bafoKrator Αύγουστος 8, 2011 Author #41 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2011 θα το κανω και αυτο μια να δοκιμασω!απλα θα σας πω αυριο γιατι ηδη πηγε αργα και δουλευω αυριο και θα κοιμαμαι ορθιος!:man_in_love: νεωτερα συνεπως αυριο ευχαριστω πολυ παιδια για το χρονο σας και τη βοηθεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Αύγουστος 8, 2011 #42 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2011 Αφού σε άλλα παιχνίδια και πιο βαριά μάλιστα δε σου κάνει αυτό το πρόβλημα αλλά και επίσης επειδή είναι το μόνο game που στο κάνει και με διαφορετικούς drivers,τότε θα σου έλεγα ότι ή φταίνε τα add-on ή το game καθε αυτού.Δλδ αρχικά προσπάθησε να ξαναπεράσεις το παιχνίδι χωρίς τα add-on και αν είναι οκ τότε πέρασε και τα add-on και αν τότε και πάλι είναι οκ τότε απλά δεν είχε γίνει καλά η εγκατάσταση.Αν δεν είναι οκ μετά την εγκατάσταση των add-on τότε φταίνε αυτά και αν και πάλι δεν παίζει καλά μετά την εγκατάσταση του παιχνιδιού χωρίς τα add-on τότε φταίει το παιχνίδι.Και σε αυτήν την περίπτωση και άμα είναι σπασμένο τότε δοκίμασε ένα άλλο\άλλη έκδοση κ.τ.λ. ή πολύ απλά πάρε το original! Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Αύγουστος 8, 2011 #43 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2011 Αφού σε άλλα παιχνίδια και πιο βαριά μάλιστα δε σου κάνει αυτό το πρόβλημα αλλά και επίσης επειδή είναι το μόνο game που στο κάνει και με διαφορετικούς drivers,τότε θα σου έλεγα ότι ή φταίνε τα add-on ή το game καθε αυτού.Δλδ αρχικά προσπάθησε να ξαναπεράσεις το παιχνίδι χωρίς τα add-on και αν είναι οκ τότε πέρασε και τα add-on και αν τότε και πάλι είναι οκ τότε απλά δεν είχε γίνει καλά η εγκατάσταση.Αν δεν είναι οκ μετά την εγκατάσταση των add-on τότε φταίνε αυτά και αν και πάλι δεν παίζει καλά μετά την εγκατάσταση του παιχνιδιού χωρίς τα add-on τότε φταίει το παιχνίδι.Και σε αυτήν την περίπτωση και άμα είναι σπασμένο τότε δοκίμασε ένα άλλο\άλλη έκδοση κ.τ.λ. ή πολύ απλά πάρε το original!Το ΗΟΝ ειναι online (dota στυλ παιχνιδι) για να παιξεις πληρωνεις 30 ευρω αν θυμαμε και εχεις προσβαση στους server - δεν νομιζω να εχει free servers - επομενως δεν μιλαμε για σπασμενο παιχνιδι Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Αύγουστος 8, 2011 #44 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2011 Έστω.Δεν το ξέρω το game απλά λέω μία λογική...λύση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenor Αύγουστος 9, 2011 #45 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2011 Το ΗΟΝ ειναι online (dota στυλ παιχνιδι) για να παιξεις πληρωνεις 30 ευρω αν θυμαμε και εχεις προσβαση στους server - δεν νομιζω να εχει free servers - επομενως δεν μιλαμε για σπασμενο παιχνιδιΠληροφοριακά πριν λίγες μέρες έγινε δωρεάν το παιχνίδι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
