Jump to content

ΑΓΟΡΑ ΝΕΟΥ PC 500-600 ΕΥΡΩ

vralli

Recommended Posts

ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΕΣ! ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ PC ΜΕ 500 -600 ΕΥΡΩ. Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ GAMES, ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΥΧΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΟΧΙ. ΑΠΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑ CRYSIS, PRO, CALL ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ. ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ.

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΟΝΟ AMD. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ESHOP KAI PLAISIO.

CPU:

AMD Phenom II X4 955 (sAM3, Cache 8MB, 3.2GHz, Box) - Επεξεργαστές - plaisio.gr

MOMBO:

Gigabyte MB 990XA-UD3 (sAM3+, DDR3, 990 X) - Μητρικές - plaisio.gr

RAM:

Corsair 4GB DDR3-1333 Ram Kit (2 x 2GB, PC3 10666, 9-9-9-24, TW3X4G1333C9A) - Μνήμες - plaisio.gr

VGA:

Sapphire 6870 (PCI-Express, GDDR5 , 1GB) - Κάρτες Γραφικών - plaisio.gr

HD:

Western Digital Caviar Black WD1002FAEX 1TB HDD (64MB Cache, 7200RPM, Sata III) - Σκληροί Δίσκοι - plaisio.gr

CPU COOLER:

Xigmatek Loki SD963 Heatpipe CPU Cooler 92mm (s775, 1156, 1366 & AMD AM2/AM3) - Ψύκτρες - plaisio.gr

ΑΥΤΑ ΛΕΩ... ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΕΧΩ ΕΝΑ NEXUS 630 WATT ΚΑΙ ΚΟΥΤΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΕΝΟ...

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ...

Συμφωνώ σε όλα εκτός από τον δίσκο. Θα πρότεινα να πάρεις έναν samsung spinpoint f3 1t ,πολύ

φθηνότερος και πολύ καλύτερος. Επίσης θα σου πρότεινα να βάλεις προσωρινά έναν athlon 250 και

σε κανά δυο μήνες που θα βγουν οι μπουλντόζες βάζεις πάνω μια τετρπύρηνη.

ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ PC ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΧΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ PC ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΕ ΛΙΓΑ ΝΕΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ... ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΘΑ ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΜΟΝΟ FB ΚΑΙ INTERNET ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΤΗΝ 6950... 'Η ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΑ???!!! ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΙΓΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.... ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΓΩ. ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΤΟΥΜΠΑΝΟ. ΟΠΟΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕ ΤΟΝ PHENOM ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ... ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΑ. ΟΙ ΜΝΗΜΕΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗ ΜΗΤΡΙΚΗ?? ΓΤ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΙΔΑ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ GIGABYTE....

Μην γραφεις κεφαλαια φιλε μου απαγορευονται συμφωνα με τους κανονες του φορουμ

δειχνει την αισθηση οτι φωναζεις

οσο για την συνθεση σου μια χαρα ειναι

απλα θα ελεγα να βαλεις ε

6πυρινο καθαρα και μονο για να σου κρατησει πιο πολλα χρονια

AMD Phenom II X6 1055T (sAM3, 2,8 GHz, 6MB) - Επεξεργαστές - plaisio.gr

η καρτα γραφικων θα σε κρατησει για τις απαιτησεις

τα παιδια σε προτειναν 6950 με την λογικη πως με λιγα παραπανω παιρνεις καλυτερη καρτα

αλλα και η 6870 δεν θα μασισει εξαρταται βεβαια και σε τι αναλυση παιζεις, εαν και δεν πιστευω να παιζεις πανω απο 1900χ1200 οποτε θα σε καλυψει

αυτα

Οσο για το cpu cooler ειναι αχρηστο καθως απο τι καταλαβαινω το pc δεν προοριζεται για o/c

Aυτα απο μενα

για ιντερνετ ολα κανουν αλλα το παλικαρι λεει πως που και που παιζει και κανα crysis και τετοια οποτε θα χρειαστει τα παραπανω, εκτος εαν παιζει σε 17αρα οθονη, τοτε και μια 4870 τον καλυπτει ανετα που κανει και 50 ευρω μεταχειρισμενη

συγγνωμη για τα κεφαλαι... ναι ειπα οτι η κυρια χρηση θα ειναι internet αλλα, δεν θελω να τρωει σκαλωματα αμα το ζορισω λιγο... οσο για το θεμα της αναλυσης οχι δεν παιζω πανω απο 1080p. τελως παντων, ευχαριστω για τις συμβουλες σας!!!

