Jump to content

Τι υλοποίηση έχω τελικά;

tim

Recommended Posts

Αν παρατηρήσει κάποιος την ψύκτρα θα δει ότι πουθενά δεν αναγράφει το όνομα της Twintech παρά μόνο το όνομα της Arctic Cooling. Αυτόματα με το που θα πάει την κάρτα πίσω, δεν μπορεί να αποδείξει ότι δεν ήταν αυτός που αφαίρεσε την εργοστασιακή ψύκτρα για να βάλει μία aftermarket, άρα ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ.

Αν παρατηρήσει κάποιος την ψύκτρα θα δει ότι πουθενά δεν αναγράφει το όνομα της Twintech παρά μόνο το όνομα της Arctic Cooling. Αυτόματα με το που θα πάει την κάρτα πίσω, δεν μπορεί να αποδείξει ότι δεν ήταν αυτός που αφαίρεσε την εργοστασιακή ψύκτρα για να βάλει μία aftermarket, άρα ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ.

Και εγω γι'αυτο το λογο ανοιξα το thread(οτι δηλαδη δεν αναγραφεται πουθενα πανω στη καρτα το twintech),

Επισης το S/N της καρτας ειναι το ιδιο με του κουτιου (ImageShack

Θα ρωτήσω μια τύπισα στην twintech όποτε μπεί online ( σήμερα ή Δευτέρα ) να δεί αν μπορεί να βρεί από το S/N τι κάρτα ακριβώς είναι και αν έρχεται τελικά με τέτοια ψύξη.

To θέμα δεν είναι η κάρτα αλλά η ψύκτρα. Το ότι έχει ίδιο serial number με το κουτί δεν αναιρεί αυτό που είπα νωρίτερα. Πως δεν μπορείς να αποδείξεις ότι δεν ξήλωσες την εργοστασιακή ψύκτρα και έβαλες μία after market. Άρα δεν έχεις εγγύηση.

[MENTION=324]billpeppas[/MENTION], Ευχαριστώ πολύ φιλε για το κόπο....

Edit: Το gpu-z ειναι ακριβές ως προς ποιο μοντελο εχω;Σε μενα εγγραφε geforce gtx 560ti , ειναι όντως αυτή;

Μόλις μίλησα με την κοπέλα από την Twintech.

Μια χαρά είσαι.

Η κάρτα είναι κανονικότατη Twintech GeForce GTX 560 Ti.

Έχουνε διάφορα μοντέλα, και ένα εξ' αυτών έρχεται με αυτή την ψύκτρα της Arctic Cooling.

Απλά δεν την έχουνε βάλει την photo στο site τους.

Για του λόγο το αληθές:

twintechd6va.png

Σε ευχαριστω πολύ φιλε(και σενα και την κοπελα),

δεν μπορουσαν και αυτοι οι αθεοφοβοι, απο την twintech ,

να βαλουν το λογοτυπό τους πανω στην καρτα για να μην ψαχνόμαστε;

Anyway, ευχαριστώ και πάλι...:clap:

Δυστυχώς η Twintech σε τέτοια θέματα είναι τραγική.

Ξεκινήσανε δυνατά πριν κάτι χρόνια με τις GeForce 8xxx αλλά μετά κάπου στην μέση το διαλύσανε το μαγαζί.

Απολύσανε κόσμο, αργούσανε να προσλάβουνε αντικαταστάτες, οι νέοι ήταν γτπ καβάλα, αρχίσανε και τις κυκλοφορίες καρτών με το ίδιο product number και διαφορετικά υλικά/components/ψύκτρες, μέχρι και προβλήματα στις συσκευασίες κάποιων καρτών είχανε προ ολίγου καιρού.

Οι κάρτες είναι ok ( από τα εργοστάσια που παράγονται όλες οι κάρτες της nVIDIA τις παίρνουνε ) απλά το site και η οργάνωση τους είναι για κλάμματα.

Happy gaming :)

Αφου εχω αυτη τη ψυκτρα,μαλλον θα μπορω να κανω και καλο overclocking, ετσι;:clap:

Δεν το αφήνεις να χειμωνιάσει πρώτα με το καλό; :p

Καλοδούλετη πάντως!

Τωρα, με 40% τους ανεμιστηρες, στο crysis 2 που με το msi afterburner βλεπω usage 99%, μετα απο κανα μεσαωρο εχω σταθερα 67-70, βαθμους.

Τωρα, με 40% τους ανεμιστηρες, στο crysis 2 που με το msi afterburner βλεπω usage 99%, μετα απο κανα μεσαωρο εχω σταθερα 67-70, βαθμους.

Οποτε καλυτερα να περιμενουμε να χειμωνιασει. Αν και μην περιμενεις να δεις διαφορα με το ματι, καμια 5fps παραπανω θα παρεις.

To θέμα δεν είναι η κάρτα αλλά η ψύκτρα. Το ότι έχει ίδιο serial number με το κουτί δεν αναιρεί αυτό που είπα νωρίτερα. Πως δεν μπορείς να αποδείξεις ότι δεν ξήλωσες την εργοστασιακή ψύκτρα και έβαλες μία after market. Άρα δεν έχεις εγγύηση.

Υπάρχουν και κάρτες στην βιτρίνα και στο service για συναρμολογηση ΑΡΑ ξέρουν με τι ψύξη ερχεται .

[MENTION=324]billpeppas[/MENTION]

Είσαι μάστορας ρε man!Ωραίος!Πολύ άψογο εκμέρους σου αυτό που έκανες.:T:

[MENTION=13305]timbt4[/MENTION]

Μην ανησυχείς καθόλου και τώρα μπορείς να κάνεις overclock.Το πολύ πολύ να ανεβάσεις το ποσοστό του fan και θα είσαι πένα!

Υπάρχουν και κάρτες στην βιτρίνα και στο service για συναρμολογηση ΑΡΑ ξέρουν με τι ψύξη ερχεται .

John, ξέρουν με τι ψύξη έρχεται τώρα η κάρτα και είναι λογικό. Όπως είπες υπάρχουν αποδείξεις που "τριγυρίζουν" στο μαγαζί. Σε ένα 10μηνο όμως ή σε ένα χρόνο που αυτές οι υλοποιήσεις δεν θα υπάρχουν, δεν μπορείς να ξέρεις τι θα σου πούνε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.