Jump to content

Απορία με παιγχνίδι 3D και νέο ηλεκτρ. υπολογιστή

polAAgt

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αγόρασα πριν 1 μήνα ηλεκτρονικό υπολογιστή με τα εξής χαρακτηριστικά:

Windows 7

AMD Athlon || Χ2 dual-core prozessor 220

4GB DDR3 memory

320 GB Hard Drives

(Some HDD space is reserved for system restoration)

NVIDIA GeForce 6150 με έως και 256 MB VRAM

DVD-Super Multi drive

PS2 Optical mouse

PS2 Entry Level Keyboard

Πριν από αυτό το pc είχα ένα Λάπτοπ το οποίο αγόρασα πριν 3 χρόνια και είχε το προηγούμενο λειτουργικό το Windows Vista.

Η απορία μου είναι, και πρόβλημα βασικά, πως με τον νέο υπολογιστή δεν μπορώ να παίξω σε μία αίθουσα πόκερ η οποία είναι σε 3D: Play online poker in 3D at PKR. Let's play. επειδή κυλάνε πάρα πολύ αργά τα σκηνικά και ακούω ένα θόρυβο μέσα στον υπολογιστή που μου αφήνει να καταλάβω πως ζορίζεται. Ενώ με το παλαιότερο μηχάνημα δεν είχα τέτοιο πρόβλημα.

Μπορεί κάποιος να μου πει τι συμβαίνει και λειτουργεί προβληματικά ο νέος υπολογιστής;;;

Σε άλλες αίθουσες πόκερ οι οποίες δεν είναι σε 3D όλα κυλάνε κανονικά.

Με την αίθουσα 3D τι συμβαίνει;;;

Γιατί δεν μπορεί ο υπολογιστής να την παίξει κανονικά και τι μπορώ να κάνω για να διορθώσω το πρόβλημα;;;

Αγορασες πριν 1 μηνα PC και ειχε την 6150 μεσα? Ή ειναι onboard? Μαλλον πρεπει να αγορασεις μια αλλη, καινουρια + φθηνη, καρτα γραφικων...

ΥΓ: Ο θορυβος που ακους απο που προερχεται?

Αγορασες πριν 1 μηνα PC και ειχε την 6150 μεσα? Ή ειναι onboard? Μαλλον πρεπει να αγορασεις μια αλλη, καινουρια + φθηνη, καρτα γραφικων...

ΥΓ: Ο θορυβος που ακους απο που προερχεται?

Μέσα από τον υπολογιστή.

Ναι εννοω, μπορεις να το προσδιορισεις σε καποιο συγκεκριμενο part? Σκληρο? Καρτα γραφικων? Τροφοδοτικο?

Μπορεις να γραψεις το μοντελο της μητρικής και απο που τα πηρες το συστημα αυτο και ποσο αν ειναι ευκολο?

Ναι εννοω, μπορεις να το προσδιορισεις σε καποιο συγκεκριμενο part? Σκληρο? Καρτα γραφικων? Τροφοδοτικο?

Δεν μπορώ γιατί δεν έχω ιδέα από ηλεκτρ. υπολογιστές. Ωστόσο όταν το ανέφερα στον υπάλληλο του μαγαζιού από όπου αγόρασα το μηχάνημα μου είπε πως είναι από την κάρτα γραφικών και πως θέλει άλλαγμα. Και πριν ξοδευτώ σκέφτηκα να ρωτήσω πρώτα γνώστες του αντικειμένου, όπως και έκανα με το παρών θρεντ.

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω, ακόμη και ο υπάλληλος δίκιο να έχει και να πρέπει να αλλαχτεί η κάρτα γραφικών, είναι πως γίνετε νέο μηχάνημα να παρουσιάζει τέτοια αδυναμία. Μήπως επειδή είναι φθηνό;;;

Είναι το: PACKARD BELL F2599 GE

με κόστος αγοράς 320 Ευρώ

Μήπως επειδή είναι φθηνό δεν έχει δυνατά εξαρτήματα;;;

Μπορεις να γραψεις το μοντελο της μητρικής και απο που τα πηρες το συστημα αυτο και ποσο αν ειναι ευκολο?