Μια προταση που προτεινω να κανεις

ειναι

Βλεπωντας την συνθεση σου με 2χ5770

μπορεις να βαλεις την μια 5770 στο νεο pc

την δευτερη να την πουλησεις

και να αγορασεις για το κυριως pc σου μια 6950

η 5770 θα σε καλυψει πιστευω

αλλιως παρε την συνθεση που εκανες με 6πυρινο και χωρις aftermarket cpu cooler

αυτα και καλες αγορες σε οτι επιλεξεις

ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΕΣ! ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ PC ΜΕ 500 -600 ΕΥΡΩ. Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ GAMES, ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΥΧΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΟΧΙ. ΑΠΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑ CRYSIS, PRO, CALL ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ. ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ.

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΟΝΟ AMD. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ESHOP KAI PLAISIO.

Kοίτα και το παρακάτω κατάστημα που έχει πολύ καλές τιμές !

Επεξεργαστής υψηλά χρονισμένος 6-πύρηνος σε πολύ καλή τιμή με ξεκλείδωτο πολλαπλασιαστή και Turbo core !!

AMD Phenom II X6 1090T 3.2 GHz Six Core Socket AM3 125W Box Black Edition (HDT90ZFBGRBOX)

PROCESSOR :: AMD Phenom II X6 1090T 3.2 GHz Six Core Socket AM3 125W Box Black Edition (HDT90ZFBGRBOX) - Visionstudio.gr

Μητρική ΑΜ3+ με το νεότερο chip thw ΑΜD Α970/SB950 το οποίο σου προσφέρει απόλυτη αναβαθμισιμότητα στους μελλοντικούς AMD 8-CORE BULLDOZER. H μητρική υποστηρίζει USB III και SATA III !

Gigabyte Socket AM3+ GA-970A-UD3 GLan Audio Raid

MOTHERBOARD :: Gigabyte Socket AM3+ GA-970A-UD3 GLan Audio Raid - Visionstudio.gr

Επίσης με 7€ παραπάνω υπάρχει η

Gigabyte Socket AM3+ GA-990XA-UD3 GLan Audio Raid (κοίταξέ την αν θες κάποτε να κάνεις crossfire γιατί παίζει με 2x8lanes που είναι καλύτερο.)

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=25081&cat=3⊂=374&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined

Μνήμες: 8Gb 1600Mhz πιστεύω πως είναι καλά για αρχή. Στο μέλλον βάζεις αν θες άλλα 8GB !

Kingston Hyper X 8GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz (KHX1600C9D3K2/8GX) (Kit 2 x 4096)

MEMORY :: Kingston Hyper X 8GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz (KHX1600C9D3K2/8GX) (Kit 2 x 4096) - Visionstudio.gr

Σκληρός δίσκος ένας μεγάλος και σχετικά γρήγορος σε καλή τιμή είναι ο :

Samsung 1TB SpinPoint F3 HD103SJ SATA II 7200rpm 32MB

HDD :: Samsung 1TB SpinPoint F3 HD103SJ SATA II 7200rpm 32MB - Visionstudio.gr

Καρτα γραφικών την

ATI Radeon HD6950 2GB DDR5 PCI-E Dual DVI HDMI Dual Mini-DP (Sapphire) (11188-05-50G)

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=25478&cat=5⊂=136&pmanuf=undefined&sort=3&step=3

Ψύκτρα.