denz Αύγουστος 9, 2011 #46 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2011 Ποιο HoN; Παιξε League of Legends , αν δεν βγαλεις ακρη με το προβλημα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis89 Αύγουστος 9, 2011 #47 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2011 NVIDIA DRIVERS 280.26 WHQLάν θες βγήκαν οι 280.26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bafoKrator Αύγουστος 9, 2011 Author #48 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2011 Καλησπερα δοκιμασα ενα παιχνιδι χωρις τα addons μετα την απεγκατασταση και εγκατασταση του παιχνιδιου πηγε καλα δεν ειδα να κατεβουν τα fps στο 2ο ωστοσο παλι το ιδιο φαινομενο ξαναεγινε!Απλα δεν ξερω κατανταει λιγο σπαστικο και σκεφτομαι εντος ημερων να κανω ενα fresh install windows παλι και μετα ολα τα αλλα απο την αρχη να αποκλεισω το θεμα αλλα προγραμματα να αλληλεπιδρουν με το παιχνιδι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Αύγουστος 9, 2011 #49 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2011 Καλησπερα δοκιμασα ενα παιχνιδι χωρις τα addons μετα την απεγκατασταση και εγκατασταση του παιχνιδιου πηγε καλα δεν ειδα να κατεβουν τα fps στο 2ο ωστοσο παλι το ιδιο φαινομενο ξαναεγινε!Απλα δεν ξερω κατανταει λιγο σπαστικο και σκεφτομαι εντος ημερων να κανω ενα fresh install windows παλι και μετα ολα τα αλλα απο την αρχη να αποκλεισω το θεμα αλλα προγραμματα να αλληλεπιδρουν με το παιχνιδι!διαφορετικους οδηγους δοκιμασες?αν οχι αν κανεις νεα εγκατασταση τον win βαλε αλλους οδηγους Link to comment Share on other sites More sharing options...
bafoKrator Αύγουστος 9, 2011 Author #50 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2011 αλλους οδηγους εννοεις Nvidia?κατι να μου προτεινετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis89 Αύγουστος 9, 2011 #51 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2011 NVIDIA DRIVERS 280.26 WHQLάν θες βγήκαν οι 280.26φρέσκο Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Αύγουστος 9, 2011 #52 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2011 αλλους οδηγους εννοεις Nvidia?κατι να μου προτεινετε?Επειδη δεν εχω ασχολειθει πολυ με τη nvidia μιας και στο κυριο pc εχω amd αν πχ εχεις τους 280,26 βαλε τους 270 πχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bafoKrator Αύγουστος 9, 2011 Author #53 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2011 τους 270 ειχα πριν!Τους 280 τωρα τους εβαλα @Nemesis89 θα δω την τυχη μου με αυτους!Ευχαριστω πολυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ian1972 Αύγουστος 12, 2011 #54 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2011 Καλησπερα δοκιμασα ενα παιχνιδι χωρις τα addons μετα την απεγκατασταση και εγκατασταση του παιχνιδιου πηγε καλα δεν ειδα να κατεβουν τα fps στο 2ο ωστοσο παλι το ιδιο φαινομενο ξαναεγινε!Απλα δεν ξερω κατανταει λιγο σπαστικο και σκεφτομαι εντος ημερων να κανω ενα fresh install windows παλι και μετα ολα τα αλλα απο την αρχη να αποκλεισω το θεμα αλλα προγραμματα να αλληλεπιδρουν με το παιχνιδι!Το ιδανικό θα ήταν να είχες κανα γνωστό με την ίδια κάρτα ώστε να την έβαζες στο PC σου και να δοκίμαζες με αυτήν τι παίζει.Φυσιολογικά όμως αφού δεν στο κάνει σε κανένα άλλο παιχνίδι μάλλον δεν φταίει η κάρτα :smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
