astrolabos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2011 Σήμερα έπεσε ο μάτις μου σε μια εφαρμογή για android η οποία μπορεί να ξεκινάει τον υπολογιστή σας όταν το τηλέφωνό σας "πιάσει" το ασύρματο του υπολογιστή σας. Για να μπορέσετε να το κάνετε αυτό, πρέπει ο υπολογιστής σας να έχει την δυνατότητα "Wake Up On Lan" στο BIOS του (το λαπτοπ μου δυστυχώς δεν είχε, οπότε δε το δοκίμασα), να έχετε τηλέφωνο με λειτουργικό android και φυσικά το modem/router σας να έχει ασύρματο δίκτυο.Κατεβάζετε την εφαρμογή, εισάγετε υπολογιστή, βάζετε τη MAC διεύθυνση του, βάζετε το ssid του ασύρματου δικτύου και είστε έτοιμοι. Περισσότερα μπορείτε να δείτε εδώ: HOW TO Turn ON Your PC Using Your Android Phone | BlogoTech Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Αύγουστος 5, 2011 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2011 Άρα πρέπει να αλλάξω κεραία στο ρούτερ μου, θα βάλω μια από κανένα παλιό ραδιόφωνο που είναι κανα ενάμιση μέτρο !! Του φούστη !! :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Αύγουστος 5, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2011 Άμα ο υπολογιστής σου κάνει ώρα να μπουτάρει, θα σου πρότεινα να βάλεις μια παραβολική κεραία να είσαι σίγουρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.