημια η ειναι θεμα οδηγου δεν ειναι λογικο μια καρτα στο 1/4 τις τιμης τις 580 να το παιζει κανονικα και η 580 να εχει προβλημα αμα ειχε προβλημα και στην 450 θα ελεγα οτι ναι εχει θεμα με τις nvidia (αλλα και παλι πιστευω οτι θα μπορουσε να λυθει με driver Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Αύγουστος 29, 2011 #74 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2011 [MENTION=21246]vagos456[/MENTION] δηλαδη αν ηθελες να κανεις 6screen eyefinity τι θα επαιρνες? δυο 6990 cf-x? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Occultist Αύγουστος 29, 2011 #75 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2011 Mα το θεμα ειναι οτι επαιξα το game στο 2ο pc που εχει καρτα nvidia (gts 450) για να δω αν εχει οντως προβλημα με nvidia καρτες δεν ειμαι fan του hon αρα πιστευω οτι ημουν αρκετα ψειρας αρα εφοσον η καρτα βγαζει λογικα scor στο 3dmark θεωρω οτι ειναι καθαρα θεμα software δεν γινετε σε μενα να παιζει αψογα με χειροτερη καρτα και αυτος με τη top να εχει προβλημα εγω και με τους παλιους οδηγους αλλα και με τους τελευταιους (ουτε καν ξερω ποιοι ηταν οι προηγουμενοι)Kαι αν εκανες το κοπο να διαβασεις ολα τα πιο πανω post θα εβλεπες οτι δεν το δοκιμασα μονο στο συστημα τις υπογραφης αλλα και σε 2ο με q9450 kai gts 450 Ναι, έκανες δοκιμές στο δικό ΣΟΥ σύστημα. Σε εκείνου, με τον αυτό συνδυασμό hardware και software που έχει περασμένο, ΑΥΤΟ είναι το αποτέλεσμα. Τώρα αν ξεχνάει κάποιες ρυθμίσεις που μπορεί να κάνει διαφορετικές στο παιχνίδι, ή κανα μυστήριο utility που τρέχει από πίσω (από antivirus, μέχρι και τα widgets των windows ή δεν ξέρω τι άλλο), ή το αναπόφευκτο server lag spike που τον κατεβάζει παντού, είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Το hardware και οι drivers πάντως ΔΕΝ φταίνε. Ας ψάξει τα παραπάνω που ανέφερα. Επίσης, υπάρχει ένα ωραίο utility στο firefox που κάνει αυτόματο ορθογραφικό έλεγχο Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Αύγουστος 29, 2011 #76 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2011 Ναι, έκανες δοκιμές στο δικό ΣΟΥ σύστημα. Σε εκείνου, με τον αυτό συνδυασμό hardware και software που έχει περασμένο, ΑΥΤΟ είναι το αποτέλεσμα. Τώρα αν ξεχνάει κάποιες ρυθμίσεις που μπορεί να κάνει διαφορετικές στο παιχνίδι, ή κανα μυστήριο utility που τρέχει από πίσω (από antivirus, μέχρι και τα widgets των windows ή δεν ξέρω τι άλλο), ή το αναπόφευκτο server lag spike που τον κατεβάζει παντού, είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Το hardware και οι drivers πάντως ΔΕΝ φταίνε. Ας ψάξει τα παραπάνω που ανέφερα.Επίσης, υπάρχει ένα ωραίο utility στο firefox που κάνει αυτόματο ορθογραφικό έλεγχο Μπαινω απο n97 οχι απο tapatalkara δεν μπορω να κανω κατι Eπεισης για αυτο απο την αρχη επιμενουμε σε καθαρη εγκατασταση μονο με το game ωστε μετα να αρχισει να αποκλειει πραγματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Occultist Αύγουστος 29, 2011 #77 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2011 Αφού και με καθαρή εγκατάσταση πάλι τα ίδια λέει του κάνει - δε φταίει το σύστημα. Ας κλείσει τις μπούρδες που περνάει για essentials και του hogarούν τη δουλειά. Αν εξαιρέσουμε τα 3rd party, που μόνο αυτός ξέρει τι τρέχει, εύκολα μου έρχονται στο μυαλό ως υπεύθυνοι το aero και τα widgets ρολόγια, performance meter, g15 monitor, photo collection κλπ. κλπ. (κλασσικά...). Το σύστημά του είναι μια χαρά κατά τα άλλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bafoKrator Αύγουστος 29, 2011 Author #78 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2011 κατι τετοιο θα κανω μαλλον απο οτι φαινεται!επισης αν καποιος εχει το χρονο θα ηθελα αν γινεται να δοκιμασω την gtx580 στο συστημα του και αυτος καποια καρτα δικια του στο συστημα μου!θα ηταν καλο αντιστοιχη αλλα και παλι νομιζω ειναι το ιδιο δεν θα υπαρξει διαφορα αν φταει κατι με τα δικα μου windows!δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο μερος να το πω απλα μου ηρθε σαν ιδεα!:OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenor Αύγουστος 29, 2011 #79 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2011 Φίλε μου θέλεις να μας ακούσεις η όχι; Ήρθες εδώ να μας ρωτήσεις, σου λέμε τι να κάνεις για να διορθωθεί το πρόβλημα και μας λες τα δικά σου. Εφόσον δεν έχεις πρόβλημα με άλλα παιχνίδια είναι θέμα είτε της εφαρμογής, δηλαδή του HoN είτε κάποιου εγκατεστημένου software και όχι της κάρτας γραφικών...Επίσης το να στο κάνει αφού έχεις κάνει format δεν νομίζω να πολυ-παίζει σαν σενάριο, εκτός και εάν φταίει η εγκατάσταση της εφαρμογής που πάλι περίεργο θα ήταν.Τράβα ένα βίντεο με fraps και ανέβασέ το στο youtube να δούμε αυτό που λες "low fps"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.