Jump to content

Αγορά νέου Laptop

italos

Recommended Posts

Δεν επηρρεαζει και τοσο ο σκληρος που ειναι στις 5400 στροφες, λογω του οτι τα mac στηριζονται κυριως στο λειτουργικο τους που ειναι πιο.. ελαφρυ και δεν εχει κολληματα.

Το να περασεις mac os σε λαπτοπ δεν ειναι και το πιο ευκολο, λογω του οτι πρεπει να εχεις το καταλληλο hardware στο λαπτοπ σου αλλα δεν ειναι και σιγουρο οτι θα ειναι απολυτως σταθερο (μπορει να εχεις προβληματα).

Απο την αλλη, να περασεις στο mac windows ειναι μια πανευκολη διαδικασια, και δεν υπαρχει κανενα θεμα σταθεροτητας ή μη.

Bluray writer εχει το sony, -το mac δεν εχει καν bluray reader.

Το ποσο σημαντικο ειναι θα το κρινεις εσυ.

Εμενα πχ η υπαρξη ενος bluray player/writer μου ειναι παντελως αδιαφορη.

Στα προϊόντα αναβάθμισης και στα αξεσουάρ αναφέρομαι. Αγόρασε ένα καλωδιάκι για mac και θα καταλάβεις.

Αυτο το θεμα με εκνευριζει αφανταστα στα μακ.

Για καποια περιοδο ειχα ξεμεινει απο pc, και παω να συνδεσω το macbook pro του αδερφου μου στην tv με hdmi και ανακαλυπτω οτι δεν εχει τετοια θυρα!

Ουτε vga, dvi.:slap:

Μετα αγοραστηκε ανταπτορας και ησυχασαμε.

Το βασικό μοντελάκι είναι με σκληρό στα 500 και μνήμη στα 4 ..Θα το προτιμούσα με σκληρό στα 750 και μνήμη στα 8. Τι χάνω ή μάλλον τι κερδίζω πέρα από την χωρητικότητα του σκληρού αν βάλω μνήμη στα 8;Ταχύτητα άρα και επιδόσεις φαντάζομαι.Είναι σημαντική ή διάφορα στις επιδόσεις ανάμεσα στις δυο μνήμες για ένα μέσο χρήστη;

Δεν θα υπαρξει εμφανης διαφορα με 8GB μνημης. Αυτο που ενδεχεται να χασεις ειναι οτι μπορει να μειωθει η αυτονομια δλδ η διαρκεια που κραταει με την μπαταρια.

Δηλαδή για να καταλάβω όσο περισσότερη μνήμη ram έχω τόση μεγαλύτερη είναι η διάρκεια της μπαταρίας.Αυτό εννοείς;

Δηλαδή για να καταλάβω όσο περισσότερη μνήμη ram έχω τόση μεγαλύτερη είναι η διάρκεια της μπαταρίας.Αυτό εννοείς;

Το αντιθετο.

Οσο μεγαλυτερη ραμ, τοσο μικροτερη αυτονομια.

Πάντως εγώ παρήγγειλα δεύτερο dimm 4GB. Αμφιβάλλω αν δω διαφορά, αλλά δε μου κάθεται καλά να βλέπω 2ο slot άδειο...

Δεν προκειται να δεις καποια διαφορα.

Ειχα πειραματιστει και εγω με ενα dell, αλλα το ιδιο μου φαινοταν και μετα.

Αποφάσισα υπέρ του

apple macbook pro 13.3 intel core i7 2.7ghz

Apple MacBook Pro 13.3" 2.7GHZ/4GB/500GB | Skroutz.gr

Το αναμένω εντός των επόμενων 10 ημερών. Θα σας γράψω την αξιολόγηση μου προσεχώς

Ευχαριστώ για τη βοήθεια!

Αποφάσισα υπέρ του

apple macbook pro 13.3 intel core i7 2.7ghz

Apple MacBook Pro 13.3" 2.7GHZ/4GB/500GB | Skroutz.gr

Το αναμένω εντός των επόμενων 10 ημερών. Θα σας γράψω την αξιολόγηση μου προσεχώς

Ευχαριστώ για τη βοήθεια!

Είσαι ωραίος. Άντε καλορίζικο. Εμείς ξεπέσαμε στους τενεκέδες...:weep:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.