Maynard Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6, 2011 Γειά χαρά Θέλει να πάρει ενα laptop η αδερφή μου και χρειάζομαι βοήθεια γιατι εγω και τα laptop...δεν.. Τα δεδομένα είναι: - 17αρα οθόνη (δεν ρισκάρω με 15αρι κ να μου λέει μετα ειναι μικρό) - Internet,αυτα τα χαζοπαιχνιδα στο facebook, ταινίες (αρα μπολικο σκληρο) - Καλή εγγύηση γιατι.. γυναίκες Απο την πλευρά μου σκέφτομαι πως ό,τι κι αν ειναι αυτό που θα την κάλυπτε να διαλέξω κάτι λίγο καλύτερο για παν ενδεχόμενο ή για να κρατησει λιγο παραπάνω ειδικά μια και μιλάμε για laptop. Ας πούμε ενας i3 θα της εφτανε φαντάζομαι αλλα μήπως να κοιτάξω για i5 με μια κάρτα για να είμαστε μέσα αν πάει να κανει κατι παραπάνω απο flash κλπ. Και το θέμα της μάρκας για την εγγύηση και ποιά μαγαζιά δίνουν παραταση. Τα φώτα σας
Maynard Αύγουστος 10, 2011 Author #3 Αύγουστος 10, 2011 ^Με δεδομένο οτι για i3 ξεκινάμε κοντά στα 600:17" - i3 - >400GBδε θα έλεγα όχι γύρω στα 750 (βαρια 780) για κάτι καλύτερο:17" - i5 - >400GBπχ αυτό με +110€ ?Με τις κάρτες παίζει κάτι; Πρέπει να αποφύγω Ati?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.