polAAgt Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2011 Αγόρασα πριν 1 μήνα ηλεκτρονικό υπολογιστή με τα εξής χαρακτηριστικά:Windows 7AMD Athlon || Χ2 dual-core prozessor 220 4GB DDR3 memory320 GB Hard Drives(Some HDD space is reserved for system restoration)NVIDIA GeForce 6150 με έως και 256 MB VRAM DVD-Super Multi drivePS2 Optical mousePS2 Entry Level KeyboardΠριν από αυτό το pc είχα ένα Λάπτοπ το οποίο αγόρασα πριν 3 χρόνια και είχε το προηγούμενο λειτουργικό το Windows Vista.Η απορία μου είναι, και πρόβλημα βασικά, πως με τον νέο υπολογιστή δεν μπορώ να παίξω σε μία αίθουσα πόκερ η οποία είναι σε 3D: Play online poker in 3D at PKR. Let's play. επειδή κυλάνε πάρα πολύ αργά τα σκηνικά και ακούω ένα θόρυβο μέσα στον υπολογιστή που μου αφήνει να καταλάβω πως ζορίζεται. Ενώ με το παλαιότερο μηχάνημα δεν είχα τέτοιο πρόβλημα.Μπορεί κάποιος να μου πει τι συμβαίνει και λειτουργεί προβληματικά ο νέος υπολογιστής;;; Σε άλλες αίθουσες πόκερ οι οποίες δεν είναι σε 3D όλα κυλάνε κανονικά. Με την αίθουσα 3D τι συμβαίνει;;; Γιατί δεν μπορεί ο υπολογιστής να την παίξει κανονικά και τι μπορώ να κάνω για να διορθώσω το πρόβλημα;;;
z3et Αύγουστος 7, 2011 #2 Αύγουστος 7, 2011 Αγορασες πριν 1 μηνα PC και ειχε την 6150 μεσα? Ή ειναι onboard? Μαλλον πρεπει να αγορασεις μια αλλη, καινουρια + φθηνη, καρτα γραφικων...ΥΓ: Ο θορυβος που ακους απο που προερχεται?
polAAgt Αύγουστος 7, 2011 Author #3 Αύγουστος 7, 2011 Αγορασες πριν 1 μηνα PC και ειχε την 6150 μεσα? Ή ειναι onboard? Μαλλον πρεπει να αγορασεις μια αλλη, καινουρια + φθηνη, καρτα γραφικων...ΥΓ: Ο θορυβος που ακους απο που προερχεται? Μέσα από τον υπολογιστή.
z3et Αύγουστος 7, 2011 #4 Αύγουστος 7, 2011 Ναι εννοω, μπορεις να το προσδιορισεις σε καποιο συγκεκριμενο part? Σκληρο? Καρτα γραφικων? Τροφοδοτικο?
The One Αύγουστος 7, 2011 #5 Αύγουστος 7, 2011 Μπορεις να γραψεις το μοντελο της μητρικής και απο που τα πηρες το συστημα αυτο και ποσο αν ειναι ευκολο?
polAAgt Αύγουστος 7, 2011 Author #6 Αύγουστος 7, 2011 Ναι εννοω, μπορεις να το προσδιορισεις σε καποιο συγκεκριμενο part? Σκληρο? Καρτα γραφικων? Τροφοδοτικο?Δεν μπορώ γιατί δεν έχω ιδέα από ηλεκτρ. υπολογιστές. Ωστόσο όταν το ανέφερα στον υπάλληλο του μαγαζιού από όπου αγόρασα το μηχάνημα μου είπε πως είναι από την κάρτα γραφικών και πως θέλει άλλαγμα. Και πριν ξοδευτώ σκέφτηκα να ρωτήσω πρώτα γνώστες του αντικειμένου, όπως και έκανα με το παρών θρεντ.Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω, ακόμη και ο υπάλληλος δίκιο να έχει και να πρέπει να αλλαχτεί η κάρτα γραφικών, είναι πως γίνετε νέο μηχάνημα να παρουσιάζει τέτοια αδυναμία. Μήπως επειδή είναι φθηνό;;; Είναι το: PACKARD BELL F2599 GEμε κόστος αγοράς 320 ΕυρώΜήπως επειδή είναι φθηνό δεν έχει δυνατά εξαρτήματα;;;
polAAgt Αύγουστος 7, 2011 Author #7 Αύγουστος 7, 2011 Μπορεις να γραψεις το μοντελο της μητρικής και απο που τα πηρες το συστημα αυτο και ποσο αν ειναι ευκολο?Είναι το: PACKARD BELL F2599 GEμε κόστος αγοράς 320 Ευρώ, από το MEDIA MARKT, Γερμανία.
