Jump to content

αγορα πολυεργαλειου

folias

Recommended Posts

καλησπέρα και από μένα και συγχαρητήρια για το forum σας.πρόσφατα έφτιαξα ενός γνωστού το pc και επειδή το case του δεν είχε τρυπά από απάνω είπαμε να κάνουμε μια. του είπα να το πάρει και να πάει σε έναν με τόρνο της περιοχής μου ο μάστορας του την έκανε ξέρετε πόσο πήρε;10 ευρω :074.gif022.gif

έτσι πήρα την απόφαση και μετά από αυτά που είδα στο site να πάρω και εγώ ένα πολυεργαλείο θα ήθελα να μου πείτε αν γίνεται τι σειρά έχει βγει καλή τις dremel η μήπως κοιτάξω για κανένα budget στο πρακτικερ με 30 ευρω και 135 wat το έχει πάρει κανένας να μου πει γνώμες?

λεω να παρω αυτο τι λετε?

http://www.stanleytools.gr/product_info.php?cPath=1_56&products_id=5890

ναι για αυτόν εδώ τον ανεμιστήρα

XILENCE RED LED FAN 80MM - - E-SHOP.GR

και λέω τώρα αμαρτία δεν είναι να δίνεις σε μ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,κες τα λεφτά σου ενώ μπορώ διαφορετικά να κάνω την δουλειά μου?λοιπόν τι λέτε για αυτό που βρήκα?

http://www.stanleytools.gr/product_info.php?products_id=7552

μπορεί όμως αυτό εδώ με 40 αξεσουάρ δεν θα κανω την δουλεια μου ;για κανένα case modding?

μα αυτό είναι, αν είναι να δώσω 35 ευρώ τώρα και άλλα τόσα άμα χαλάσει τότε καλύτερα να πάω σε dremel. Το θέμα μου είναι αν τα wat που λένε ισχύουνε στην απομίμηση μέχρι τώρα δεν έχει αναφέρει κανένας στο διαδίκτυο τη παίζει με αυτά και αυτός είναι και ένας λόγος που πόσταρα.αν υπάρχει κανένας φίλος που έχει πάρει κάποιο πολυεργαλείο που δεν είναι dremel ας μας πει την γνώμη του ευχαριστώ πολύ?:help:

για τι μεγεθη τρυπας μιλας?Τρυπανι με ποτυροτρυπανο σκεφτηκες?

+1.

Έχε υπόψη ότι με dremel (ή τύπου dremel) δεν μπορείς να διανοίξεις απευθείας ότι διάμετρο θέλεις, οπότε για μεγάλες διαμέτρους πάλι σε επαγγελματίες ή σε πατέντες θα καταφύγεις.

Δεν πιστεύω ότι για 20€ αξίζει να πας σε απομίμηση... :hm:

Σωστός ...

Και μάλιστα αυτό που φαίνεται φθηνό αρχικά στο τέλος θα σου βγει ακριβότερο.

toolstore.gr

μπορεί όμως αυτό εδώ με 40 αξεσουάρ δεν θα κανω την δουλεια μου ;για κανένα case modding?

Αν θα το χρησιμοποιείς 3 ή 5 φορές τον χρόνο, θα την κάνεις την δουλειά σου. Για παραπάνω θα σου πρότεινα να πας σε original dremel (300 ή 4000).

Οι φοβίες για τις απομιμήσεις βασίζονται στις φήμες τύπου "η κινέζικη μπαταρία ανατινάζεται μέσα στο κινητό..."

Εκτός και αν χρειάζεσαι το ασύρματο dremel μην πετάξεις τα λεφτουδίνια σου στο αυθεντικό. Ακόμη και δίσκους κοπής για σκληρά μέταλλα που έχω φάει άπειρους δεν παίρνω από τους μαμά και μια χαρά και οικονομικότατα κάνω τη δουλειά μου.

Και το κινεζοΝτρέμελ μου (29 ευρώ τότε με πολύ υλικό μέσα!!!) το έχω ταλαιπωρήσει 5-6 χρόνια...

Χρήματά σου είναι, απλά μην ακούς φαντασιώσεις όσων τα έσκασαν για το αυθεντικό. Μαγκιά τους αλλά κρίνε μόνο σου. Πήγαινε δες το από κοντά .

ΥΓ η αλήθεια βέβαια για ολοστρόγγυλες τρύπες είναι ότι το ποτηροτρύπανο κάνει καλύτερη δουλειά αλλά το ντρέμελ μπορεί να το αντικαταστήσει επάξια κάνοντας επιπλέον 100 άλλα πράγματα. Αν έχεις περιορισμένο budget χτύπα του.

Original Dremel and only.

To εχω κοντα στα 6 χρονια και ειναι το δεξι μου χερι στα χομπυ, στη δουλεια, στα παντα.

Ακομα και διακοπες οταν φευγω, ειναι παντα μαζι μου.

Οσο και αν το εχω βασανισει, ποτε δεν διαμαρτυρηθηκε.

Δεν νομιζω να υπαρχει κατι που να μην μπορει να κανει για τα κυβικα του.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.