SLN Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6, 2011 Alloooo,Επειδη δεν γουσταρω hdderase απο dos (εν ετει 2011 ffs) και αλλες αρκουδιες, τι εχετε ακουσει για secure erase απο λειτουργικο?Κανει την ιδια δουλεια με το hdderase για "επαναφορα" επιδοσεων?Βρηκα αυτη τη μοντα απο ubuntu https://ata.wiki.kernel.org/index.php/ATA_Secure_Eraseαλλα δεν ξερω αν ειναι για δουλεια που το θελω σε ssd ή απλα για σιγουρη διαγραφη αρχειων. danke... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Αύγουστος 6, 2011 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2011 Για τι δίσκο μιλάμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Αύγουστος 6, 2011 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2011 Για ΟCZ σειρα 3 δες to OCZ Toolbox.Για Intel το Intel Toolbox.Γενικα μονο αν εχει βγαλλει η εταιρια του SSD Tool. Απαραίτητη προϋπόθεση να μην το τρέχεις απο λειτουργικό εγκατεστημένο στον SSD.Εναλακτικα ή (αναγκαστικα),ΗDDEraseGuide How to use HDDEraseLinux-akiOutOfSpecs.gr - SSD Secure Erase: Ο σωστός τρόποςΟσοι εχετε SB δοκιμάστε αν σας παιζει το HDDErase, γιατι με Intel G2,320,510 Vertex3,Αgility3, δεν μου έπαιζε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter Pan Αύγουστος 6, 2011 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2011 Όταν δοκίμασα τον τρόπο μέσω linux όπως περιγράφεται απο το Link παραπάνω είχα πρόβλημα με το password ( στο outofspecs δεν μας αναφέρουνε την χρήση password ), την λύση την βρήκα ακολουθώντας αυτό εδώ Guide Secure Erase From Within Linux For Windows UsersΜπορεί απλά να ήτανε κάποιο δικό μου λάθος, τουλάχιστον στο site της ocz είναι πιό περιγραφικά τα βήματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Αύγουστος 6, 2011 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2011 To πιο απλό και πιο εύκολο που κάνω εγώ είναι αυτόGuide How to use Sanitary Erase Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Αύγουστος 6, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2011 Thanks παιδια... Α ναι ξεχασα να πω οτι δεν παιζει OCZ/intel toolbox. Samsung h3r3. Δοκιμασα το SSD magician, αλλα λεει οτι ή δεν βλεπει samsung ssd (lol) ή οτι ειναι locked... Προφανως δεν παω να φορμαρω σκληρο με το λειτουργικο απανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter Pan Αύγουστος 6, 2011 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2011 το θέμα του locked λύνεται άν βγάλεις-βάλεις το καλώδιο του ssd αφότου είναι ανοιχτός ο υπολογιστής, αυτό περιγράφεται στα link που υπάρχουνε παραπάνω ( απο ocz forum και outofspecs ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Αύγουστος 6, 2011 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2011 Εγω παντως μια φορα πουχα το ιδιο θεμα με σενα εσβησα μονο αυτες πουχαν με πανω απο 5 ατομα ταυτοχρονα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Αύγουστος 6, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2011 το θέμα του locked λύνεται άν βγάλεις-βάλεις το καλώδιο του ssd αφότου είναι ανοιχτός ο υπολογιστής, αυτό περιγράφεται στα link που υπάρχουνε παραπάνω ( απο ocz forum και outofspecs ) To ειχα δει και το δοκιμασα αλλα... δεν. Βεβαια μπορει να φταιει το οτι δεν τον βλεπει σαν samsung hdd το utility της Samsung Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Αύγουστος 7, 2011 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2011 Δοκίμασε ξανά. Κι εμένα στην αρχή δεν... αλλά, περιεργώς, μετά από 2-3 απόπειρες έπιασε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.