italos Αύγουστος 20, 2011 Author #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2011 Απλά μπαίνεις στο λούκι της Apple (όσοι έχουν mac ξέρουν τι εννοώ).Τι εννοείς;ΥΓ Βρίσκεις σπασμένα προγράμματα για mac; Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Αύγουστος 21, 2011 #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2011 Δεν επηρρεαζει και τοσο ο σκληρος που ειναι στις 5400 στροφες, λογω του οτι τα mac στηριζονται κυριως στο λειτουργικο τους που ειναι πιο.. ελαφρυ και δεν εχει κολληματα.Το να περασεις mac os σε λαπτοπ δεν ειναι και το πιο ευκολο, λογω του οτι πρεπει να εχεις το καταλληλο hardware στο λαπτοπ σου αλλα δεν ειναι και σιγουρο οτι θα ειναι απολυτως σταθερο (μπορει να εχεις προβληματα).Απο την αλλη, να περασεις στο mac windows ειναι μια πανευκολη διαδικασια, και δεν υπαρχει κανενα θεμα σταθεροτητας ή μη.Bluray writer εχει το sony, -το mac δεν εχει καν bluray reader.Το ποσο σημαντικο ειναι θα το κρινεις εσυ.Εμενα πχ η υπαρξη ενος bluray player/writer μου ειναι παντελως αδιαφορη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Αύγουστος 21, 2011 #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2011 ΥΓ Βρίσκεις σπασμένα προγράμματα για mac; Βρισκεις, αλλα δεν εχει την γκαμα που εχουν τα λαπτοπ με windows. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoustakas Αύγουστος 21, 2011 #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2011 Τι εννοείς;ΥΓ Βρίσκεις σπασμένα προγράμματα για mac;Στα προϊόντα αναβάθμισης και στα αξεσουάρ αναφέρομαι. Αγόρασε ένα καλωδιάκι για mac και θα καταλάβεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Αύγουστος 21, 2011 #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2011 Στα προϊόντα αναβάθμισης και στα αξεσουάρ αναφέρομαι. Αγόρασε ένα καλωδιάκι για mac και θα καταλάβεις. Αυτο το θεμα με εκνευριζει αφανταστα στα μακ. Για καποια περιοδο ειχα ξεμεινει απο pc, και παω να συνδεσω το macbook pro του αδερφου μου στην tv με hdmi και ανακαλυπτω οτι δεν εχει τετοια θυρα! Ουτε vga, dvi. Μετα αγοραστηκε ανταπτορας και ησυχασαμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoustakas Αύγουστος 21, 2011 #26 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2011 Είναι απίστευτοι οι άνθρωποι. Αλλά τα macbook από άποψη κατασκευής είναι κορυφή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
italos Αύγουστος 24, 2011 Author #27 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2011 Το βασικό μοντελάκι είναι με σκληρό στα 500 και μνήμη στα 4 ..Θα το προτιμούσα με σκληρό στα 750 και μνήμη στα 8. Τι χάνω ή μάλλον τι κερδίζω πέρα από την χωρητικότητα του σκληρού αν βάλω μνήμη στα 8;Ταχύτητα άρα και επιδόσεις φαντάζομαι.Είναι σημαντική ή διάφορα στις επιδόσεις ανάμεσα στις δυο μνήμες για ένα μέσο χρήστη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Αύγουστος 24, 2011 #28 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2011 Δεν θα υπαρξει εμφανης διαφορα με 8GB μνημης. Αυτο που ενδεχεται να χασεις ειναι οτι μπορει να μειωθει η αυτονομια δλδ η διαρκεια που κραταει με την μπαταρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
italos Αύγουστος 24, 2011 Author #29 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2011 Δεν θα υπαρξει εμφανης διαφορα με 8GB μνημης. Αυτο που ενδεχεται να χασεις ειναι οτι μπορει να μειωθει η αυτονομια δλδ η διαρκεια που κραταει με την μπαταρια.Δηλαδή για να καταλάβω όσο περισσότερη μνήμη ram έχω τόση μεγαλύτερη είναι η διάρκεια της μπαταρίας.Αυτό εννοείς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Αύγουστος 24, 2011 #30 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2011 Δηλαδή για να καταλάβω όσο περισσότερη μνήμη ram έχω τόση μεγαλύτερη είναι η διάρκεια της μπαταρίας.Αυτό εννοείς; Το αντιθετο.Οσο μεγαλυτερη ραμ, τοσο μικροτερη αυτονομια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoustakas Αύγουστος 25, 2011 #31 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2011 Το αντιθετο.Οσο μεγαλυτερη ραμ, τοσο μικροτερη αυτονομια.Πάντως εγώ παρήγγειλα δεύτερο dimm 4GB. Αμφιβάλλω αν δω διαφορά, αλλά δε μου κάθεται καλά να βλέπω 2ο slot άδειο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Αύγουστος 25, 2011 #32 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2011 Πάντως εγώ παρήγγειλα δεύτερο dimm 4GB. Αμφιβάλλω αν δω διαφορά, αλλά δε μου κάθεται καλά να βλέπω 2ο slot άδειο...Δεν προκειται να δεις καποια διαφορα.Ειχα πειραματιστει και εγω με ενα dell, αλλα το ιδιο μου φαινοταν και μετα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoustakas Αύγουστος 25, 2011 #33 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2011 20 ευρώ μόνο θα δώσω. Ποιος ξέρει αργότερα μπορεί τα λειτουργικά να έχουν recomended 4GB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
italos Αύγουστος 27, 2011 Author #34 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2011 Αποφάσισα υπέρ του apple macbook pro 13.3 intel core i7 2.7ghzApple MacBook Pro 13.3" 2.7GHZ/4GB/500GB | Skroutz.grΤο αναμένω εντός των επόμενων 10 ημερών. Θα σας γράψω την αξιολόγηση μου προσεχώςΕυχαριστώ για τη βοήθεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Αύγουστος 27, 2011 #35 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2011 Καλοριζικο! Αν και η αληθεια ειναι οτι ειναι τσιμπημενη η τιμη του! (Αλλα παντα ετσι ηταν τα mac!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoustakas Αύγουστος 28, 2011 #36 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2011 Αποφάσισα υπέρ του apple macbook pro 13.3 intel core i7 2.7ghz Apple MacBook Pro 13.3" 2.7GHZ/4GB/500GB | Skroutz.gr Το αναμένω εντός των επόμενων 10 ημερών. Θα σας γράψω την αξιολόγηση μου προσεχώς Ευχαριστώ για τη βοήθεια! Είσαι ωραίος. Άντε καλορίζικο. Εμείς ξεπέσαμε στους τενεκέδες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Αύγουστος 28, 2011 #37 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2011 Είσαι ωραίος. Άντε καλορίζικο. Εμείς ξεπέσαμε στους τενεκέδες... Mην παραπονιεσαι. Ολοι μας καποια στιγμη θα παρουμε οτι μας αξιζει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Αύγουστος 28, 2011 #38 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2011 Από Ελλάδα το παρήγγειλες;;NEW Apple Macbook Pro 2.7GHz 2.7 GHz 13.3" Intel Corei7 | eBay Link to comment Share on other sites More sharing options...
italos Αύγουστος 28, 2011 Author #39 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2011 Ήταν ότι δεν μπορούσα να το πληρώσω μετρητής ή με πιστωτική και έβαλα δόσεις σε ένα κατάστημα...αφήστε το η κατάσταση στις τιμές στην Ελλάδα είναι τραγική...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.