Είναι το: PACKARD BELL F2599 GE

με κόστος αγοράς 320 Ευρώ, από το MEDIA MARKT, Γερμανία.

Προφανως δεν εχει δυνατα εξαρτηματα για να μην μπορει να παιζει ενα 3D game. Πρεπει να βαλεις καινουρια καρτα γραφικων για να φτιαξει.

Προφανως δεν εχει δυνατα εξαρτηματα για να μην μπορει να παιζει ενα 3D game. Πρεπει να βαλεις καινουρια καρτα γραφικων για να φτιαξει.

Ποιά κάρτα ενδυκνείεται και τι κόστος έχει περίπου;;;

Μεχρι ποσα μπορεις να διαθεσεις? Παντως δεν χρειαζεται να ξοδευτεις, με 40-50€ μπορεις να κανεις μια χαρα δουλεια (για flash gaming). Θα προτεινα αυτη...

Μεχρι ποσα μπορεις να διαθεσεις? Παντως δεν χρειαζεται να ξοδευτεις, με 40-50€ μπορεις να κανεις μια χαρα δουλεια (για flash gaming). Θα προτεινα αυτη...

Μέχρι 50-60 ευρώ σκεφτόμουν. Τι σημαίνει flash gaming ;;; Δεν παίζω παιγχνίδια εκτός από πόκερ και την κάρτα γραφικών θα την αλλάξω αποκλειστικά επειδή δεν μου παίζει τώρα κανονικά την αίθουσα της PKR που είναι σε 3D και έχει βαρύ λογισμικό. Στις άλλες αίθουσες δεν έχω πρόβλημα. Αλλά τι είναι flash gaming ;;;

Λογικα στην αιθουσα που παιζεις, εχει φτιαχτει (το γραφικο περιβαλλον) μεσω Flash (Stage3D). Ισως και με WebGL...

Τεσπα, με τη συγκεκριμενη καρτα δεν θα πρεπει να εχεις προβλημα και δεν χρειαζεται να ξοδευτεις παραπανω αφου δεν παιζεις αλλα games.

ΥΓ: Ποια εκδοση browser χρησιμοποιεις?

ΥΓ: Ποια εκδοση browser χρησιμοποιεις?

Δεν ξέρω τι είναι browser. Μήπως εννοείς το Ιντερνέτ Εξπλόρα;;;

Δε ξερω τι λετε εσεις αλλα εγω εστειλα προσκληση φιλιας

δινει θεικες απαντησεις το ατομο :clap:

Ναι εννοω το προγραμμα που μπαινεις σε websites. Δοκιμασε και με καποιον αλλον, οπως Firefox 5 ή Chrome 13...

Δε ξερω τι λετε εσεις αλλα εγω εστειλα προσκληση φιλιας

δινει θεικες απαντησεις το ατομο :clap:

Για ανίδεος πάντως καλά τα καταφέρνω.

lichtzauber.gif

Μια απο τα ιδια ειμαστε ολοι μας αλλος πολυ αλλος λιγο

σημασια εχει να περναμε καλα και να εχουμε φιλους.

Νομιζω οτι με την βοηθεια των παιδιων εδω θα τα καταφερεις

και θα μαθεις και κατι !! :rubik:

Παιδιά έχετε να προτείνετε δωρεάν πρόγραμμα βελτιστοποίησης του υπολογιστή;;; Να διορθώνει δηλαδή προβλήματα που φορτώνονται από την χρήση στον υπολογιστή και τον κάνουν αργό ή με άλλο τρόπο όχι αποδωτικό όπως όταν ήταν καινούργιος. Υπάρχει κάτι;;; Σε γλώσσα ελληνική ή γερμανική γιατί δεν γνωρίζω εγγλέζικα. Εάν γνωρίζετε κάτι πείτε το στη συνέχεια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.