Cpu Cooler Arctic Freezer Xtreme Rev.2 for Intel and AMD Socket 775 / 939 / 1156 / 1366 / AM2 / AM2+ / AM3

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=16860&cat=7⊂=211&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το παραπάνω συνολάκι βγαίνει στα 620€ και πιστεύω πως είναι πληρέστατο, δυνατό, πλήρως αναβαθμίσιμο !!!

Edit έκανα κάποιοες αλλαγές μιας και μερικά από αυτά που έβαλα αρχικά δεν τα χρειαζόσουν.

+1 στη συνθεση του adpanos σε συνδυασμο με σπασιμο του crossfire σου. Αυτη πιστευω οτι ειναι και η καλυτερη επιλογη

Αααα , ειναι πρωί και ΔΕΝ είδα πως έχει crossfire 2χ5770 ! Κατά 95% το δεύτερο setup που φτιάχνει τώρα θα παίζει καλύτερα από το πρώτο σε gaming ...λόγω 6950 2gb !

Και μια τελευταία παρατήρηση.

Υπάρχει η παρακάτω 6950 2gb της ASUS η οποία υπάρχει περίπτωση να ξεκλειδώνει σε 6970 και είναι στην ίδια τιμή με την sapphire του visionstudio.

ASUS EAH6950 2GB GDDR5

ASUS EAH6950 2GB GDDR5 ::. iking.gr

Aν δεν σε πειράζει που είναι από άλλο κατάστημα κοίταξέ την γιατί αν ξεκλειδώνει παίρνεις 6970 με κόστος 6950 ...:clap:

Αααα , ειναι πρωί και ΔΕΝ είδα πως έχει crossfire 2χ5770 ! Κατά 95% το δεύτερο setup που φτιάχνει τώρα θα παίζει καλύτερα από το πρώτο σε gaming ...λόγω 6950 2gb !

Και μια τελευταία παρατήρηση.

Υπάρχει η παρακάτω 6950 2gb της ASUS η οποία υπάρχει περίπτωση να ξεκλειδώνει σε 6970 και είναι στην ίδια τιμή με την sapphire του visionstudio.

ASUS EAH6950 2GB GDDR5

ASUS EAH6950 2GB GDDR5 ::. iking.gr

Aν δεν σε πειράζει που είναι από άλλο κατάστημα κοίταξέ την γιατί αν ξεκλειδώνει παίρνεις 6970 με κόστος 6950 ...:clap:

Πως μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι ξεκλειδώνει;

νομιζω πως ειναι μονο τα ρολογια η διαφορα της 6950 και της 6970

χωρις να ειμαι σιγουρος για αυτο που λεω

νομιζω πως αμα ξεκλειδωση θα παρει τα ρολογια τησ 6970 αλλα παλυ δεν θα ειναι ισοδυναμη χωρις ξανα λεω με σιγουρια αυτο που λεω

νομιζω πως ειναι μονο τα ρολογια η διαφορα της 6950 και της 6970

χωρις να ειμαι σιγουρος για αυτο που λεω

νομιζω πως αμα ξεκλειδωση θα παρει τα ρολογια τησ 6970 αλλα παλυ δεν θα ειναι ισοδυναμη χωρις ξανα λεω με σιγουρια αυτο που λεω

όταν λέμε ξεκλειδώνει γίνεται κανονική 6970, όχι μόνο στα ρολόγια!

δεν ξερω απλα καπου εδω στο φορουμ ειχα διαβασει νομιζω πως ειναι μονο τα ρολογια

τεσπα προσωπικα δεν πιστευω πως ειναι ιδιες καθαρα γιατι εαν ημουν εγω ατι

δεν θα εκαιγα τα ιδια μου τα προιοντα!

Η 6950 εχει απενεργοποιημενους 128 Stream Processors σε σχεση με την 6970, εκτος απο τη διαφορα στα ρολογια. Οταν λεμε "Η 6950 ξεκλειδωνει σε 6970", εννοουμε οτι ενεργοποιούμε αυτους τους επιπλεον 128 Stream Processors. Τωρα αν θελουμε να ανεβασουμε και τα ρολογια, αυτο ειναι αλλο θεμα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.