P70 Αύγουστος 23, 2011 #55 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2011 Το σκορ στο vantage ειναι λογικο, δεν εχει προβλημα η καρτα!Το ιδιο επαθα και γω οταν με καλυτερα specs απο τον φιλο bafokrator επεφτα στο witcher 2 στα 25-30 σχεδον συνεχεια. Οσο high end και αν ειναι η καρτα τα φιλτρα ειναι υπερβολικα και την γονατιζουν... οποτε εβγαλα καποια, τα γραφικα ηταν τελεια παλι και το παιχνιδι τρεχει καρφωμενο στα 60! Ελπιζω να βοηθησα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bafoKrator Αύγουστος 26, 2011 Author #56 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2011 καλησπερα συγγνωμη για την αργοπορια(καλοκαιρι διακοπες you get the picture):clap:!το θεμα συνεχιζει εδω και μερικες μερες που το βλεπω ακομα κ με drivers/format!οσο αφορα το witcher 2 εχω ακουσει οτι λυγιζει ολες τις καρτες η αληθεια ειναι αλλα εδω συζηταμε για ενα παιχνιδι οπως το hon που η εταιρια που το εφτιαξε δεν ειναι τεραστιων διαστασεων και βεβαια ουτε καν μπορει να φτασει τετοια επιπεδα!απλα με τσαντιζει να ξερω οτι εχω μια καρτα high end και να εχω τετοια αποτελεσματα!σκεφτομαι να την παω overclock στα 970 που παει 100% ισως και στα 1000 αν τα καταφερει και να δω μηπως δω καμια διαφορα!bottleneck cpu δεν πιστευω να εχω παντως?η κανω λαθος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Αύγουστος 26, 2011 #57 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2011 καλησπερα συγγνωμη για την αργοπορια(καλοκαιρι διακοπες you get the picture):clap:!το θεμα συνεχιζει εδω και μερικες μερες που το βλεπω ακομα κ με drivers/format!οσο αφορα το witcher 2 εχω ακουσει οτι λυγιζει ολες τις καρτες η αληθεια ειναι αλλα εδω συζηταμε για ενα παιχνιδι οπως το hon που η εταιρια που το εφτιαξε δεν ειναι τεραστιων διαστασεων και βεβαια ουτε καν μπορει να φτασει τετοια επιπεδα!απλα με τσαντιζει να ξερω οτι εχω μια καρτα high end και να εχω τετοια αποτελεσματα!σκεφτομαι να την παω overclock στα 970 που παει 100% ισως και στα 1000 αν τα καταφερει και να δω μηπως δω καμια διαφορα!bottleneck cpu δεν πιστευω να εχω παντως?η κανω λαθος?Eγω που δοκιμασα στο 2ο pc me gts 450 q9450 kai 8 gb ram το παιχνιδι παιζει γυρω στα 70 fps σταθερα με κατι ψιλο drops αλλα ποτε κατω απο τα 45 αρα καπου αλλου ειναι το προβλημα σε 1920*1-80 αναλυση στο pc ολα ειναι σε stock ρυθμισεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
bafoKrator Αύγουστος 26, 2011 Author #58 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2011 εμενα μου βγαζει 45 αλλα βγαζει και τα 30 καμια φορα και εκει τρελαινομαι!λες να ειναι θεμα οθονης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
P70 Αύγουστος 26, 2011 #59 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2011 σκεφτομαι να την παω overclock στα 970 που παει 100% ισως και στα 1000 αν τα καταφερει και να δω μηπως δω καμια διαφορα!970 δεν ειναι για καθε μερα, και δεν βγαζουν ολα τα κομματια τοσο καν!ακομα και ενα bench να βγαλει σε αυτη τη συχνοτητα ειναι κατορθωμα! Για 1000 δεν το συζηταω καν.... δεν γινεται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Αύγουστος 26, 2011 #60 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2011 εμενα μου βγαζει 45 αλλα βγαζει και τα 30 καμια φορα και εκει τρελαινομαι!λες να ειναι θεμα οθονης?Η οθονη οτι σημα περνει αυτο σου διχνει δεν επιρεαζει το τελικο αποτελεσμα στα fpsΔοκιμασες με καινουρια εγκατασταση windows? με τους τελευταιους οδηγους? δοκιμασε αυτο και μην βαλεις τα add on που εχεις σε καθαρη εγκατασταση το game Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.