The One Αύγουστος 7, 2011 #8 Αύγουστος 7, 2011 Προφανως δεν εχει δυνατα εξαρτηματα για να μην μπορει να παιζει ενα 3D game. Πρεπει να βαλεις καινουρια καρτα γραφικων για να φτιαξει.
polAAgt Αύγουστος 7, 2011 Author #9 Αύγουστος 7, 2011 Προφανως δεν εχει δυνατα εξαρτηματα για να μην μπορει να παιζει ενα 3D game. Πρεπει να βαλεις καινουρια καρτα γραφικων για να φτιαξει.Ποιά κάρτα ενδυκνείεται και τι κόστος έχει περίπου;;;
z3et Αύγουστος 7, 2011 #10 Αύγουστος 7, 2011 Μεχρι ποσα μπορεις να διαθεσεις? Παντως δεν χρειαζεται να ξοδευτεις, με 40-50€ μπορεις να κανεις μια χαρα δουλεια (για flash gaming). Θα προτεινα αυτη...
polAAgt Αύγουστος 7, 2011 Author #11 Αύγουστος 7, 2011 Μεχρι ποσα μπορεις να διαθεσεις? Παντως δεν χρειαζεται να ξοδευτεις, με 40-50€ μπορεις να κανεις μια χαρα δουλεια (για flash gaming). Θα προτεινα αυτη...Μέχρι 50-60 ευρώ σκεφτόμουν. Τι σημαίνει flash gaming ;;; Δεν παίζω παιγχνίδια εκτός από πόκερ και την κάρτα γραφικών θα την αλλάξω αποκλειστικά επειδή δεν μου παίζει τώρα κανονικά την αίθουσα της PKR που είναι σε 3D και έχει βαρύ λογισμικό. Στις άλλες αίθουσες δεν έχω πρόβλημα. Αλλά τι είναι flash gaming ;;;
z3et Αύγουστος 7, 2011 #12 Αύγουστος 7, 2011 Λογικα στην αιθουσα που παιζεις, εχει φτιαχτει (το γραφικο περιβαλλον) μεσω Flash (Stage3D). Ισως και με WebGL...Τεσπα, με τη συγκεκριμενη καρτα δεν θα πρεπει να εχεις προβλημα και δεν χρειαζεται να ξοδευτεις παραπανω αφου δεν παιζεις αλλα games.ΥΓ: Ποια εκδοση browser χρησιμοποιεις?
polAAgt Αύγουστος 8, 2011 Author #13 Αύγουστος 8, 2011 ΥΓ: Ποια εκδοση browser χρησιμοποιεις?Δεν ξέρω τι είναι browser. Μήπως εννοείς το Ιντερνέτ Εξπλόρα;;;
Proteas Αύγουστος 8, 2011 #14 Αύγουστος 8, 2011 Δεν ξέρω τι είναι browser. Μήπως εννοείς το Ιντερνέτ Εξπλόρα;;;Δε ξερω τι λετε εσεις αλλα εγω εστειλα προσκληση φιλιας δινει θεικες απαντησεις το ατομο :clap:
z3et Αύγουστος 9, 2011 #15 Αύγουστος 9, 2011 Δεν ξέρω τι είναι browser. Μήπως εννοείς το Ιντερνέτ Εξπλόρα;;;Ναι εννοω το προγραμμα που μπαινεις σε websites. Δοκιμασε και με καποιον αλλον, οπως Firefox 5 ή Chrome 13...
polAAgt Αύγουστος 9, 2011 Author #16 Αύγουστος 9, 2011 Δε ξερω τι λετε εσεις αλλα εγω εστειλα προσκληση φιλιας δινει θεικες απαντησεις το ατομο :clap: Για ανίδεος πάντως καλά τα καταφέρνω.
Proteas Αύγουστος 9, 2011 #17 Αύγουστος 9, 2011 Μια απο τα ιδια ειμαστε ολοι μας αλλος πολυ αλλος λιγο σημασια εχει να περναμε καλα και να εχουμε φιλους. Νομιζω οτι με την βοηθεια των παιδιων εδω θα τα καταφερεις και θα μαθεις και κατι !!
polAAgt Αύγουστος 10, 2011 Author #18 Αύγουστος 10, 2011 Παιδιά έχετε να προτείνετε δωρεάν πρόγραμμα βελτιστοποίησης του υπολογιστή;;; Να διορθώνει δηλαδή προβλήματα που φορτώνονται από την χρήση στον υπολογιστή και τον κάνουν αργό ή με άλλο τρόπο όχι αποδωτικό όπως όταν ήταν καινούργιος. Υπάρχει κάτι;;; Σε γλώσσα ελληνική ή γερμανική γιατί δεν γνωρίζω εγγλέζικα. Εάν γνωρίζετε κάτι πείτε το στη συνέχεια.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.