Heir of a dying day Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2011 Παιδια θελω να βαλω 2x140mm ανεμιστιρακια στο cosmos S μπροστα.Ο χωρος που εχει σε πλατος ειναι 140mm και κατι,οποτε χωρανε.Το θεμα μου ειναι οτι δεν ξερω πως να τα βαλω...ξερει κανεις κανενα adapter οπου μπορω να τα τα κανω mount?Βρηκα κατι mounting adaptors 5.25 bay αλλα με αυτα μπορεις να βαλεις μονο 120mm ανεμιστιρακια.Εχει κανεις καμια ιδεα?
Zenor Αύγουστος 7, 2011 #4 Αύγουστος 7, 2011 Όπως είπαν τα παιδιά, πάντως το μόνο που θα σου προσφέρει είναι σκόνη στο κουτί.
p_under Αύγουστος 7, 2011 #6 Αύγουστος 7, 2011 Θερμόκολλα. Εγγύηση. κ μετα αν θες να το βγαλεις τι κανεις ? edit k για την σκονη , καλσονακι η μπομπονιερα...!!
sebastian Αύγουστος 7, 2011 #7 Αύγουστος 7, 2011 κ εγω με tie wraps το εχω κανει . δοκιμασε το .και εγω το ιδιο....
schumifer Αύγουστος 7, 2011 #8 Αύγουστος 7, 2011 κ μετα αν θες να το βγαλεις τι κανεις ?edit k για την σκονη , καλσονακι η μπομπονιερα...!! Τραβάς. Εκτός και αν έχεις κολλήσει ρυθμιζόμενη αντίσταση πάνω σε smd οπότε δεν τραβάς (γιατί αλλιώς, όπως έμαθα με τον άσχημο τον τρόπο, παίρνεις περισσότερα από όσα ήθελες στο χέρι!):man_in_love::man_in_love::man_in_love::man_in_love::clap::clap::clap::clap::tomato::tomato:
Heir of a dying day Αύγουστος 8, 2011 Author #9 Αύγουστος 8, 2011 παιδια ευχαριστω για της απαντησεις σας. Θα την βρω την πατεντουλα μου δεν ειναι και τιποτα δυσκολο...απλος ηθελα να ρωτησω μηπως ειχατε τιποτα παραπανο στο μυαλο σας απο εμενα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.