Jump to content

OCZ VERTEX III 120GB προβλημα

paynemax

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους ,

ειπα και εγω να κανω ενα format μιας και ειχα να κανω κανα χρονο.Ετσι αποφασισα να κανω κανω και ενα firmware update στον SSD απο 2,02 πηγε 2.06 και μετα 2.11 , εγω δεν εκανα τιποτα απλα κατεβασα το tool απο το site της OCZ και εκανε τα update με την σειρα μονο του.

Το προβλημα τωρα , οτι και να κανω στο 65% της εγκαταστασεις των WINDOWS 7 PRO μενει εκει για κανα 20 λεπτο και μετα βγαζει ERROR , αλλαξα optical drives , καθαρισα το CD τιποτα παντα κολλαει στο 65%.Απο το πρωι πρεπει να εχω κανει ισα με 10 αποπειρες εγκαταστασεις.

Δοκιμασα να κανω και εγκατασταση VISTA εκει δεν ειχα κανενα προβλημα , εκανε την εγκατασταση κανονικοτατα.

Ετρεξα 2 διαγνωστικα SSDlife και το CrystalDisk και βγαλανε τον HDD 100% και οτι εχει αλλα 9 χρονια ζωης.

Καμια ιδεα?

Εβγαλα τον σκληρο που ειχα κανει κανονικα εγκατασταση και κουμπωσα στην θεση του τον ssd , μια απο τα ιδια.Τα προγραμματα που τσεκαρα των ssd ειναι αξιοπιστα η ειναι κουκουρουκου?....δεν εχω την παραμικρη ιδεα το τι μπορει να φταιει.

Για βάλ'τον σαν δεύτερο και προσπάθησε να κάνεις φορματ και μετά secure erase μέσα από τα win.Μήπως και λέω μήπως του έχει αλλάξει και το format του απο fat32!

Κατσε γιατι τωρα γραφω απο το τηλεφωνο και δεν θυμαμε με σιγουρια αλλα νομιζω οτι το ocz tool εχει secure erase το οποιο και εκανα.Γιατι εχω την εντυπωση οτι ειναι ntfs και οχι fat32 ?....αν οντως ειναι Ntfs τι κανουμε σε αυτην την περιπτωση?

Ενταξει , θα μας τρεαλλανει το PC.

Εβαλα το PC στον SATAII controller τελειωσα την εγκατασταση και μετα τον κουμπωσα στο SATAIII , μεχρι στιγμης ολα δειχνουν ενταξει αλλα εχω τις επιφυλαξεις μου συν οτι δεν μπορω να καταλαβω γιατι συνεβη αυτο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.