babinho Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2011 Γειάσας, έχω ένα λαπτοπ το οποίο έτσι ξαφνικά μου εμφανίζει μαύρη οθόνη,ενώ ακουώ ότι δουλεύει και τα λαμπάκια ανάβουν όταν πατάω το κουμπί για να ανοίξη.τι μπορεί να είναι???το σύνδεσα και με ένα καλώδιο vga μπάς και ανοίξη στην τηλεόραση αλλά τίποτα.επίσεις να πώ ότι δεν ακούω τον ήχο των windows που κάνουν όταν ξεκινούν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumex Αύγουστος 5, 2011 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2011 Αν η οθόνη είναι τελείως μαύρη ,η vga παρέδωσε πνεύμα. Μπορεί να είναι και η καλωδιοταινία (αποτοποθετημένη) της οθόνης αλλά πολύ δύσκολο γιατί θα σου είχε εμφανίσει συμπτώματα τις προηγούμενες μέρες...*υπάρχει και το ενδεχόμενο (το πιο επιθυμητό) να είναι off και η μνήμη ram. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Αύγουστος 5, 2011 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2011 τι μοντέλο είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis89 Αύγουστος 5, 2011 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2011 πότε σου βγάζει μάυρη οθόνη? οταν φορτώνει windows πρίν το welcome των windows ? Μετά το pc λειτουργεί κανονικά? δέν το κάνει αφού ανοίξει και μπεί windows? το πρόβλημα το έχεις συνέχεια ή μια φορά στις τόσες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
babinho Αύγουστος 7, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2011 το μοντέλο είναι fujitsu siemens amilo 1705 5 χρονών περίπου, το κάνει συνέχεια.Μόλις πατάω το κουμπί για να ανόιξη το pc μου η οθόνη μένη μαύρη ούτε τα windows βλέπω ούτε τα ακούω!!!τα λαμπάκια στο πληκτρολόγιο ανάβουν κανονικά όμως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis89 Αύγουστος 7, 2011 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2011 Τότε μάλλον είναι πρόβλημα της κάρτας γραφικών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Αύγουστος 8, 2011 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2011 το μοντέλο είναι fujitsu siemens amilo 1705 5 χρονών περίπου, το κάνει συνέχεια.Μόλις πατάω το κουμπί για να ανόιξη το pc μου η οθόνη μένη μαύρη ούτε τα windows βλέπω ούτε τα ακούω!!!τα λαμπάκια στο πληκτρολόγιο ανάβουν κανονικά όμως...Δοκίμασε να συνδέσεις μία άλλη οθόνη στο λαπτοπ και να πατήσεις Fn+κάποιο F πλήκτρο όχι απλά να την συνδέσεις και να περιμένεις να δώσει εικόνα...Αν συνεχίσει η μαυρίλα είναι θέμα ίσως της κάρτας γραφικών...Αν όμως πάρεις εικόνα, είναι θέμα οθόνης... (καλωδιοταινία or something else)edit: Αφού δεν είσαι σε εγγυηση και αν πιάνουν τα χέρια σου άνοιξέ τον και δοκίμασε κανένα clear cmos μπας και... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.