Tomahawk Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2011 Έχω αυτό το case και σκέφτομαι να το αλλάξω εφόσον βρήκα ένα παιδί που το θέλει. Απλά ο χώρος που έχω για το case είναι σχετικά περιορισμένος, οι απαιτήσεις αρκετές και το budget χαμηλό! Έψαξα αρκετά και βρήκα αυτό το κουτάκι που σε video [ame=http://www.youtube.com/watch?v=KhbWGUNulbw]video[/ame] της εταιρίας μου έδωσε καλές εντυπώσεις. Φαίνεται να έχει συμπαθητικό cable management και καλή χωροδιάταξη. Τι λέτε αξίζει να το αγοράσω για αντικαταστάτη του Thermaltake που έχω; Το συστηματάκι που θα μπει είναι Tt Toughpower 600W, E8400, ATI 4850, Tt Big Typhoon VX 120, Asus P5Q Pro, WD 640GB, Samsung F3 1TB (με προοπτική και 3ου σκληρού)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Αύγουστος 5, 2011 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2011 Αρκετα καλο φαινεται. Και πολυ καλη τιμουλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Αύγουστος 6, 2011 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2011 Πολύ καλό! Και βλέπω οτι έχει σίτα για να παίρνει αέρα το τροφοδοτικό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Αύγουστος 8, 2011 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2011 Χωρίς να θέλω να γίνω κακός, μαύρο κουτί με εσωτερική κόκκινη επενδυση μου θυμίζει φέρετρο.Πρόσφατα αγόρασα αυτό εδώ και έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος μέχρι τώρα ... ρίξε μια ματιά ...CoolerMaster HAF 912 Plus Midi Tower Black (RC-912P-KKN1) - Θήκες Υπολογιστών - plaisio.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawk Αύγουστος 8, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2011 Ξεφεύγουμε σε budget, δεν είναι εξάλλου για το main pc (αυτό στεγάζεται σε ένα Lian Li PC-7FN)! Απλά ήθελα κάτι με σωστή χωροδιάταξη (σκληρών δίσκων, τροφοδοτικού), συμπαθές cable management και σε χαμηλή τιμή! Όσο για το χρώμα, τελείως μαύρο θα το πάρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawk Αύγουστος 12, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2011 Πήρα το Sharkoon T9 Value τελικά! Όλα κομπλέ, για την τιμή του (απο computerbeast.gr γιατί το visionstudio το είχε 20Ε πιο πάνω :clap: , να 'ναι καλά το bestprice.gr) είναι πάρα πολύ καλό. Cable management, θερμοκρασίες, θόρυβος, κραδασμοί σε όλα είναι κομπλέ (με 3 noise blocker φυσικά αντι για τους μαμίσιους)! Το συστήνω σίγουρα, είναι μια budget λύση που, αν εξαιρέσεις τους σκληρούς, περιλαμβάνει όλες τις νέες χωροταξικές ιδέες χωρίς συμβιβασμούς. Αυτό που δε συμπάθησα ήταν η στήριξη των σκληρών δίσκων των οποίων η στήριξη γίνεται με λαμάκια και βίδες, μια όχι και τόσο ωραία λύση όσον αφορά την τοποθέτηση, γιατί στην στήριξη και στους κραδασμούς τα πάει μια χαρά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.