dinorafa Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6, 2011 Θελω να κανω Format στον υπολογιστη μου , εχω τα windows 7 Unlimate 64-bit . . .Αλλα οχι τα γνησια .Θελω να κατεβασω τα windows 7 και τα Xp. . . .Πως θα τα παρω δωρεαν? γιατι δεν εχω χρηματα ...εχω εξ σκληρο δισκο για format.....και αν κατεβασω τα windows 7 i xp απο που θα βρω key για να τα ανοιξω . . . Και τι χρηαζομαι αλλο για format να μου πειτε και ποια προγραμματα χριαζομαι μετα το format... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Αύγουστος 7, 2011 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2011 Αφού δεν έχεις χρήματα βάλε LINUX που είναι ΔΩΡΕΑΝ.Π.Χ. κατέβασε αυτό: Download | Ubuntu Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Αύγουστος 7, 2011 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2011 Εάν είσαι φοιτητής, δες αν η σχολή σου παίρνει μέρος στο πρόγραμμα MSDNAA (της Microsoft), το οποίο παρέχει δωρεάν άδειες χρήσης στους φοιτητές, για διάφορα προγράμματα της εταιρίας.Αν δεν είσαι φοιτητής, ή αν το τμήμα που σπουδάζεις δε συμμετέχει σε αυτό το πρόγραμμα, θα σου πρότεινα κι εγώ να στραφείς σε κάποια έκδοση linux.Εάν συνεχιστεί η κουβέντα για παράνομο λογισμικό, θα πέσουν ban.Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.