Jump to content

gtx580 low fps

bafoKrator

Recommended Posts

Καλησπερα σας!

Το προβλημα που εχω ειναι οτι σε ενα συγκεκριμενο παιχνιδι το Heroes of Newerth ενω παιζω και ολα δειχνουν μια χαρα και εχω 60 fps με v-sync ενεργω αρκετες φορες οταν γινονται battles στο παιχνιδι και γινονται πολλα skills τα fps μου πεφτουν απο 60 στα 30-25!Γινεται σχεδον παντα καθε φορα που γινονται skills παιχνιδι!To game αυτο ειναι περιπου ιδιο με Dota και League of Legends.Εχω κανει updates driver στα παντα πολλες φορες τους εχω κανει uninstall και instal και μαλιστα και format και παλι απο την αρχη!Η απαιτησεις του παιχνιδιου ειναι λιγοτερες κατα παρα πολυ σε σχεση με αυτα τις καρτας γραφικων!Καθε βοηθεια θα ηταν ευπροσδεκτη!

Τα system specs μου ειναι:

-i7-860

-Evga Classified p55 200

-12 g ddr3

-Psu Hiper M 880W

-Palit gtx580

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Η αναλυση που παιζω ειναι 1920x1080!Απλα αναρωτιεμαι για μια καρτα που υποτιθεται ειναι πρωτη και high end ενα παιχνιδι που δεν ειναι απαιτητικο συγκριτικα με πολλα αλλα πως γινεται και δεν το "σηκωνει"?

Η αναλυση που παιζω ειναι 1920x1080!Απλα αναρωτιεμαι για μια καρτα που υποτιθεται ειναι πρωτη και high end ενα παιχνιδι που δεν ειναι απαιτητικο συγκριτικα με πολλα αλλα πως γινεται και δεν το "σηκωνει"?

Στο nvidia control panel τις εχεις βαλει να ισχυουν τις εφαρμογης?

θα το κοιτάξω το βράδι στο άλλο pc μου. έχει να κάνει με το maximus performance. επειδή το game δέν είναι τρομερά απαιτητικό για την κάρτα σου το cloak της πέφτει στο low 3D (δεν θυμάμαι πόσο έιναι στην 580) θα κοιτάξω και θα σου πώ έιχα τα ίδια με το lol εγώ και ήταν αυτό.

Μολις τωρα εβαλα στο Nvidia οτι μου ειπες!Βασικα οτι θεωρησα καλυτερο!Τωρα αν πρεπει να βαλω συγκεκριμενες εντολες τη να πω δεν ξερω!Πηγα βαση τις δικιας μου κριτικης!Δλδ παιζει να φταινε drivers η hardware?

Μολις τωρα εβαλα στο Nvidia οτι μου ειπες!Βασικα οτι θεωρησα καλυτερο!Τωρα αν πρεπει να βαλω συγκεκριμενες εντολες τη να πω δεν ξερω!Πηγα βαση τις δικιας μου κριτικης!Δλδ παιζει να φταινε drivers η hardware?

Μεσα στο nvidia control panel τα 3d setting βαλτα στο Προεπιλογες(deafult) και δοκιμασε να τρεξεις το παιχνιδι

παιδια μηπως η μηχανη γραφικων του LoL δεν αξιοποιει την δυναμη της καρτας?

παιζει να υπαρχει τετοιο θεμα?

Για τρεξε το MSI afterburner να δεις...οταν πεφτει κατω των 60FPS το παιχνιδι,η καρτα σου δουλευει στο 99%?

παιδια μηπως η μηχανη γραφικων του LoL δεν αξιοποιει την δυναμη της καρτας?

παιζει να υπαρχει τετοιο θεμα?

Για τρεξε το MSI afterburner να δεις...οταν πεφτει κατω των 60FPS το παιχνιδι,η καρτα σου δουλευει στο 99%?

Στο lol εγω δεν εχω προβλημα ουτε με τη 450(68-75fps συνηθως) αλλα ουτε και με τη 6990 (200 ++ fps) τωρα το hon θα περιμενω να γυρισει ο αδερφος μου για να κοιταξω αλλα στο lol τουλαχιστον γονατιζει και η 6990 αν τρεχω τα παντα very high και στα 3d setting του ccc τα εχω ολα τερμα εκει πολλες φορες δεν μπορεις να παιξεις

στο lol στις επιλογες το frame rate cap στην επιλογη benchmark

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.