Jump to content

Καμια ιδεα για το ποσο μπορει να πουληθει το vaio μου.

Vicious_Angel

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα εχω ενα sony vaio f11m1e/h

To οποιο ειναι χρησημοποιημενο ελαχιστα αγορασμενο περισι ιουνιο (αν δεν κανω λαθος), καμια ιδεα για το ποσο μπορω να το δωσω?

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Μηπως ειναι πολλα τα 800€; Με 800€ παιρνεις λαπτοπακι που ειναι κατα πολυ ανωτερο... με νεο i5, ιδιο δισκο, καλυτερη VGA, περισσοτερη μνημη.

Ναι σορρυ για το πρωτο... το δευτερο ομως με λιγότερα απο 100€, δίνει 1 χρονο εγγυηση ακομα, καλυτερο επεξεργαστη, ιδια οθονη, πολυ καλυτερη VGA, USB 3.0, Bluetooth 3.0.

ναι ρε σιγα :) απλα δεν πουλαω πραγματα συνηθως τα χαριζω στο σοι (ξαδερφακια).

Απλα δεν ειναι και παλιο μηχανημα και ειμαι και λιγο στενα οικονομικα και με τα χρηματα απο αυτο θα συμπληρωσω για να παρω macbook pro, τωρα γιατι mac? απλοκλειστικα λογο δουλειας (dj εδω).

Το λαπτοπ ειχε αγοραστει 980 ευρω αν θυμαμαι καλα (ακομα ψαχνω την αποδειξη).

Δεν εχω βρει κανενα γιαυτο ρωταω να ξερω ποσο μπορω να το δωσω, βαρεθηκα να περιμενω την nvidia να βγαλει drivers που δεν εχουν προβλημα με dpc latency... (πολυ σημαντικο για audio χρηση).

Σαν layout παντως μου αρεσει πολυ το ατιμο :tomato:

Edit: Τωρα ειδα το ποστ για το χακιν τος δυσκολο νομιζω, εχουν κλειδωμενο το bios και εκτος απο αυτο δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο την ωρα που παιζω μουσικη να βγει κανα error και να μεινει η μουσικη στον τοπο ντοματες θα φαω χε χε :help:

Δεν παίζει ρόλο το BIOS, το μόνο που θες είναι η επιλογή για AHCI mode και να bootάρει από CD. Θα το ελέγξεις φυσικά για να δεις τι προβλήματα υπάρχουν, αν υπάρχουν και θα δεις αν σε εξυπηρετεί. Απλά σου προτείνω έναν τρόπο να γλυτώσεις αρκετά χρήματα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.