Jump to content

Αγόρα καινούριας οθόνης

time

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά αυτές τις μέρες σκέφτομαι να αγοράσω καινούρια οθόνη για το pc, οι απαιτήσεις μου είναι οι εξής για να βλέπω ταινίες σε 720p και 1080p όσο το δυνατόν καλύτερα, να έχει 2 θύρες HDMI για να σύνδεσω το pc και το Xbox360 στην άλλη και να είναι 23 ιντσών.Το budget μου είναι μέγιστο γύρω στα 240-250 ευρώ, έχω βρει κάποιες και θέλω να μου πείτε την γνώμη σας:

1η επιλογή (αν και είναι tv monitor υπάρχουν και άλλα κατά εκτός του χρόνου αποκρισης?)

2η επιλογή

Αν έχετε προτείνετε κάποια καλύτερη επιλογή.

οι χρονοι αποκρισης πλεον, ειναι πολυ γρηγοροι για να βλεπει το ανθρωπινο ματι διαφορες..! εκτος και εισαι ο σουπερμαν...!!

ανευ κριτηριων, θα σου προτεινα Msystems.gr - Προϊόντα - Dell U2311H Ultrasharp 23¨ Wide (Rev.A02)

αλλα με τα κριτηρια που εβαλες, θα προτεινω

LG 23'' IPS236V-PN IPS

το PC μπορεις να το συνδεσεις με DVI και το XBOX στην HDMI.

Δώσε και κάτι παραπάνω να πάρεις μια Eizo Foris, είναι μακράν καλύτερη επιλογή για gaming monitor, 350Ευρώ έχει.

Ο χρόνος απόκρισης είναι 16-25ms και παραπάνω κάποιες φορές (μιλάμε πάντα για raise to fall όχι για grey to grey που ο κάθε ένας λέει το ψέμα του, 2 και 5 κανένα Monitor δεν είναι, ψάχνε CRT αν θες 0!).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.